Soru Mİ8 Lite alınırmı ?

BlaskalBanz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eyüp
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
IT
Konular
5
Merhaba. 2000 ₺ kadar telefon bakıyordum, aklımda Mi8 Lite var ama tedirginlik yaşıyorum. Kullanan üyeler varsa telefon hakkında görüşlerini rica edicem. Batarya Performansı, Genel Performans, En son güncellemeden sonraki değerler vs. Yada aklınızda 2000₺ kadar telefon öneriniz varsa onlarıda rica edicem.

BlaskalBanz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eyüp
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
IT
Konular
5
Aklımda şu anlık Mi8Lite ve RedmiNote7Pro var. RedmiNote7Pro'nun TR fiyatına göre onu almayı düşünüyorum, olmazsa da Mi8Lite alıcam. Ama RedmiNote7Pro'nun dayanıklılık testlerine baktım, baktıktan sonra soğudum biraz. Sizce ?

Oyla:

dds25

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Lenovo K6 Note
Konular
11
Aklımda şu anlık Mi8Lite ve RedmiNote7Pro var. RedmiNote7Pro'nun TR fiyatına göre onu almayı düşünüyorum, olmazsa da Mi8Lite alıcam. Ama RedmiNote7Pro'nun dayanıklılık testlerine baktım, baktıktan sonra soğudum biraz. Sizce ?
Redmi Note 7 genel olarak daha iyi. Xiaomi ekran dayanıklılık olarak çok iyi değil. Malum ucuz diye bazı yerlerden kısmak zorundalar. Ama bekleyebilirsen ben Redmi Note 7 öneririm.

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Bizde 2 gün önce Mi8 Lite aldık ne yalan söyliyeyim bende mi 6 var ama cihaza aşık oldum çok şık güzel boyutuna göre kibar.. Kamerası bence gayet iyi ve yeterli akıcı hızlı ve seri. Bahsedilen mobil kopma ve benzeri bir sorun görmedik. Ekran kasa oranı da cidden çok iyi. Pil performansı mi6 ile hemem hemem aynı gibi. 64 alıp birde SD kart taktık 1800 tl civarı kesinkle efsane bir cihaz şu an. Mi9 Lite bekliyorum en kısa zamanda tanıtılması ümidiyle
Uzun lafın kısası bu aralıkta alabileceğiniz en iyi cihazlardan biri olmadı meuzi x8 bakın derim.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Evet 1.7 diyafram Sony lens vardı bunda Samsung lensleri var f1.9 çöp hocam tekrar sanırım 1 sene sonra Samsung geçeceğim
Sizdeki telefonun mi8 lite olduğuna emin misiniz? Çakma telefon almış olmayasınız? Redmi 5 plus bile j7 primeden çok çok daha iyi galaxy note 4den huawei p10 litedan ise daha iyi fotoğraf çekiyor

Oyla:

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Güngör
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
65

Kamera konusunda Sony bile onayladı geride kaldığını.

Oyla:

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
önemlimi bilmiyorum ama Yakın zamanda Mi ve Redmi ayrılacak

Oyla:

Y2AJ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Bil. Mühendisliği
Konular
2
Merhaba. 2000 ₺ kadar telefon bakıyordum, aklımda Mi8 Lite var ama tedirginlik yaşıyorum. Kullanan üyeler varsa telefon hakkında görüşlerini rica edicem. Batarya Performansı, Genel Performans, En son güncellemeden sonraki değerler vs. Yada aklınızda 2000₺ kadar telefon öneriniz varsa onlarıda rica edicem.

Kardeşime 1 hafta kadar önce aldım Mi 8 Lite. Performans ve kamera olarak son derece memnun edici ve üst seviye cihazları aratmaz. Herhangi bir sorunla da karşılaşmadık çok şükür. Kesinlikle tavsiye ederim. Alternatifleri de var fakat beğendiğiniz bir cihazsa tereddüt etmeyin derim, seve seve kullanırsınız.

Oyla:
Üst Alt