Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende önce mi8 aldım sonra iade etmiştim;s9 plus aldım fakat hep gözlerim mi8 aradı s9 plusla mutlu olamadım,hatta ön kamerada mi8 daha çoksevmiştim ve tekrar mi8 aldım ve mutluyum daha hızlışarjı olması hızlı işlemci olması edge ekran olmaması ;raklamda hiççıkmıyor doğru yerden ayarlanırsa,sadece acil durumlarda ara şarjda daha hızlı şarj etmesi bile mi8tercih etmemi sağladı,keşke s9 plus mi8 den heryönüyle iyi olsaydıda satmaasaydım ama değil.
Not:önce samsung adam gibi hızlı şarj yapmasını öğrensin sonra amiral gemisi çıkarsın,s10 çıktığında artık umarım gerçekten hızlı şarja geçer.samsung için bence s9 note 9 değilde s10 serisi beklenmeli.
eski fiyatı 5500 olan, şu an indirimli fiyatı 4000 küsür olan S9+ için yazılan kötü yorumlar:
1-Ürünüm geç geldi.Paketi daha özenli beklerdim.telefon güzel çok sık cidden.Henüz tüm içeriklerini incelemiş durumda değilim.Şuan beni ciddi rahatsız eden durum İnstgramda hikaye veya fotoğraflarda görüntülerin tam ekran paylaşılmış ise sağlı sollu başlangıç ve bitiş harf ve görüntülerin yarım gözükmesi..Samsung onlıne sayfasından yetkili birimlerden yardımcı olmaları için canlı bağlantı kurdum.Kendileri Bize ait bir uygulama olmadığı için çokta bişey yapamayacaklarını söyledi.yeni çıkmış bir modelde bunu kabul edilir gibi gösterilmesine çok şaşkınım şuanda.Aslada kabul etmem bu eksik görüntü hizmetini......
2-ghost screen olsun amoled yanığı olsun sorunu bitmiyor vazgeç artık bu amoled den s6 dan beri aynı hata
3-Kesinlikle parasını hak etmiyor.ekran kumanda gibi pil 1 günü zor çıkarıyor .aldığıma pişmanım .bu paraya; Sony Cyber-shot DSC-W690 ,dürbün,teleskop,su tabancası ve sony xa1 ultra tavsiye ederim!
4-Telefonu bizzat denedim arkadasımda var Mate 10 pro ya benzetmeye çalışmışlar. Arkadasın çok pişman oldu aldığına. Fiyat performans olarak çok zayıf.
5-15 gün sonra kamerada hata çıktı. İade zamanı geçtiği için iade edemedim. Servise göndermek zorunda kaldım. Kim bilir ne zaman gelir. Kamera sorunu ise şu: az ışıkta siyah olması gereken noktalar pembe görünüyor. Ön ve arka kamerada aynı sorun çıktı. Cihazı aldığınızda kamerayı açın elinizle kamerayı kapatın eğer ekranda pembe renkler çıktıysa hemen iade edin.
6-Ürünüm hızlı geldi özenli paketlemişti,lakin en telefonun şahında hayal kırıklığı yaşadım servisi aradım bir süre daha gözlemlememi söylediler,sabahtan akşama kadar gitmedi şarj çok uygulama kullanmamama telefonla uğraşmamama ragmen, birde hoparlor de bir sorunu var sesim karşı tarafa kısık gidiyor,bir hafta gozlemleyip tekrar bilgi vereceğim ,
Hatasız kul olmayacağı gibi, hatasız da telefon olmaz. Üstüne bir de 1000 liradan fazla para bayılıyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ayrıca donanım haber'de S9+ konusuna girin eleştirileri okuyun. S9+ da çok hatalar var. Sanki dünyadaki hatalı tek telefon Xiamonin?
Arkadaşlar burada marka karalama derdinde değiliz. Bu sayfada olma sebebimiz bile mi8 kullandığımı göstermiyor mu zaten
Ne yani markaları eleştirmeyelim mi
Gözü kör mü olalım
Eleştire eleştire sistemi daha doğru yapmalarına sebep olur kullanıcılar
En basit video oynatıcısı dan bile reklam fışkıran
Müzik oynatıcısından
Temalar uygulamasından
Bilmem ne uygulamasından reklam fışkıran
Bir çok buglarla dolu bir yazılımı eleştirmek hata mı oldu
Saha önce de yazdım :
S9plus kullanan ve sarıp mi8 almış biri olarak yazıyorum
Mi8 ekran kalitesi haricinde s9plus tan çok daha zevkli Bi telefon
Bu cihazla zaman zaman 11 saat ekran süresi alıyorum
Ortala 10 saat ekran süresi alıyorum
Bu süreleri samsungun hiçbir cihazında alamazsınız
Mi8 daha özelleştirilebilir ve müdahale edilebilir Bi cihaz
Bu daha güzel
Ama ne dşye 3. Parti uygulamaları gibi zırt pırt sağdan soldan reklam çıksın
Sırf bunyğzden kendi müzik çalarını ve video oynatıcısını
Hatta İnternet tarayıcısını kullanmıyorum
BBurda amaç cihazı kötülemek değil arkadaşlar
Kullanıcı görüşlerini dikkate alarak çok daha güzel ve işlevsel yazılım ve cihaz bütünlüğünü ortaya çıkarabilir firmalar
EEleştirin
Her zaman eleştirin ki daha iyileri çıksın
Ben ettim hocam. Üst segment olmasa da orta segment"te... Fakat ters orantılı...
Beş yıl kullanırım ümidiyle satın aldığım Galaxy A5 serisi bir telefona ancak altı ay dayanabildim ve girdiğim bunalımdan mi 6 sayesinde kurtuldum. Konu sahibi arkadaşın durumunu bilemem ama Xiaomi'den vazgeçmesi hakikaten kendisi adına isabetli bir karar olmuş.
Üstadım bende sizin yaşadığınızı 2007 den itibaren 2018'e kadar İOS'da yaşadım. Miui' ye geçtikten sonra cihazı elime aldıkça Rom vs olaylarını yaptıkça keyif alıyorum.Bugün orta Segment te araba fiyatına alınan cihazı ben nasıl? 4 ay kullandım diye Kendime hep sordum.Ve Miui yi tanıdıktan sonra İOS için verdiğim paralarada açıkcası acıdım...
Üstadım bende sizin yaşadığınızı 2007 den itibaren 2018'e kadar İOS'da yaşadım. Miui' ye geçtikten sonra cihazı elime aldıkça Rom vs olaylarını yaptıkça keyif alıyorum.Bugün orta Segment te araba fiyatına alınan cihazı ben nasıl? 4 ay kullandım diye Kendime hep sordum.Ve Miui yi tanıdıktan sonra İOS için verdiğim paralarada açıkcası acıdım...
Şeyh Şirazi der ki...
Kusuru kendisine söylenmeyen adam, bilmezlikten ayıbını hüner sanırmış.
Sizin ve benim gibilerin ilacı olan Xiaomi ve MIUI demek bazılarında antidepresan tesiri yaratıyor sayın hocam. Ne diyelim, onlara da Allah sağlık ve isabetli karar yetisi versin.