Sohbet Mİ8 Elveda..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Qwertytr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
12
Zamanında MI6 almıştım diyordum ki ben bu cihazı 5 sene kullanırım 15 ay geçti artık dayanamadım MI6 ya ve mi8 aldım

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Reklam sorununu çözemeye xiaomi kullanmasın diyen arkadaşı önce terbiye, sonra da ahlak dersi almaya davet ediyorum. Burada hiç kimse cahil değil. Ben reklam sorununu defalarca kez çözdüm. Çözümleri net ve ortada zaten. Fakat ben xiaominin aptal reklamlarından kurtulucam diye gidip cihaza root atıp adaway yüklemek, veya twrp yükleyip custom rom kurmak zorunda değilim. Önceki cihazlarımda bu şekilde garantiden vazgeçtim ve talihsiz olaylar yaşadığımda ücret ödemek zorunda kaldım.

BEN GARANTİDEN VAZGEÇMEDEN, PARASINI ÖDEYİP ALDIĞIM CİHAZDA, HİÇ BİR KARŞILIK ALMADAN REKLAM GÖRMEK İS TE Mİ YO RUM. ANLADIN MI KARDEŞİM?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yüzümün sağ tarafını çeşitli nedenlerden beğenmiyorum ve bazen yarısını çekmek istiyorum. Bahsettiğim şeyi anladığınızı umuyorum illaki görmüşsünüzdür. Her neyse xiaomi ile bu mümkün değil. Yüzün tamamını almazsa, gidip arkadaki nesneyi netliyor. İki kişi selfie çekileceksek, bir kişi her zaman daha net görünüyor. Bunun gibi lens problemleri var. İki kişi sorununu mi8 pek hissetmiyor bu arada
Kamera uygulamasında "grup özçekim özelliği" vardı, bunu görmüş müydünüz?
Bahsettiğiniz şeyi anlıyorum tabi ki fakat öncelikle şunu söylemek istiyorum, bir telefonda, bir arabada, bir televizyonda, bir elektronik cihazda veya günlük kullanım ürününde asla ve asla tam anlamıyla mükemmel hiçbir sorunu yok diyemezsiniz. Çünkü şuan sizin bakış açınızla değerlendiriyorum. Siz bana istediğiniz ürünü söyleyin, ben size eksiğini söyleyeyim. Örneklere gelelim:
•İphone Xr, Xq filan: Bluetooth ile dosya gönderimi yok
•Samsung S9: radyo yok, kızılötesi yok
•Samsung Qled TV modelleri: Android işletim sistemi yok
•Golf 7: Geri görüş kamerası yok
•Tesla Model S: Yokuş Kalkış Desteği yok
Çok uzatmak da istemiyorum fakat gördüğünüz gibi sizin bakış açınızla baktığımızda var olan bütün ürünlerin bir kusuru mutlaka olacaktır. Sizin bahsettiğiniz problem böyle bişey çünkü, beklentilerinizi çok yüksek tutarsanız karşılaşacağınız engeller de fazla olur.
Bu arada yanlış anlamayın, benim amacım xiaomi fanatikliği yapmak değil. Mi8'i ne gördüm ne de kullandım. Fakat tamamen sizin bakış açınıza göre değerlendirme yapıyorum. İşin reklam boyutuna bişey diyemem, ya da yaşadığınız diğer sorunlarla ilgili hiçbir şey söylemedim fakat bu ön kameradaki makro modu arayışı biraz tuhaf geldi bana, ve benim düşüncelerim bunlar. Anlayışınız için teşekkür ederim :)

Ynsgltkn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 8
Konular
6
ortalama 5 yıl kullanırım diyerek aldığım mi8 maceram 88 gün sonra Samsung S9+ alarak son buldu, bu zamana kadar sony, samsung, philshp marka cihazlar dışında cihaz kullanmadım, yazılımın bu kadar önemli olduğunu 400 TL zarar ederek mi8'den öğrenmiş olduk, başta By Trabzonlu olmak üzere tüm arkadaşlara hayırlı formlar dilerim.

Yakında benim de yapacağım bir eylem :)

Meduni12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mix3
Konular
17
Xiaomi tam çingene işi olmaya başladı. Reklam demek arkaplanda sürekli çalışan ve açık kalan kapılar var demek. İstedikleri anda reklam gösterecekler diye arkaplanda sürekli güç tüketen uygulamalar. Onu da geçtim yaw arkadaş parasını verdim aldım. Bu cihaz benim artık. Senin reklam müşteri değilim ben. İşlemci donanımın üst seviye olabilir ama ekran kaliten yerlerde. Cihazda fiyatın büyük dilimi ekran kalitesinden kaynaklanır. Malzemeden kosıyor ama çift GPS VS deyip göz dolduruyor.
Bi kere ekran kalitesi berbat.
Sırf daha fazla özelleştirilebilir oluşu güzel.
Bu politikasından vazgeçmeli Xiaomi.

zaferkahraman

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer Kahram
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
4
Reklam sorununu çözemeye xiaomi kullanmasın diyen arkadaşı önce terbiye, sonra da ahlak dersi almaya davet ediyorum. Burada hiç kimse cahil değil. Ben reklam sorununu defalarca kez çözdüm. Çözümleri net ve ortada zaten. Fakat ben xiaominin aptal reklamlarından kurtulucam diye gidip cihaza root atıp adaway yüklemek, veya twrp yükleyip custom rom kurmak zorunda değilim. Önceki cihazlarımda bu şekilde garantiden vazgeçtim ve talihsiz olaylar yaşadığımda ücret ödemek zorunda kaldım.

BEN GARANTİDEN VAZGEÇMEDEN, PARASINI ÖDEYİP ALDIĞIM CİHAZDA, HİÇ BİR KARŞILIK ALMADAN REKLAM GÖRMEK İS TE Mİ YO RUM. ANLADIN MI KARDEŞİM?

Hocam yüzümün sağ tarafını çeşitli nedenlerden beğenmiyorum ve bazen yarısını çekmek istiyorum. Bahsettiğim şeyi anladığınızı umuyorum illaki görmüşsünüzdür. Her neyse xiaomi ile bu mümkün değil. Yüzün tamamını almazsa, gidip arkadaki nesneyi netliyor. İki kişi selfie çekileceksek, bir kişi her zaman daha net görünüyor. Bunun gibi lens problemleri var. İki kişi sorununu mi8 pek hissetmiyor bu arada
kamera da grup selfie diye seçenek var o dediğin iki kişi problemini bu şekilde çözebilirdin :)

Xiaomi tam çingene işi olmaya başladı. Reklam demek arkaplanda sürekli çalışan ve açık kalan kapılar var demek. İstedikleri anda reklam gösterecekler diye arkaplanda sürekli güç tüketen uygulamalar. Onu da geçtim yaw arkadaş parasını verdim aldım. Bu cihaz benim artık. Senin reklam müşteri değilim ben. İşlemci donanımın üst seviye olabilir ama ekran kaliten yerlerde. Cihazda fiyatın büyük dilimi ekran kalitesinden kaynaklanır. Malzemeden kosıyor ama çift GPS VS deyip göz dolduruyor.
Bi kere ekran kalitesi berbat.
Sırf daha fazla özelleştirilebilir oluşu güzel.
Bu politikasından vazgeçmeli Xiaomi.

ekran kalitesi derken super amoled samsung ekranı var nesi berbat?

Meduni12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mix3
Konular
17
Ekran samsung olabilir ama bu en güzel ekran olduğu anlamına gelmiyor. İPhone ekranları da samsung paneldi! Ekran çözünürlülüpünden tut pp değerlerine hatta nit değerlerine kadar etki eden bir çok faktör var. Samsungun herhangi bir üst segment cihazının ekranıyla bunun ekranının özelliklerini karşılaştırın bi

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Xiaomi deyince benim aklıma özel rom kernel google camera yükleyip ucuz telefonun keyfine çıkarmak geliyor.
Yani rakiplerinden 1000 lira ucuz olan bir telefonun onlardan daha iyi olmasını beklemek çok saçma değil mi? Adamlar en ucuza en iyisini sunmaya çalışıyor. Yazılımla uğraşmayı sevmeyen adam kafam rahat olsun diyen adam zaten xiaomi almamalı bence.

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
Reklam göstermesi kullanıcıları potansiyel reklam malzemesi yapması tam bir çingenelik. Böyle giderse beni de kaybederler. Hu ne kardeşim zırt pırt reklam. Kapatıyoruz VS ama yeniden başladığında yine aynı. Haydaa al baştan aysrla herşeyi. Adam akıllı yazılım çıkarın ucuza satın kazanın. Hepsi bu. Kamera işine gelirsek s9plus kullanmış biri olarak söylüyorum bu cihaz s9plus tan daha iyi. Çok net söylüyorum bunu. Gerisi keyfinize kalmış.
Xiaomi ayağına sıkıyor Miuipro da olmasa kullanmak istemem.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

WarLox

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mİ6
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı - Developer
Konular
1
Miui yu gömmüş toprağı atmışsınız.
Konu başlığı altında bahsedilen
tüm sözde sorunların çözümü mevcut.
Abes kaçacak biraz ama bunların çözümünü bilmiyorsan; ki öyle, kullanmamalısın.
Adamlar zaten yazılımsal geliştirme adına standart kullanım seviyesinde yazılım sunuyorlar,
Bizler sizler test edeceğiz ki sonra versiyonda faydanız olsun.Farkında olmadan iyi bir iş yapıyorsunuz.
Mi8 elvadaysa, içinizde bitirin.
Millet yediğini içtiğini paylaşırdı şimdi aldığını ve vazgeçtiğini de yazar oldu.
Abartılan ve gereksiz bir konu..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt