Yardım Mi8 brick

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

apeksx92

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
barış
Cihazım
Mİ 8
Konular
5
Merhabalar.telefonumda yüz tanıma olmadığı için miui 10 yükleme çalıştım.Sanırım bişeyleri yanlış yaptım.Telefon brick oldu.Hiç bir tepki vermiyor.Sadece bilgisayara bağlayınca aygıt yöneticisinde cihazı görebiliyorum.Mi flash ile rom tekrar rom atmaya çalıştım ama yine error veriyor.Anlayacağız telefon çöp oldu.Ne yapabilirim?

Ekli dosyalar

• asdasd.png
    asdasd.png
    138,8 KB · Görüntüleme: 154

canirtuk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi8 128GB
Konular
13
Hocam yazdıklarımı okumuyorsanız ve bilginiz yoksa lütfen konulara yazmayınız. Üstte belirttim, yeni çıkan cihazlarda edl protokolünden rom flashlamayı engelledi xiaomi. Edl romu var ama yazamazsınız.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
peki bunu nasıl engelliyor internet üzerinden mi yoksa miflash dan mı
biz çok eskiden siz de bilirsiniz belki iphonelere downgrade yapmak için çeşitli yöntemlere başvururduk.
çünkü apple online olarak doğrulama istiyordu (halen istiyor) telefonları güncelleme için.
bunun gibi bi açık gerekiyor o zaman

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
peki bunu nasıl engelliyor internet üzerinden mi yoksa miflash dan mı
biz çok eskiden siz de bilirsiniz belki iphonelere downgrade yapmak için çeşitli yöntemlere başvururduk.
çünkü apple online olarak doğrulama istiyordu (halen istiyor) telefonları güncelleme için.
bunun gibi bi açık gerekiyor o zaman

Edl protokolüne auth gömdü, mtk lardaki secureboot olayı gibi fakat bu auth dosyasını mi hesabından çekiyor. Resmi servislerin mi hesabına izin verildi.

Oyla:

apeksx92

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
barış
Cihazım
Mİ 8
Konular
5
Hocam olsa ben çözümü var derim, ben çözüm yok diyorsam kimse çözüm sunamaz size. Lütfwn telefonunuzu herkese elletip daha fazla bozdurmayın, biri kalkar anakartta sorun var der bir şey yapar, yarın çözüm bulunduğunsa cihazınız düzeltilemez.

Eyw hocam tamamdir .

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

cilingirkaan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kaan
Cihazım
mi 5
Konular
11
Hocam yazdıklarımı okumuyorsanız ve bilginiz yoksa lütfen konulara yazmayınız. Üstte belirttim, yeni çıkan cihazlarda edl protokolünden rom flashlamayı engelledi xiaomi. Edl romu var ama yazamazsınız.

hocam selam benim mix2s de aynı problem oldu miui romu kendi sayfasından indirip flash yaptım yükleme sonunda kaldı hiçbirşey yapamıyorum fastboot moda da geçmiyor telefonumun bootloader kilidini açmıştım fakat kapanmış yükleme esnasında hiçbirşey yapılamıyormu şimdi beklemek mi gerekiyor bir çare çıkana kadar?

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
hocam selam benim mix2s de aynı problem oldu miui romu kendi sayfasından indirip flash yaptım yükleme sonunda kaldı hiçbirşey yapamıyorum fastboot moda da geçmiyor telefonumun bootloader kilidini açmıştım fakat kapanmış yükleme esnasında hiçbirşey yapılamıyormu şimdi beklemek mi gerekiyor bir çare çıkana kadar?
Eğer 9008 e düştüyse beklemekten başka çareniz yok.

Oyla:

timursahiner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
timur
Cihazım
mi5s plus
Konular
7
Arkadaslar cihazlarda sorun yok flaslarken olması gerekenler yapılmadıgı için cihazlar birik oluyor benzinli araca dizel yakıt koymak gibi bişey dolayısı ile firmanın sucu yok zaten her flasla ilgili konularda uyarı vardır eger ustduzey kullanıcı degilseniz flaslamayın ciddi sorunlar olusavilir diye yoksa zaten bircok birik olmus cihazdada muhakkak cozum vardır test poitle yukleme dangle ile yukleme yada emmc degistirme gibi ama mi8 cok yemi bir cihaz oldugu için suan alternatif vozumler icin erken dolayısı ile biraz beklemek gerekiyor yoksa telefon tabiki cop degil

Oyla:

apeksx92

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
barış
Cihazım
Mİ 8
Konular
5
Arkadaslar cihazlarda sorun yok flaslarken olması gerekenler yapılmadıgı için cihazlar birik oluyor benzinli araca dizel yakıt koymak gibi bişey dolayısı ile firmanın sucu yok zaten her flasla ilgili konularda uyarı vardır eger ustduzey kullanıcı degilseniz flaslamayın ciddi sorunlar olusavilir diye yoksa zaten bircok birik olmus cihazdada muhakkak cozum vardır test poitle yukleme dangle ile yukleme yada emmc degistirme gibi ama mi8 cok yemi bir cihaz oldugu için suan alternatif vozumler icin erken dolayısı ile biraz beklemek gerekiyor yoksa telefon tabiki cop degil

İnsallah hocam.Felaket morelimi bozdu.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Ben cihazınız çözüm yolu olacağını düşünmüyorum , edl mode iken koruma olayından benimde haberim var. Xİoaminin kendisi zaten vereceğini sanmıyorum , sızdırılması bence çok çok düşük bir ihtimal. Bence cihazı en az zararla elden çıkartın . Mi 8 yeni bir cihaz olduğu için ne kadar çabuk elden çıkartırsanız o kadar az zarar edeceğinizi düşünüyorum.

Oyla:

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
Ben cihazınız çözüm yolu olacağını düşünmüyorum , edl mode iken koruma olayından benimde haberim var. Xİoaminin kendisi zaten vereceğini sanmıyorum , sızdırılması bence çok çok düşük bir ihtimal. Bence cihazı en az zararla elden çıkartın . Mi 8 yeni bir cihaz olduğu için ne kadar çabuk elden çıkartırsanız o kadar az zarar edeceğinizi düşünüyorum.
YOK artık :) Yeni çıkardığı cihaza destek vermezse ne diye yapıyor. Vermese bile xda ne güne duruyor. Kardeşimizi panik yapmayın Yöneticiler konuyu kapatırlar umuyorum

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
YOK artık :) Yeni çıkardığı cihaza destek vermezse ne diye yapıyor. Vermese bile xda ne güne duruyor. Kardeşimizi panik yapmayın Yöneticiler konuyu kapatırlar umuyorum
Hocam sizin sandığınız kadar basit değil bu durum yukarıdaki Zenex hocamında dediği gibi mi hesabına bağlı. Öyle xda'da rom root yapmaya benzemiyor yani. Panik yapılacak bişey yok.Çözüm yolu olacağını düşünmüyorum kişisel kararı elden çıkartıp çıkartmaması kendi fikrimi söyledim.
Konunun destekle de alakası uzaktan yakından yok.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt