Yardım Mi8 brick

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

apeksx92

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
barış
Cihazım
Mİ 8
Konular
5
Merhabalar.telefonumda yüz tanıma olmadığı için miui 10 yükleme çalıştım.Sanırım bişeyleri yanlış yaptım.Telefon brick oldu.Hiç bir tepki vermiyor.Sadece bilgisayara bağlayınca aygıt yöneticisinde cihazı görebiliyorum.Mi flash ile rom tekrar rom atmaya çalıştım ama yine error veriyor.Anlayacağız telefon çöp oldu.Ne yapabilirim?

Ekli dosyalar

• asdasd.png
    asdasd.png
    138,8 KB · Görüntüleme: 154

canirtuk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi8 128GB
Konular
13
Ben cihazınız çözüm yolu olacağını düşünmüyorum , edl mode iken koruma olayından benimde haberim var. Xİoaminin kendisi zaten vereceğini sanmıyorum , sızdırılması bence çok çok düşük bir ihtimal. Bence cihazı en az zararla elden çıkartın . Mi 8 yeni bir cihaz olduğu için ne kadar çabuk elden çıkartırsanız o kadar az zarar edeceğinizi düşünüyorum.
bence de gereksiz moral bozuyorsunuz
suan için çözümü olmayabilir ama ilerde mutlaka çıkacaktır beklemek gerek xda takip edin hocam

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Hocam beklesin o zaman. Madem ben gerçekleri söyleyip moral bozuyorsam bekleyip görelim hep birlikte.

Oyla:

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
Hocam beklesin o zaman. Madem ben gerçekleri söyleyip moral bozuyorsam bekleyip görelim hep birlikte.
Zamanında snapdragon cihazlara kimse birşey yapmıyordu yapamıyordu o sıralar bendede lg g2 vardı hard brick olmuştu kimse yapamadı bende atmadım parça lazım olur diye 3 ay sonra çözümü bulundu:) gözden çıkarttığım telefon geri döndü çok sevinmiştim zira kendim yapmıştım

Oyla:

timursahiner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
timur
Cihazım
mi5s plus
Konular
7
Enkotusu anakart alır emmc kalıplattırır telefona cop muamelesi yapmayın

Oyla:

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
Brick şikayetleri artar ise xiaomi çözüm bulmak zorundadır
Ya bir açık sızdıracak veya edl modda rom atmaya izin verecektir Aksi taktirde xiaomi firması prestij kaybeder bu sebeple diyorumki: Zaman herşeyin ilacıdır:)

Oyla:

dorukhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doruk
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Mekatronik
Konular
4
Arkadadaşlar Mi8 gibi yeni telefonlarda edl protokolü doğrulaması var. Edl den rom kuramıyoruz şu anlık. Malesef bu cihaz da çöp olmuş durumda. Edl den rom flashlanamaz. Ne zaman ki bu doğrulama dosyaları xiaomi den sızdırılır, o zaman cihaza rom flashlayabiliriz. Yakın bir tarihte olacağını da düşünmüyorum. Keşke ümit vermeseydiniz arkadaşa. Şimdiden geçmiş olsun hocam.

Konuyu baştan sona okuduğumda pek çok forumdaşımızın yarım etmeye çalıştığını görüyorum, onlara teşekkür ederim fakat lütfen bilginiz yoksa konuya yazıp insanları yanlış yönlendirmektense biz yöneticileri bekleyiniz.

dorukhan cihazınız mi logosunda mı takılıyor? Durumunu daha ayrıntılı yazarsanız belki sizin cihazı kurtarabiliriz. Hangi işlemler yaptınız cihaza? Şu anki durumu ne? Bu arada fastboot tan rom kurmaya çalışırken verdiği erase boot error ise bootloader kilidinizin kapalı olduğunu bu nedenle fastboot tan partisyon silip yazamadığının göstergesi olabilir.
Abi baştan anlatayım ben forumdaki global 9.5.15 romu indirdim bl kilidi açık miui 10 yüklüydü ama stabil değldi dedim forumdakini indireyim oda miflash üzerinden yükledim ve bl kilidi kapatma özelliği varmış araştırarak öğrendim galiba şuan kilitli neyse yükledi sorunsuz bi şekilde cihaz açıldı mi logosunda geliyor loding kısmı ilerliyor sonra reset atıyor telefon recovery kısmına geliyor. Pc suite prog kullanarak flashlama yapıyorum gene mi logosuna geliyor az ilerliyor loding sonra tekrar reset atıyor

Oyla:

apeksx92

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
barış
Cihazım
Mİ 8
Konular
5
İlginiz için tesekkurler.En iyisi beklemek daha fazla kurcalamayacagim.Burayi ve yabanci forumlari takip etmeye devam.Yeni bişey ogrenen olursa beni bilgilendirirse sevinirim

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

dorukhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doruk
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Mekatronik
Konular
4
Hocam aynı problemi yaşadım bahsettiğiniz romu atarken fastboot moda alıp tekrar unlock işlemini başlattım direk global rom yüklü olarak açıldı telefon

Malesef onuda denedim ama bl kilidi kapanmış 99da kalıyor unclock olmuyor

Oyla:

timursahiner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
timur
Cihazım
mi5s plus
Konular
7
Abi baştan anlatayım ben forumdaki global 9.5.15 romu indirdim bl kilidi açık miui 10 yüklüydü ama stabil değldi dedim forumdakini indireyim oda miflash üzerinden yükledim ve bl kilidi kapatma özelliği varmış araştırarak öğrendim galiba şuan kilitli neyse yükledi sorunsuz bi şekilde cihaz açıldı mi logosunda geliyor loding kısmı ilerliyor sonra reset atıyor telefon recovery kısmına geliyor. Pc suite prog kullanarak flashlama yapıyorum gene mi logosuna geliyor az ilerliyor loding sonra tekrar reset atıyor
Cihazın suan kilitli olup olmadıgını ogrenebilirmisn adb ile

Oyla:

timursahiner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
timur
Cihazım
mi5s plus
Konular
7
Aynı hesapla cihaz tekrar acılabiliyor eger relog yaptıysanız

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt