Yardım Mi8 brick

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

apeksx92

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
barış
Cihazım
Mİ 8
Konular
5
Merhabalar.telefonumda yüz tanıma olmadığı için miui 10 yükleme çalıştım.Sanırım bişeyleri yanlış yaptım.Telefon brick oldu.Hiç bir tepki vermiyor.Sadece bilgisayara bağlayınca aygıt yöneticisinde cihazı görebiliyorum.Mi flash ile rom tekrar rom atmaya çalıştım ama yine error veriyor.Anlayacağız telefon çöp oldu.Ne yapabilirim?

Ekli dosyalar

• asdasd.png
    asdasd.png
    138,8 KB · Görüntüleme: 154

dorukhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doruk
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Mekatronik
Konular
4
Aynen abi fasboot açılıyor telefondan giriyorum miflash a girdiğimde rom bu arada 9.5.15.0 forumda yayınlanan global rom error veriyor log kısmından bakıyorum erase boot error Erase is not allowed in Lock State diyor

Oyla:

SercanZyn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan ÖZYÜN
Cihazım
Mİ 5 PRO
Meslek
ELEKTRİK VE ELEKTRONİK
Konular
11
1- pc de gerekli driver oldugundan emin olun
2- bt kilidi acık olmalı
3-2015 vs olan daha eski surumlerdeki mi flash ı kullanmayı deneyin

telefon acılacaktır merak etmeyin buyuk ihtimalle yanlıs birsey yapıyorsunuz bundan kaynaklı

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Arkadadaşlar Mi8 gibi yeni telefonlarda edl protokolü doğrulaması var. Edl den rom kuramıyoruz şu anlık. Malesef bu cihaz da çöp olmuş durumda. Edl den rom flashlanamaz. Ne zaman ki bu doğrulama dosyaları xiaomi den sızdırılır, o zaman cihaza rom flashlayabiliriz. Yakın bir tarihte olacağını da düşünmüyorum. Keşke ümit vermeseydiniz arkadaşa. Şimdiden geçmiş olsun hocam.

Konuyu baştan sona okuduğumda pek çok forumdaşımızın yarım etmeye çalıştığını görüyorum, onlara teşekkür ederim fakat lütfen bilginiz yoksa konuya yazıp insanları yanlış yönlendirmektense biz yöneticileri bekleyiniz.

dorukhan cihazınız mi logosunda mı takılıyor? Durumunu daha ayrıntılı yazarsanız belki sizin cihazı kurtarabiliriz. Hangi işlemler yaptınız cihaza? Şu anki durumu ne? Bu arada fastboot tan rom kurmaya çalışırken verdiği erase boot error ise bootloader kilidinizin kapalı olduğunu bu nedenle fastboot tan partisyon silip yazamadığının göstergesi olabilir.

Son düzenleme:
Oyla:

apeksx92

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
barış
Cihazım
Mİ 8
Konular
5
Arkadadaşlar Mi8 gibi yeni telefonlarda edl protokolü doğrulaması var. Edl den rom kuramıyoruz şu anlık. Malesef bu cihaz da çöp olmuş durumda. Edl den rom flashlanamaz. Ne zaman ki bu doğrulama dosyaları xiaomi den sızdırılır, o zaman cihaza rom flashlayabiliriz. Yakın bir tarihte olacağını da düşünmüyorum. Keşke ümit vermeseydiniz arkadaşa. Şimdiden geçmiş olsun hocam.

Konuyu baştan sona okuduğumda pek çok forumdaşımızın yarım etmeye çalıştığını görüyorum, onlara teşekkür ederim fakat lütfen bilginiz yoksa konuya yazıp insanları yanlış yönlendirmektense biz yöneticileri bekleyiniz.

dorukhan cihazınız mi logosunda mı takılıyor? Durumunu daha ayrıntılı yazarsanız belki sizin cihazı kurtarabiliriz. Hangi işlemler yaptınız cihaza? Şu anki durumu ne? Bu arada fastboot tan rom kurmaya çalışırken verdiği erase boot error ise bootloader kilidinizin kapalı olduğunu bu nedenle fastboot tan partisyon silip yazamadığının göstergesi olabilir.
Yıktın hocam beni.Yokmu başka çaresi

Oyla:

revnak96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Revnak
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
4
Aynen abi fasboot açılıyor telefondan giriyorum miflash a girdiğimde rom bu arada 9.5.15.0 forumda yayınlanan global rom error veriyor log kısmından bakıyorum erase boot error Erase is not allowed in Lock State diyor
Hocam aynı problemi yaşadım bahsettiğiniz romu atarken fastboot moda alıp tekrar unlock işlemini başlattım direk global rom yüklü olarak açıldı telefon

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

revnak96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Revnak
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
4
Hocam aynı problemi yaşadım bahsettiğiniz romu atarken fastboot moda alıp tekrar unlock işlemini başlattım direk global rom yüklü olarak açıldı telefon

Bl kilidi açık şekilde romu ilk flashladığımda başarılı şekilde bittiği görünmüştü flash toolda ama recovery modda takılmıştı telefon

Oyla:

lewizsthank1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Mi 10T PRO
Meslek
Yazarkasa Teknisye
Konular
25
Ya cumartesi günü bl kilidim açılıyor fakat bi korku bastı beni. Bu hata alanlar cihazı kullanılmaz hale getirenler nasıl bir işlem yapıyorki böyle oluyor. Bende daha önce mi6 ya rom atmıştım flashtool ile sorun yaşamamıştım Mi8 için risklimi ki?

Oyla:

apeksx92

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
barış
Cihazım
Mİ 8
Konular
5

Bu linkteki arkadasta hemen hemen ayni sorunu yasiyorum

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt