Yardım Mi8 brick

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

apeksx92

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
barış
Cihazım
Mİ 8
Konular
5
Merhabalar.telefonumda yüz tanıma olmadığı için miui 10 yükleme çalıştım.Sanırım bişeyleri yanlış yaptım.Telefon brick oldu.Hiç bir tepki vermiyor.Sadece bilgisayara bağlayınca aygıt yöneticisinde cihazı görebiliyorum.Mi flash ile rom tekrar rom atmaya çalıştım ama yine error veriyor.Anlayacağız telefon çöp oldu.Ne yapabilirim?

Ekli dosyalar

• asdasd.png
    asdasd.png
    138,8 KB · Görüntüleme: 154

dorukhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doruk
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Mekatronik
Konular
4
Mi flash ile yaptığın zaman 3 seçenek var aşşada onlardan biri telefonun bl kidini aktif ediyor telefona o yüzden tekrar flash yapılamıyor. Mi unlock ile tekrar bl kilidi açmaya çalıştığın zaman hata veriyor çünkü cihaz kilitli benim cihazda açılmıyor.

Oyla:

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
Merhabalar.telefonumda yüz tanıma olmadığı için miui 10 yükleme çalıştım.Sanırım bişeyleri yanlış yaptım.Telefon brick oldu.Hiç bir tepki vermiyor.Sadece bilgisayara bağlayınca aygıt yöneticisinde cihazı görebiliyorum.Mi flash ile rom tekrar rom atmaya çalıştım ama yine error veriyor.Anlayacağız telefon çöp oldu.Ne yapabilirim?
Az önce fark ettim dosya
fastboot moda geçmiyor hocam.sadece pc den ses geliyor.
Az önce fark ettim yeni klasör 3 te nedir? Bu şekilde kurmaz hata verir
Romu direk masaüstüne indir ve mi Flash ile indirdiğin dosyanın içindeki image yi seç dene

Oyla:

apeksx92

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
barış
Cihazım
Mİ 8
Konular
5
Az önce fark ettim dosya

Az önce fark ettim yeni klasör 3 te nedir? Bu şekilde kurmaz hata verir
Romu direk masaüstüne indir ve mi Flash ile indirdiğin dosyanın içindeki image yi seç dene
romların içi böyle hocam.zipten çıkardım o klasöre.
.

Ekli dosyalar

• son1.png
    son1.png
    461,4 KB · Görüntüleme: 80
  • son2.png
    son2.png
    360,1 KB · Görüntüleme: 63
Oyla:

dorukhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doruk
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Mekatronik
Konular
4
QFİL diye bi prog var ben senın gibi aygıt yoneticisinden gösteremedim cihazı ama sen o prog kullanarak yazılımı atabilirsin tabi o prog desteklediği biçim farklı romu o şekilde indirmen lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yıllardır iPhone kullanıyorum Xiaomi hevesim vardı Mi8 denk geldi oda bu şekilde açılmıyor Jailbreak filan yaptığım zaman telefon çökse bile kurtarma modunda yazılımı atıyorduk hala daha öyle ama bu cihazın böyle bir seçeneğinin olmaması saçma

Oyla:

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
QFİL diye bi prog var ben senın gibi aygıt yoneticisinden gösteremedim cihazı ama sen o prog kullanarak yazılımı atabilirsin tabi o prog desteklediği biçim farklı romu o şekilde indirmen lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yıllardır iPhone kullanıyorum Xiaomi hevesim vardı Mi8 denk geldi oda bu şekilde açılmıyor Jailbreak filan yaptığım zaman telefon çökse bile kurtarma modunda yazılımı atıyorduk hala daha öyle ama bu cihazın böyle bir seçeneğinin olmaması saçma
Dostum araştırmadan rom atmaya kalkarsan olacağı budur kurtarma modu burdada var ki zaten o sekilde şuan cihazın fakat pek bilginiz olmadığından dolayı yanlış yapıyorsunuz :) ama dert etme açılacak telefonun dedigim gibi yap China rom indir masaüstüne miflash ile indirdiğin Romu sec fastboot rom indireceksin zip değil

Oyla:

dorukhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doruk
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Mekatronik
Konular
4
Valla abi bende 2 gündür bu işe dahil oldum rom atmadan anlamam dediğin gibi bilmediğimiz için bu şekilde sıkıntısını çekiyoruz.Mi flash ile yaptığım zaman erase boot error hatası veriyor nedemek istiyor bilmiyorum

Oyla:

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
Valla abi bende 2 gündür bu işe dahil oldum rom atmadan anlamam dediğin gibi bilmediğimiz için bu şekilde sıkıntısını çekiyoruz.Mi flash ile yaptığım zaman erase boot error hatası veriyor nedemek istiyor bilmiyorum
Boot silinmiş diyor fastboot ile rom kuramazsın Edl moda alıp rom kurman gerek

Oyla:

dorukhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doruk
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Mekatronik
Konular
4
edl moda geçiremedim onuda araştırdım telefonu fasbota alıyorum edl mod reset attırıyor tekrar kendi recovery kısmına geliyor

Oyla:

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
edl moda geçiremedim onuda araştırdım telefonu fasbota alıyorum edl mod reset attırıyor tekrar kendi recovery kısmına geliyor
Fastboot geliyor ise Boot gitmemiş o halde fastboot rom kurabilirsin China fastboot rom indir kur başlamadan önce pc 64 bit ve imzaları kapat forumda anlatımı mevcut bakarak yapabilirsin

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt