Sohbet Mi6'dan Mi9T'ye geçmeyi düşünüyorum

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Başlıkta da gördüğünüz gibi Mi9T'ye geçmeyi düşünüyorum. Neredeyse 3 senedir kullandığım Mi6'dan her zaman memnun kaldım fakat artık bir değişiklik yapabileceğimi düşündüm. Yaklaşık 3bin liraya kadar bir bütçe ayırabilirim. Ayrıca garantili mi yoksa yurtdışı mı alsam, ona daha karar veremedim. Bu konuda da tavsiyelerinizi bekliyorum. Mi6'yı aldığım zamanlar xiaomi markası çok fazla kullanılmıyordu, yani bugün ki kadar popüler değildi. O zamanlar risk aldığımı düşündüm telefonu alırken. Fakat Mi6 tam bir efsane çıktı :D Tabi bu benim düşüncem. Zamanında LG G2 kullanmıştım, o da zamanına göre efsaneydi benim için. Şimdi ki alacağım telefon da öyle olsun istiyorum açıkçası :D Sohbet havasında tavsiye amaçlı bir konu açmak istedim. Mesajlarınızı bekliyorum :) Ayrıca Redmi Note 9 pro da seçenekler arasında olabilir..

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Başlıkta da gördüğünüz gibi Mi9T'ye geçmeyi düşünüyorum. Neredeyse 3 senedir kullandığım Mi6'dan her zaman memnun kaldım fakat artık bir değişiklik yapabileceğimi düşündüm. Yaklaşık 3bin liraya kadar bir bütçe ayırabilirim. Ayrıca garantili mi yoksa yurtdışı mı alsam, ona daha karar veremedim. Bu konuda da tavsiyelerinizi bekliyorum. Mi6'yı aldığım zamanlar xiaomi markası çok fazla kullanılmıyordu, yani bugün ki kadar popüler değildi. O zamanlar risk aldığımı düşündüm telefonu alırken. Fakat Mi6 tam bir efsane çıktı :D Tabi bu benim düşüncem. Zamanında LG G2 kullanmıştım, o da zamanına göre efsaneydi benim için. Şimdi ki alacağım telefon da öyle olsun istiyorum açıkçası :D Sohbet havasında tavsiye amaçlı bir konu açmak istedim. Mesajlarınızı bekliyorum :) Ayrıca Redmi Note 9 pro da seçenekler arasında olabilir..
Mi9T çok iyi bir cihaz her açıdan hocam Redmi serisindense Mi serisi her zaman tavsiyem olur

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi9T çok iyi bir cihaz her açıdan hocam Redmi serisindense Mi serisi her zaman tavsiyem olur
Benimde redmi serisine bir önyargım var gibiydi, fakat Note 9 pro 5020 mAh bataryasıyla harika duruyor. Mi9T de amoled ekranıyla :D

asocial

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
asocial
Cihazım
xiaomi
Konular
47
İlk kullanacağım cihaz Mi 6 olacaktı fakat kendimi tutup Redmi Note 5 Pro' ya geçmiştim. Şu an Mi 9T' deyim. Her şeyi ile gayet yeterli. Halen tam anlamıyla tecrübe etmediğim, özellikle kameraya dair özellikleri var. Tavsiye ederim, geçin.

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
İlk kullanacağım cihaz Mi 6 olacaktı fakat kendimi tutup Redmi Note 5 Pro' ya geçmiştim. Şu an Mi 9T' deyim. Her şeyi ile gayet yeterli. Halen tam anlamıyla tecrübe etmediğim, özellikle kameraya dair özellikleri var. Tavsiye ederim, geçin.
Teşekkürler mesajınız için. Peki garantili mi alsam yoksa yurtdışı mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Ben kendi acimdan soyluyorum mi6dan gececegim cihaz mi9t pro olur mi9t olmaz.
Mi 6 sd835 islemci oburu sd710 islem gucu acisinda fark cok degil ama asil ciddi fark gpuda. Ha mi9t nin ekran hos kamera hos ama mi6dada islemci ve gpu fark atar

asocial

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
asocial
Cihazım
xiaomi
Konular
47
Teşekkürler mesajınız için. Peki garantili mi alsam yoksa yurtdışı mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hocam tabi ki de garantili alın. Kullanım amacına göre değişir. Eğer forumdaki dostlar gibi ıcığını cıcığını çıkarma niyetindeyseniz garantisiz alın.

agoguzhan06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi9t
Konular
63
Bende m9t kullanıyorum çok memnunum ama yerinde olsaydım mi9t proya geçerdim

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Mi 6 sd835 islemci oburu sd710 islem gucu acisinda fark cok degil ama asil ciddi fark gpuda. Ha mi9t nin ekran hos kamera hos ama mi6dada islemci ve gpu fark atar
Mi9T'de 730 var yanlış bilmiyorsam. Ayrıca çok oyun oynayan biri değilim, o yüzden sorun etmedim. Ama ben de düşündüm SD835'ten SD730'a geçeceğimi :)
Oyun oynamayan biri olarak ekran, pil ve batarya benim için daha önemli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam tabi ki de garantili alın. Kullanım amacına göre değişir. Eğer forumdaki dostlar gibi ıcığını cıcığını çıkarma niyetindeyseniz garantisiz alın.
Mi6'nın iyice ıcığını cıcığını çıkardım hocam :D Açıkçası pek uğraşmak da istemiyorum yeni telefon alınca. Belki garantinin bitmesine yakın yine yaparız bir şeyler :D

Mi9T Pro'nun fiyatları bütçeye yüksek gelecek, yoksa ben de isterdim tabi :)

Ayrıca son güncellemelerde pil performansı düştü mü? Forumda birkaç mesaj okumuştum bununla ilgili.

Üst Alt