- Adım
- ŞAHİN
- Cihazım
- GALAXY S3
- Konular
- 1
Merhaba arkadaşlar 9 Ekimden beri Delta garantili Mi6 sahibiyim şu anki sürümü android 8 MIUI 9 Global beta 8.2.8 daha önce iki defa imei silinmesinden garantiye gitti ilkinde miui9 yükledikten sonra imeiler gitmişti servis miui8.5 yükleyip yolladı yolladıktan yaklalık 15 gün sonra miui 8.5 te de imei kendiliğinde gitti sonra Miui 9 Global beta yükleyip yolladılar sonrasında güncelleme geldi bende android 8 e yükselltim sonrasında telefonu sıfırladım hiç bir sıkıntı olmadı ta ki düne kadar dün baktım telefonda servis yok yazıyor (bunu ara ara görüyordum şebekeden dir diyordum) dünden beri neredeyse 3,4 dakikada bir sağ üstteki şebeke kısmında servis yok deyip şebeke gidip geliyor bir dakika sonra tekrar bağlanıyor ne doğru düzgün konuşma yapabiliyorum nede internete girebiliyorum ekran görüntüsü ve videosunu da aldım.
Bu mi6 dan iyice midem bulandı her servise gidişinde 20 gün telefonsuz kalmak ve geldiğinde de acaba yine mi olacak korkusuyla yaşamak. Acaba servise gitmeden bu sorun düzeltilebilir mi? Çünkü birkaç gün sonra şehir dışına kursa gideceğim ve yedek telefonumun da ekranı kırık?
Bu mi6 dan iyice midem bulandı her servise gidişinde 20 gün telefonsuz kalmak ve geldiğinde de acaba yine mi olacak korkusuyla yaşamak. Acaba servise gitmeden bu sorun düzeltilebilir mi? Çünkü birkaç gün sonra şehir dışına kursa gideceğim ve yedek telefonumun da ekranı kırık?