Yardım mi6 için kırılmaz cam öneriniz

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51
arkadaşlar mi6 için kırılmaz cam öneriniz nedir hangi marka nerden almalıyım teşekkürler

leonine25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÜMİT
Cihazım
XIANOMI MI6
Konular
1
benimde ihtiyacım var. Kullanıcılar bilgilendirise sevinirim

Oyla:

Hydrbyt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Mİ6 128GB
Konular
1

acaba bu ürünler nasıldır, tüm modeller için uyumlu diyorlar

Oyla:

xxparlak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
olcay
Cihazım
mi 6
Konular
7
Zore nano glass. Memnunum

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Aliexpressten mi 6 case ve mi6 full screen protector yazarsan bulabilirsin
[doublepost=1511961963,1511961939][/doublepost]Türkiyede hem pahalı hem bulmak sorun

Oyla:

zekiyardimci

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
zeki
Cihazım
xaoima mi6
Konular
0
Arkadaşlar bildirim panelinde görünen mesajlar mesaj kutusunda görünmüyor sebebi ne olabilir.
[doublepost=1511963806,1511963753][/doublepost]gelen kutusunda ancak rehber ismi yazdığımda çıkması neden kaynaklanıyor acaba

Oyla:

v10furkanv10

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
iPhone 6
Konular
4
Benim fikrim o tür ürünlerin telefona yararından çok zararı olduğu . Cam yerine film kullanın ve iyi Bi kılıf

Oyla:

v10furkanv10

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
iPhone 6
Konular
4
Nasıl zararı olabilir düşüncelerinizi aktarabilirmisiniz
Xiaomi mühendislerinin üzerinde belki haftalarca belki aylarca çalışarak darbeler ve dokunmatik için en uygun cam kalınlığı ve tasarımını seçerek ürettiği telefonlara merdiven altı üreticilerinin kırılmaz diye sattığı plastik karışımı kalın camlarını takmak ne kadar sağlıklı olabilir? Bu konuda daha bilgili insanların internet üzerinde makaleleri var okuyabilirsiniz . Sorunlara gelirsek gorilla glass teknolojisinin kullanılmasının asıl sebebi telefon düştüğünde ekran kırılsada panele zarar gelmemesi bu koruyucularla düştüğü zaman ekranın kırılması yerine panele zarar gelebilir veya yakınlık sensörü doğru çalışmayabilir ekrana baskısı sonucu dokunmatige zarar verebilir. Fikrimide açıkladım zaten telefonun arkasıda cam illa korumak icin kılıf kullanmak gerekecek guzel Bi kılıf ve ekran filmi daha sağlıklı olacaktır. :)

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Xiaomi mühendislerinin üzerinde belki haftalarca belki aylarca çalışarak darbeler ve dokunmatik için en uygun cam kalınlığı ve tasarımını seçerek ürettiği telefonlara merdiven altı üreticilerinin kırılmaz diye sattığı plastik karışımı kalın camlarını takmak ne kadar sağlıklı olabilir? Bu konuda daha bilgili insanların internet üzerinde makaleleri var okuyabilirsiniz . Sorunlara gelirsek gorilla glass teknolojisinin kullanılmasının asıl sebebi telefon düştüğünde ekran kırılsada panele zarar gelmemesi bu koruyucularla düştüğü zaman ekranın kırılması yerine panele zarar gelebilir veya yakınlık sensörü doğru çalışmayabilir ekrana baskısı sonucu dokunmatige zarar verebilir. Fikrimide açıkladım zaten telefonun arkasıda cam illa korumak icin kılıf kullanmak gerekecek guzel Bi kılıf ve ekran filmi daha sağlıklı olacaktır. :)
Hocam işte sorun burda türkler harici hiçbir millet kırılmaz cam demiyor panzer yada koruyucu cam diyor üreten firayrıca telefonlardaki gorilla glass tamamen laf youtube de test videolarını bakabilirsin gorilla glas 3 ile 4 ü kıyaslamışlar ama hiçbir fark yok ayrıca kaliteli kırılmaz camlar filmin üzerine plastik yapıştırılıyor ama kalitesiz olanlar direk plastik bunu en iyi yapan almanlar Diamond Protect diye bir sıvıyı sürdüler telefon %600 daha dayanıklı oluyor tuv belgesi de var ve 100 tl gibi iyi bir fiyata webtekno test videosu çekti izleyebilirsiniz

Oyla:
Üst Alt