- Adım
- mehmet
- Cihazım
- mi4s mipad mi6
- Meslek
- teknisyen
- Konular
- 51
arkadaşlar mi6 için kırılmaz cam öneriniz nedir hangi marka nerden almalıyım teşekkürler
Hocam kenarlarda boşluk olması normal de 70 lira deyince vallaha benim de içime oturdu geçmiş olsun.Hocam ben telefonla beraber linkteki ürünü aldım afedersiniz eşşeğin aletine kelebek konmuş gibi oldu kenarlarda boşluk var ortada kaldı ve mat olduğu içinde ekranın siyah güzel görüntüsü kayboldu kesinlikle bu markadan uzak durun 70 lira evlat acısı gibi koydu bana.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam kenarlarda boşluk olması normal de 70 lira deyince vallaha benim de içime oturdu geçmiş olsun.
O zaman "para tuzağı"damgası vurulabilir değil mi?kenarlarda boşluk olması elbette normal ama bu boşluk anormal bi boşluk 20 liralık kılıfın yanında hediye gönderilen dandik cam bile daha az boşluk bırakıyor bu filmden.
O zaman "para tuzağı"damgası vurulabilir değil mi?
Kesinlikle ise yarıyor ama buralarda çok pahalı teyzem gelirken Almanya dan getirdi istedim 2 dolara ben kullanıyorum çok memnunumLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
acaba bu ürünler nasıldır, tüm modeller için uyumlu diyorlar
2 dolar olması çok şaşırtıcı hocam vallaha iyi kazıklanıyormuşuzKesinlikle ise yarıyor ama buralarda çok pahalı teyzem gelirken Almanya dan getirdi istedim 2 dolara ben kullanıyorum çok memnunum
Ben 2 adet aldım hocam birini arkadaş kaptı ama farkı sürünce üzerinde bir tabaka oluşuyor resmen elin daha rahat kayıyor camda kesin olarak ve hep üzerimde siliyorum cami hiç çizik yok 3 ay oldu2 dolar olması çok şaşırtıcı hocam vallaha iyi kazıklanıyormuşuz
Ben 2 adet aldım hocam birini arkadaş kaptı ama farkı sürünce üzerinde bir tabaka oluşuyor resmen elin daha rahat kayıyor camda kesin olarak ve hep üzerimde siliyorum cami hiç çizik yok 3 ay oldu
Bana gelen üründe LG yazıyor du üzerinde pakette 6 ay yazıyordu ama ben parası para değil diye önemsemedim zaten ha 6 ay ha 10 2 dolar keramet iAslında güzel birşey bu ürünün süresi 17 ay diye biliyorum akrabanıza sorarmısınız almanyada nereden almış sıkça gidiyorum bi 5 10 tane getireyim bende
GÜNCELLEME
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbunu buldum acaba böyle bir şeymiydi sizinki de