Yardım mi6 için kırılmaz cam öneriniz

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51
arkadaşlar mi6 için kırılmaz cam öneriniz nedir hangi marka nerden almalıyım teşekkürler

Yussuff

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 5 Prime
Konular
5
Bence telefonda en önemli şeyler ekranın güzelliği ve kayganlığı. Üzerine film veya cam takarak ikisinden de mahrum kalacaksam Xiaomi değil gider General Mobile alırım.

Bir de bir şey ilgimi çekti, son zamanlarda gördüğüm hemen herkesin ekranı kırık! Sorunca da "ekran değil kırılmaz cam çatladı" diyorlar. Aslında ekran çok sağlam ama üzerine takılan kırılmaz cam üfleyince kırılıyor ve her kırıldığında değiştiriliyor. Çok ilginç!

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Bence telefonda en önemli şeyler ekranın güzelliği ve kayganlığı. Üzerine film veya cam takarak ikisinden de mahrum kalacaksam Xiaomi değil gider General Mobile alırım.

Bir de bir şey ilgimi çekti, son zamanlarda gördüğüm hemen herkesin ekranı kırık! Sorunca da "ekran değil kırılmaz cam çatladı" diyorlar. Aslında ekran çok sağlam ama üzerine takılan kırılmaz cam üfleyince kırılıyor ve her kırıldığında değiştiriliyor. Çok ilginç!
Valla hocam kalite kalite değişiyor en son aldığım cam 2 kez yere düştü sadece çizildi ondan önceki cam masada arkadaş sürterek aldı cam pert son camımdan memnunum
Aslında en güzeli fresh kullanmak fakat ekran 400 tl gittik yere masraf çıkartmak istemiyorum

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

Bende bu yüzden cihazı 5.5 aydır ekran korumasız kullanıyorum hocam. Ekran kullanım deneyimimi etkilememeli hiç.

Oyla:

v10furkanv10

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
iPhone 6
Konular
4

değerli yorumunuz için teşekkürler bende katılıyorum.
Hocam işte sorun burda türkler harici hiçbir millet kırılmaz cam demiyor panzer yada koruyucu cam diyor üreten firayrıca telefonlardaki gorilla glass tamamen laf youtube de test videolarını bakabilirsin gorilla glas 3 ile 4 ü kıyaslamışlar ama hiçbir fark yok ayrıca kaliteli kırılmaz camlar filmin üzerine plastik yapıştırılıyor ama kalitesiz olanlar direk plastik bunu en iyi yapan almanlar Diamond Protect diye bir sıvıyı sürdüler telefon %600 daha dayanıklı oluyor tuv belgesi de var ve 100 tl gibi iyi bir fiyata webtekno test videosu çekti izleyebilirsiniz
Benim demek istediğim gorilla glas 3 ile 4 arasındaki fark değil . İllaki kaliteli firmalar işinin Hakkını vererek yapıyordur . Ama gidip 20-30 TL ye koruyucu cam alırsan her düştüğünde cami değiştirmek zorunda kalırsın. Zaten firmalar olabildiğince dayanıklı cam yapmaya çalışıyor sizin dediğiniz gibi %600 güçlendirseydi 100 lira olan malın toptanı 50 TL olsa inanın telefonun 100TL fazlaya satıp ekranın bu kadar dayanıklı olmasından reklam yaparlardı. O video sadece webteknonun reklamıdır . V-pills lerde güya tarım bakanlığı onaylıydı :)

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Firmaların işini kaliteli olarak yaptığını düşünmüyorum eğer yapsalardı yeni model çıkartmadan önce eski modele göre daha sağlam yaparlardı ( yine aynı örnek gorilla glas 3-4 , bunlar da kaliteli firmalar ama işlerini layığıyla yapamıyorlar ) 2. Olarak firmalar bu sıvıyı kullanamaz çünki belli bir süresi var 17 ay geçerli . Ürün ile ilgili Tüv belgesi var ( yani alman teknik gözetim kurulu onaylı bizzat test edilmiş ürünler ) Almanlar işlerini iyi yaparlar Türkler gibi baştan sağma değil son olarak da webtekno incelediği her ürünle bağımsız ve dürüstlük içerisinde tanıtmıştır daha önce de böyle bir ürün vardı fakat para tuzağı deyip doğru olmadığını söylediler
Markanın pazarlamasını yapmıyorum sadece doğruları dile getiriyorum

Oyla:

v10furkanv10

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
iPhone 6
Konular
4
Firmaların işini kaliteli olarak yaptığını düşünmüyorum eğer yapsalardı yeni model çıkartmadan önce eski modele göre daha sağlam yaparlardı ( yine aynı örnek gorilla glas 3-4 , bunlar da kaliteli firmalar ama işlerini layığıyla yapamıyorlar ) 2. Olarak firmalar bu sıvıyı kullanamaz çünki belli bir süresi var 17 ay geçerli . Ürün ile ilgili Tüv belgesi var ( yani alman teknik gözetim kurulu onaylı bizzat test edilmiş ürünler ) Almanlar işlerini iyi yaparlar Türkler gibi baştan sağma değil son olarak da webtekno incelediği her ürünle bağımsız ve dürüstlük içerisinde tanıtmıştır daha önce de böyle bir ürün vardı fakat para tuzağı deyip doğru olmadığını söylediler
Markanın pazarlamasını yapmıyorum sadece doğruları dile getiriyorum
videoyu çok önceden izledim zaten biliyorum 17 ay olduğunu . Tartışma oluşturmak istemem ben fikirlerimi paylaştım sizin fikirlerinizede saygı duyuyorum. İlla benim fikirlerimede saygı duyan insanlar vardır teşekkür ederim.

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Kesinlikle tartışma ortamı değil bu yanlış anladınız münazara bu İyi forumlar
videoyu çok önceden izledim zaten biliyorum 17 ay olduğunu . Tartışma oluşturmak istemem ben fikirlerimi paylaştım sizin fikirlerinizede saygı duyuyorum. İlla benim fikirlerimede saygı duyan insanlar vardır teşekkür ederim.

Oyla:

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Tampered cam yerine Nano cam daha iyi diye düşünürüm. Çatlama kırılma derdi de yok aynı zamanda ekranı kör etmiyor ve cam hassasiyeti aynı oranda korunuyor. Ben Nano cam aldığım da beri tampered cam aldığım günlere üzülüyorum şahsen.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Mi 6 için nano film önerirmisiniz.?

Oyla:

pyrzg

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Poyraz
Cihazım
mi6
Konular
3
Hocam ben telefonla beraber linkteki ürünü aldım afedersiniz eşşeğin aletine kelebek konmuş gibi oldu kenarlarda boşluk var ortada kaldı ve mat olduğu içinde ekranın siyah güzel görüntüsü kayboldu kesinlikle bu markadan uzak durun 70 lira evlat acısı gibi koydu bana.

Oyla:
Üst Alt