- Adım
- Dogan
- Cihazım
- Xiaomi mi5
- Konular
- 12
Hocam Hindistan yapınca bu 9.0.2.0 iner mi?Bölgeyi hindistan yapmadan önce bismillah çek hocam
Hocam Hindistan yapınca bu 9.0.2.0 iner mi?Bölgeyi hindistan yapmadan önce bismillah çek hocam
Hocam güldürdün beniBölgeyi hindistan yapmadan önce bismillah çek hocam
Şans işi hocam örn bende olmuyorHocam Hindistan yapınca bu 9.0.2.0 iner mi?
Hocam güncellemeler sırayla gidiyor.çin hindistan rusya vs.....hindistan yapınca seni hindistanda sanıp gönderiyorlar. Türkiye yazsan 5 sene beklersin esprisi buHocam güldürdün beni
[doublepost=1511297010,1511296937][/doublepost]
Şans işi hocam örn bende olmuyor
Bence artık uyandılar kurulumdan ekranında seçtiğimiz bölgeye bakıyorlar diye düşğnüyorum bir kere denedim bunu bölgeyi tr yapana kadar gelmedi yav çıldırdım sonra da beklediğime deymedi bu muymuş miui 9 dedim ve developer ın yolunu tuttumHocam güncellemeler sırayla gidiyor.çin hindistan rusya vs.....hindistan yapınca seni hindistanda sanıp gönderiyorlar. Türkiye yazsan 5 sene beklersin esprisi bu
Bu sürüme göre gelmesi lazım.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Telefona güncelleme dosyasını indirip öyle 9 a geçirdim. Cihazı ilk aldığım günden beri miu hesabım var. Şimdi sürüm 9 a geçti ama hala bölge Çin ve değişmiyor. Artık güncellemeleri elle indirip Manuel yapacağım galibaBu sürüme göre gelmesi lazım.
Saçma bir şey yazacağım ama belki diyorum arkadaşlar Xiaomi Mi hesabı açtınız mı? Mi Cloud yani. Mi Cloud açın. Belki en başta onlara geliyordur bilemiyorum ama gelmesi lazım normalde.
Hele bu arkadaşın sürümü Global gözükürken nasıl Bölge tek Çin olarak gözükür onu düşünüyorum.
Edit: Bende 9.0.2.0 (NCAMIEI) olarak geçerken sizde (NCAMIEG) olarak geçiyor. Güncelleme alanlar (NCAMIEI) olanlar mı araştırmak lazım. Alamayanların da (NCAMIEG) mi? Alamayanlar bir kontrol etsin (NCAMIEG) olarak mı geçiyor? Bu sorunu halletmek lazım.
Takintili biriyimO değil de bu güncelleme hemen gelsin inadı niye. Elbet gelecek zorlamaya ne gerek var?