Rom Mi6 için 9.0.2.0 Güncelleme

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
Neyse betadan globale donup deneyeyim, herkes birseyleri birbirinden bekliyor :)

ibrhm365

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
gm 5 plus
Konular
4
Bende güncelliyorum şuan galiba gelen en önemli özellik fotoğraflarda istemediğiniz nesneyi silebilmek biri deneyebilir mi

emar2009

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Başlangıç
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
6
Mi 6 imei malum yolla halledilmiş telefonuma Miui 9 güncellemesi geldi . Boyut olarak 1.5 gb. İndiriyorum güncellemeyi sonra yeniden başlamanız lazım diyor. Başlat yapıyorum güncellemiyor.Sonra tekrar yeniden güncellemeniz var diye uyarıyor ve aynı güncelleme gözüküyor. Ne yapmak lazım? Aynı sorunu yaşayan veya çözümü bilen var mı acaba?

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
güncelleme özetinde anladığım kadarıyla volte , isimler arama kısmında , t9 ve uygulama kilit güvenlik düzeyi ile ilgili iyileştirme var diyor . Daha detaylı açıklama yapacaktır uzman arkadaşlar. Ben yükledim herhangi performans anlamında bir fark göremedim.Global sürümde böyle sık güncellenmesi bence gayet güzel. Hatalar çabuk düzeltilip daha verimli bir kullanım sunulur.

guardline

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersi
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
8
Hepsiburada dan aldığım mi 6 cihazım halen 8.5.1.0 sürümünde. Hiç güncelleme gelmiyor. Ne yapsam nerelere gitsem

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Bana gelmedi neden acaba
[doublepost=1511286058,1511286034][/doublepost]
Hepsiburada dan aldığım mi 6 cihazım halen 8.5.1.0 sürümünde. Hiç güncelleme gelmiyor. Ne yapsam nerelere gitsem
Aaa cok ilginç 9dami gelmedi

dorteks

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi6
Konular
6
Ayarlar kısmından bölge ayarını Hindistan veya Çin seçin ve cihazı kapatıp açıp öyle deneyin. Güncellemeyi yükledikten sonra tekrar bölge ayarını Türkiye'ye getirin.

guardline

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersi
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
8
Ayarlar kısmından bölge ayarını Hindistan veya Çin seçin ve cihazı kapatıp açıp öyle deneyin. Güncellemeyi yükledikten sonra tekrar bölge ayarını Türkiye'ye getirin.
Maalesef o bölge Çin de sabit. Değişmiyor. Bunun bi yolu yok mu değiştirmek için

Üst Alt