Rom Mi6 için 9.0.2.0 Güncelleme

demirhanunlu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Demirhan
Cihazım
Mi 6
Konular
14
Bana da geldi 9.0.2.0

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erdgn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdogan
Cihazım
Mi6
Konular
0
Daha onceki 9.0.1.0 surumunde muzik calarda ses alcalip yukseliyordu. Bu surumde bu sorun giderilmis mi? Arkadaslar cevap verseniz iyi olur. İyi aksamlar herkese...
Hocam ses sorunu devam ediyor ben yükledim malesef yine aynı lanet olsun yapamadılar birtürlü ama ben başka bir çare buldum Bluetooth kulaklık kullanıyorum ses sorunu olmuyor Bluetooth kulaklıkta iyi kulaklık alırsan sorun kalmıyor tabiki buda extra masraf demek düzelmesi umuduyla beklemeye devam yapacak bişey yok malesef.
[doublepost=1511818389,1511818329][/doublepost]
Daha onceki 9.0.1.0 surumunde muzik calarda ses alcalip yukseliyordu. Bu surumde bu sorun giderilmis mi? Arkadaslar cevap verseniz iyi olur. İyi aksamlar herkese...
Hocam ses sorunu devam ediyor ben yükledim malesef yine aynı lanet olsun yapamadılar birtürlü ama ben başka bir çare buldum Bluetooth kulaklık kullanıyorum ses sorunu olmuyor Bluetooth kulaklıkta iyi kulaklık alırsan sorun kalmıyor tabiki buda extra masraf demek düzelmesi umuduyla beklemeye devam yapacak bişey yok malesef.
Kulaklık ses düzeyi inip çıkıyordu düzeltmişler mi
Malesef sorun devam ediyor
[doublepost=1511818736][/doublepost]Kulaklık ta ses sorunu yaşayan arkadaşlar müzik dinlerken ekran üzerine üç parmağınızı yukarıdan aşağıya kaydırın cihaz ekran resmi alıyor ve o esnada ses yükseliyor tabiki birsonraki takılma anına kadar gidiyor sonra yine aynı şeyi yapmak zorunda kalıyorsunuz böyle idare edin düzelir umuduyla beklemeye devam.

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
[doublepost=1511818389,1511818329][/doublepost]

Malesef sorun devam ediyor
[doublepost=1511818736][/doublepost]Kulaklık ta ses sorunu yaşayan arkadaşlar müzik dinlerken ekran üzerine üç parmağınızı yukarıdan aşağıya kaydırın cihaz ekran resmi alıyor ve o esnada ses yükseliyor tabiki birsonraki takılma anına kadar gidiyor sonra yine aynı şeyi yapmak zorunda kalıyorsunuz böyle idare edin düzelir umuduyla beklemeye devam.

Olay en son gelen global beta güncellemesi ile çözüldü bize de bir sonraki büyük güncelleme ile gelicek.

Son düzenleme:

Erdgn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdogan
Cihazım
Mi6
Konular
0
Merhaba arkadaşlar yılın telefonu mi6 ile başımız belada herşeye rağmen vazgeçilmez bir cihaz bunuda söylemeden geçemeyeceğim Bluetooth kulaklık ile ses sorunumu hallettim fakat küçük bir sorun daha yakaladım Bluetooth kulaklıkta telefon equalizer ayarlarını devre dışı bırayor Sony m4 aqua da denedim equalizer kullanılabilir mi6 neden bunuda anlamış değilim ama ses mükemmel powerbeats2 kullanıyorum benimle aynı sorunu yaşayan olursa lütfen yorumlarınızı yazın.
[doublepost=1511901338,1511901214][/doublepost]
Olay en son gelen global beta güncellemesi ile çözüldü bize de bir sonraki büyük güncelleme ile gelicek.
Hangi olay çözüldü kardeş ses olayımı yoksa başka birşeymi?
[doublepost=1511901480][/doublepost]
Merhaba arkadaşlar yılın telefonu mi6 ile başımız belada herşeye rağmen vazgeçilmez bir cihaz bunuda söylemeden geçemeyeceğim Bluetooth kulaklık ile ses sorunumu hallettim fakat küçük bir sorun daha yakaladım Bluetooth kulaklıkta telefon equalizer ayarlarını devre dışı bırayor Sony m4 aqua da denedim equalizer kullanılabilir mi6 neden bunuda anlamış değilim ama ses mükemmel powerbeats2 kullanıyorum benimle aynı sorunu yaşayan olursa lütfen yorumlarınızı yazın.
Miui9 7.11.16 ben denedim enson beta güncellemesi bu bu güncellemede ses sorun devam ediyor.

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
[doublepost=1511901480][/doublepost]
Miui9 7.11.16 ben denedim enson beta güncellemesi bu bu güncellemede ses sorun devam ediyor.

7.11.23 Nolu sürümde düzeliyor en son sürüm 7.11.16 değil.
Link :

System
Fix - Earphone volume changed when listening to music (11-21)

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
7.11.23 Nolu sürümde düzeliyor en son sürüm 7.11.16 değil.
Link :

System
Fix - Earphone volume changed when listening to music (11-21)

Hocam Android 7.x destekli cihazlar içinde Global Beta 7.11.23 güncellemesi geri çekilmişti. Tekrar düzeltip yayınlandı mı bilemiyorum fakat, yayınlanmadıysa 7.11.30 güncellemesi beklenilicek mecbur. Umarım sonunda düzeltirler.

SoyuT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
0
Mi 6 imei malum yolla halledilmiş telefonuma Miui 9 güncellemesi geldi . Boyut olarak 1.5 gb. İndiriyorum güncellemeyi sonra yeniden başlamanız lazım diyor. Başlat yapıyorum güncellemiyor.Sonra tekrar yeniden güncellemeniz var diye uyarıyor ve aynı güncelleme gözüküyor. Ne yapmak lazım? Aynı sorunu yaşayan veya çözümü bilen var mı acaba?
Aynısı bana da oluyor. 5-6 kez indirdim hepsinde de aynı hatayı verdi. Sonra el ile seçtim yükleme romunu. O zaman da ekteki görüntü oldu.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ironman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aytek
Cihazım
Mi 6
Konular
3
Ben hala v8.5 kullanıyorum. Bi önceki mi 6 telefonumda direk v9 'a yükseltmiştim ve bu konuda ki sorunu yaşamıştım ( Yardım - Çağrı Problemi ).
Yeni gelen sıfır mi 6 telefonumda şuanda hep uyarı geliyor "güncelleme var yüklesene ;)" diye :D

Açıkcası çok fazla güncellemek istiyorum ama sorun tekrarlar mı diye de tırsmıyor değilim.
Sizce aynı sorunu yaşayabilir miyim ? Sonuçta farklı bir cihaz.

Üst Alt