Yardım Mi6 HK.

Runlax

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mutlucan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
17
Mi6 kullananlar yada tecrübesi olanlar. Telefonda donanımsal yada yazılımsal oluşan herhangi bir sorun var mı? Kendi kendine kapanıp bir daha açılmaması kamerasında bir problem kısaca aklınıza gelecek herhangi bir sorun problem var mı? Bende almayı düşünüyorum da mi6 görüşlerinizi yazarsanız sevinirim :)

piyanistx

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ramazan
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
0
1 aydan fazla zamandır kullanıyorum eksileri rehberin sağ tarafında bulunan harfler A.B.C ve Z harfleri iş görüyor diğer harfler iş görmüyor bazen parmak izi tuşu almıyor dokunmatik takıldığı oluyor birde telefon sesi düşük geldi bana sizdede böyle sorunlar varmı güncelleme gelince düzelirmi acabaa

Oyla:

piyanistx

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ramazan
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
0
1 aydan fazla zamandır kullanıyorum eksileri rehberin sağ tarafında bulunan harfler A.B.C ve Z harfleri iş görüyor diğer harfler iş görmüyor bazen parmak izi tuşu almıyor dokunmatik takıldığı oluyor birde telefon sesi düşük geldi bana sizdede böyle sorunlar varmı güncelleme gelince düzelirmi acabaa

Oyla:

Erenayk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Joseph
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
5
Bu 4 hafta 2 ay kullanablar siz şarj sıkıntısı çekmedinizmi benim şarj %99 da kalıyor 2 haftadır??

Oyla:

sedinho

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sedat
Cihazım
note 3
Konular
1
Kardeş dosya yöneticinden (.nomedia) dosyasını arat.o dosyayı kopyala whatsapp/media klaaörünün içine yapıştır.bunu yaptıktan sonra hiçbir whatsapp medyası galeride görünmez.ancak istediğin zaman dosya yöneticinden yine açarsın.internet paylaşımı konusunda fikrim yok
dostum 26 tane nomedia dosyası buldu hangisi ?

Oyla:

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Selam arkadaşlar mi6 kullanıcısıyim yaklasik 3 gündür genel bir sıkıntı yaşamadım yanliz cift hoparlör yeri var sadece bir tanesinden ses geliyor özelliklerinde cift streo hoporlor yazıyordu ikisi ayni cikis yerindemi
Stereo hoparlör den biri telefonun üst tarafta ön kameranın bulunduğu yerde.Alttakilerin biri boş estetik açıdan konulduğunu düşünüyorum.

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Admin

Elit Üye
Elit Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Admin
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek