Yardım Mi6 HK.

Runlax

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mutlucan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
17
Mi6 kullananlar yada tecrübesi olanlar. Telefonda donanımsal yada yazılımsal oluşan herhangi bir sorun var mı? Kendi kendine kapanıp bir daha açılmaması kamerasında bir problem kısaca aklınıza gelecek herhangi bir sorun problem var mı? Bende almayı düşünüyorum da mi6 görüşlerinizi yazarsanız sevinirim :)

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Düşünmeden alın mi6 yı :)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-07-10-23-07-52-057_com.antutu.ABenchMark.png
    Screenshot_2017-07-10-23-07-52-057_com.antutu.ABenchMark.png
    85,5 KB · Görüntüleme: 24
Oyla:

nanek81

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mi 5 pro
Cihazım
mi 5 pro
Konular
0
Daha öncede yazdım, bu telefonu aylardır bekliyordum fakat kameranın kötü çıkması ve fiyat politikası beni soğuttu, gündüz her telefon iyi fotoğraf çekiyor önemli olan gece çekimi, aynı fiyata samsung s7 distribütör garantili satılırken bu paralar bu telefona verilmez diye düşünüyorum, biz bu telefonları uygun fiyatlı diye takip ediyoruz ama baktığımızda p10 plus, s7, htc10 gibi amiral gemileriyle fiyat konusunda yarışıyor maşallah... Hak ettiği fiyata gelir ve kamera problemi düzeltilirse düşünülebilir ama şu an bu fiyatlara daha iyi alternatifleri var...

Oyla:

yusufalig

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 6
Konular
5
Daha öncede yazdım, bu telefonu aylardır bekliyordum fakat kameranın kötü çıkması ve fiyat politikası beni soğuttu, gündüz her telefon iyi fotoğraf çekiyor önemli olan gece çekimi, aynı fiyata samsung s7 distribütör garantili satılırken bu paralar bu telefona verilmez diye düşünüyorum, biz bu telefonları uygun fiyatlı diye takip ediyoruz ama baktığımızda p10 plus, s7, htc10 gibi amiral gemileriyle fiyat konusunda yarışıyor maşallah... Hak ettiği fiyata gelir ve kamera problemi düzeltilirse düşünülebilir ama şu an bu fiyatlara daha iyi alternatifleri var...
Yanlız S7 ,HTC 10 geçen senenin telefonları ve işlemci ve grafik kartları Mi6'ya göre eski model.P10 plus zaten 2600 tl civarı . Mi6 ile arasında 600 tl var. Ayrıca gündüz her telefon iyi fotoğraf çekmiyor.Gece'de idare edilir.

Oyla:

yusufalig

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 6
Konular
5
karşılaştırma alın bakın hocam.

Oyla:

nanek81

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mi 5 pro
Cihazım
mi 5 pro
Konular
0
karşılaştırma alın bakın hocam.
Epey.com puanlaması telefonların kalitesini göstermiyor sadece teknik veri özellik vs. kendi kriterlerini oluşturmuşlar ona göre puan veriyolar ve puanları çok stabil değil bir önceki hafta 80 li puanlarda olanları diğer hafta 90 üzeri gördüğümüz çok oldu. Radyolarının top50 listeleri gibi yani. Mesela Casper via veya lg gflex 2 ve bir çok 2. sınıf diye niteleyebileceğimiz telefon 71 puan almış İphone 7 veya 6s den yüksek puan almış şimdi bu telefonlar iphone 7 den daha iyi diyebilir miyiz? Kısacası epey.com telefonun kullanışlığını sağlamlığını ölçmediği gibi çok stabil olduğunu da düşünmüyorum. mi6 konusuna gelirsek telefon kötü demiyorum sadece söylemek istediğim biz bu telefonları yani xiaomi, one plus, meizu gibi markaları amiral gemilerini aratmayacak kalitede ama fiyat olarak yarı fiyatına veya biraz üzerinde fiyatlara satıldığı için takip ediyoruz veya alıyoruz. Sonuçta bir çoğumuz fiyat uygun diye distribütör garantisini veya ithalatçı garantiyi bile gözardı edip garantisiz telefon alıyoruz neden amiral gemilerinden kat kat üstün diye değil, fiyatı uygun diye...
Tekrar ifade etmek istiyorum herkesin düşüncesine saygı duyuyorum bu benim düşüncem bu telefonlara bu paraları ben vermem. Piyasa arz ve talepten oluşur birileri bu paraları veriyor ki bu telefonlar da bu paralara satılıyor o da işin diğer boyutu, Yalnız 2000 TL verdiğinde kimse çok mükemmel seni alıp uçuracak başka bir boyuta geçirecek bir şey aldığını düşünmesin, IPHONE e 4000 TL verenler de o psikolojide çünkü :)

Oyla:

yusufalig

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 6
Konular
5
Epey.com puanlaması telefonların kalitesini göstermiyor sadece teknik veri özellik vs. kendi kriterlerini oluşturmuşlar ona göre puan veriyolar ve puanları çok stabil değil bir önceki hafta 80 li puanlarda olanları diğer hafta 90 üzeri gördüğümüz çok oldu. Radyolarının top50 listeleri gibi yani. Mesela Casper via veya lg gflex 2 ve bir çok 2. sınıf diye niteleyebileceğimiz telefon 71 puan almış İphone 7 veya 6s den yüksek puan almış şimdi bu telefonlar iphone 7 den daha iyi diyebilir miyiz? Kısacası epey.com telefonun kullanışlığını sağlamlığını ölçmediği gibi çok stabil olduğunu da düşünmüyorum. mi6 konusuna gelirsek telefon kötü demiyorum sadece söylemek istediğim biz bu telefonları yani xiaomi, one plus, meizu gibi markaları amiral gemilerini aratmayacak kalitede ama fiyat olarak yarı fiyatına veya biraz üzerinde fiyatlara satıldığı için takip ediyoruz veya alıyoruz. Sonuçta bir çoğumuz fiyat uygun diye distribütör garantisini veya ithalatçı garantiyi bile gözardı edip garantisiz telefon alıyoruz neden amiral gemilerinden kat kat üstün diye değil, fiyatı uygun diye...
Tekrar ifade etmek istiyorum herkesin düşüncesine saygı duyuyorum bu benim düşüncem bu telefonlara bu paraları ben vermem. Piyasa arz ve talepten oluşur birileri bu paraları veriyor ki bu telefonlar da bu paralara satılıyor o da işin diğer boyutu, Yalnız 2000 TL verdiğinde kimse çok mükemmel seni alıp uçuracak başka bir boyuta geçirecek bir şey aldığını düşünmesin, IPHONE e 4000 TL verenler de o psikolojide çünkü :)
Hocam doğru demi,işsin ben orada puanlamayı kast etmedim. Sadece genel olarak teknik bilgileri verdim.Puanların doğru olduğunu sanmıyorum. Ama şöyle birşeyde varki telefon daha yeni çıktı ve fiyatı uygun. Bu fiyat çok düşünce alırım diyen oluyor.Seneye zaten yeni model çıkıyor. Telefon zaten eskiyor ve diğerine göre yavaşlıyor.Mi6 zaten çok kalitesiz değil. Zaten telefonları kılıfsız ve kırılmaz camsız kullanmak çok mantıksız. Telefonun estetiğini bozmuyor değil ama yapacak birşey yok :D

Oyla:

sedinho

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sedat
Cihazım
note 3
Konular
1
Arkadaşlar yaklaşık 2 aylık kullanımdan sonra 2 sorum olacak. Yardımcı olursanız sevinirim.

1- whatsapp fotoğrafları eskiden kendi klasörüne düşüyordu şimdi galeriye girdiğimde direk fotoğraflarda çıkıyor. bunun sebebi tema değişikliği olabilir mi ? değilse nasıl değişebilirim ?

2- internet paylaşımı maalesef yapılamıyor. (farklı bir konuda dil ingilizce yapıldığında düzeldiğini söylemiştim ama maalesef yanılmışım)

Oyla:

sedinho

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sedat
Cihazım
note 3
Konular
1
Arkadaşlar yaklaşık 2 aylık kullanımdan sonra 2 sorum olacak. Yardımcı olursanız sevinirim.

1- whatsapp fotoğrafları eskiden kendi klasörüne düşüyordu şimdi galeriye girdiğimde direk fotoğraflarda çıkıyor. bunun sebebi tema değişikliği olabilir mi ? değilse nasıl değişebilirim ?

2- internet paylaşımı maalesef yapılamıyor. (farklı bir konuda dil ingilizce yapıldığında düzeldiğini söylemiştim ama maalesef yanılmışım)
fikri olan yok mudur arkadaşlar ?

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
fikri olan yok mudur arkadaşlar ?
Kardeş dosya yöneticinden (.nomedia) dosyasını arat.o dosyayı kopyala whatsapp/media klaaörünün içine yapıştır.bunu yaptıktan sonra hiçbir whatsapp medyası galeride görünmez.ancak istediğin zaman dosya yöneticinden yine açarsın.internet paylaşımı konusunda fikrim yok

Oyla:

Jousefpn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Nabi
Cihazım
Xiomi Mi6
Konular
1
Selam arkadaşlar mi6 kullanıcısıyim yaklasik 3 gündür genel bir sıkıntı yaşamadım yanliz cift hoparlör yeri var sadece bir tanesinden ses geliyor özelliklerinde cift streo hoporlor yazıyordu ikisi ayni cikis yerindemi

Oyla:
Üst Alt