Yardım Mi6 HK.

Runlax

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mutlucan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
17
Mi6 kullananlar yada tecrübesi olanlar. Telefonda donanımsal yada yazılımsal oluşan herhangi bir sorun var mı? Kendi kendine kapanıp bir daha açılmaması kamerasında bir problem kısaca aklınıza gelecek herhangi bir sorun problem var mı? Bende almayı düşünüyorum da mi6 görüşlerinizi yazarsanız sevinirim :)

Ecowarrior

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
Tel no falan görülmüyormu yani?
Hemen örnek vereyim. Normalde rehberde kayıtlı şekliyle az önce bahsettiğim görülmeme olayının ekran görüntülerini koyunca daha anlaşılır olacak. Aynı kişi ancak böyle bir sorun oluyor işte. Belki benim eksik yaptığım birşey vardır.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hemen örnek vereyim. Normalde rehberde kayıtlı şekliyle az önce bahsettiğim görülmeme olayının ekran görüntülerini koyunca daha anlaşılır olacak. Aynı kişi ancak böyle bir sorun oluyor işte. Belki benim eksik yaptığım birşey vardır.

Hocam bence seninki ayarlarla alakalı. Kişilere gir son uygulama tuşuna basılı tut ayarlar çıkacak.ordaki ayarlara bi bak istersen.ayrıca izinlere de bi bak derim.

Oyla:

Runlax

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mutlucan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
17
Sefa hocadan düşünüyorum?

Oyla:

Hayzum

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
0
Arkadaşlar mi 6/128 seramik modelini kullanıyorum, ondan önce mi 5/32 vardı. Herşey iyi hoş hızlı falan özellikle batarya konusunda beni cezbetti, lakin kameraya gelinceye kadar ilk kullandığım mi4 modeli gibi fotoğraf çekiyor. Mi5 te çektiğim fotoğrafları LG g5 karşılaştırma fırsatım olmuştu g5 e göre çok çok iyidi. Mi 5 böyleyse 6 muazzamdir diye düşündüm fakat gerçekten vasat heleki düşük ışıkta fotoğraf çekmeyin. Rom dan kaynaklı diye düşünüyorum ilerleyen zamanlarda belli olacak. Benim gibi kamera sorunu yaşayan var mı?

Oyla:

akcora

yok
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi6
Meslek
çizim
Konular
3
Yaklaşık iki haftadır kullanıyorum telefonu o yüzden uzun kullanımla ilgili düşüncelerimi yazabilirim artık. 2-3 gün cin sürümünde kullandıktan sonra global rom yayınlandı ve şuan global rom yüklü ama kesinlikle cin romu veya eu rom daha kullanışlı diyebilirim( majör farklar yok sadece gün içinde kullandığınız ufak ayrıntılar ki benim için kulanisliydi) Herkesin hem fikir olduğu kaygan olusu ve parmak izi bırakmasından bahsetmeyecegim. Malzeme kalitesi son derece üst düzey, ağır biraz ancak 1 günde alışıyor insan. Sarj suresi (birçok uygulamayi otomatik calistir konumunda tutmama ragmen) bir buçuk günü görüyor. Kamera gündüz kullanimda cok basarili ancak düşük ışıkta gercekten yazilimsal gelistirme istiyor. On kamera da ayni sekilde titreme sorunu var bunlar yazilimla halledilecek ufak ayrintilar. Gelelim yasadigim sorunlara:
Ilk kez MIUI kullaniyorum ve rahatlikla androidin ios u benzetmesi yapabilirim( fiziksel olarak da benzemiyo degil :) ancak bir defa on arka kamera arasi gecis yaparken donma yasadim ve acip kapatmama ragmen kamera duzelmedi. Bir daha ayni sıkıntıyı yasamadim ancak ozaman yaklaşık 4-5 dk kamerayi kullanmıştım. Henuz reboot yasamadim ama 1-2 defa bazi uygulamalardan attigi oldu. Gelelim en buyuk sıkıntıya. Rehber! Kişileri hem mi hesaba hem telefonun kendi hafizasina aktarmama ragmen 3kullanisimdan birinde rehber yok gibi görünüyor. şöyle ki : kişilere geldigimde kayitli kisi sayisi gorunuyor ancak rehber bos. Açıp kapattigimda (bazen 2-3 defa acip kapamam lazim) anca kendine geliyor. Diyelim hersey normal kisiler de birini aratiyorum. Mesela Mehmet kisisi rehberimde kayitli aradigimda buluyor ancak sadece isim! Bilgileri goremiyorum( tel no var ise adres vs.) ve bu olay ciddi can sıkıcı olabiliyor. Bunlar dışında sorun yaşamadım henuz. Telefonu tavsiye ederim ancak her cihaz gibi kendine has sorunlar da olabiliyor.

Google rehber kullanım tavsiye ederim. Ben mi senk. bile kullanmıyorum.

Oyla:

lastreal55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt tan
Cihazım
mi max
Konular
24
Arkadaşlar mi 6/128 seramik modelini kullanıyorum, ondan önce mi 5/32 vardı. Herşey iyi hoş hızlı falan özellikle batarya konusunda beni cezbetti, lakin kameraya gelinceye kadar ilk kullandığım mi4 modeli gibi fotoğraf çekiyor. Mi5 te çektiğim fotoğrafları LG g5 karşılaştırma fırsatım olmuştu g5 e göre çok çok iyidi. Mi 5 böyleyse 6 muazzamdir diye düşündüm fakat gerçekten vasat heleki düşük ışıkta fotoğraf çekmeyin. Rom dan kaynaklı diye düşünüyorum ilerleyen zamanlarda belli olacak. Benim gibi kamera sorunu yaşayan var mı?
Mi6 Plus'ı ciddi şekilde düşünüyordum ama en son modelde bile kamera vasat, çok can sıkıcı, telefondan soğutuyor beni.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Hayzum

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
0
Mi6 Plus'ı ciddi şekilde düşünüyordum ama en son modelde bile kamera vasat, çok can sıkıcı, telefondan soğutuyor beni.

Mi 6 ' da donanım sorunu yoktur inşallah diyorum varsa bile plusta düzeltirler, yazılımla düzelecek gibi zaten sadece 8.2.2 sürümü mevcut şuanda

Oyla:

lastreal55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt tan
Cihazım
mi max
Konular
24
Mi 6 ' da donanım sorunu yoktur inşallah diyorum varsa bile plusta düzeltirler, yazılımla düzelecek gibi zaten sadece 8.2.2 sürümü mevcut şuanda

Dostum her yine model ve yazılımda bende aynı şeyi söylüyorum ama şu ana kadar değişen bir şey yok malesef.

Oyla:

akcora

yok
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi6
Meslek
çizim
Konular
3
Bir sorun daha farkettim. Şarj esnasında dokunmatik sapıtıyor.

Oyla:
Üst Alt