Yardım Mi6 HK.

Runlax

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mutlucan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
17
Mi6 kullananlar yada tecrübesi olanlar. Telefonda donanımsal yada yazılımsal oluşan herhangi bir sorun var mı? Kendi kendine kapanıp bir daha açılmaması kamerasında bir problem kısaca aklınıza gelecek herhangi bir sorun problem var mı? Bende almayı düşünüyorum da mi6 görüşlerinizi yazarsanız sevinirim :)

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Sa
Mi6 kullananlar yada tecrübesi olanlar. Telefonda donanımsal yada yazılımsal oluşan herhangi bir sorun var mı? Kendi kendine kapanıp bir daha açılmaması kamerasında bir problem kısaca aklınıza gelecek herhangi bir sorun problem var mı? Bende almayı düşünüyorum da mi6 görüşlerinizi yazarsanız sevinirim :)
Sana sadece "hiç düşünme al" diyorum

Oyla:

Runlax

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mutlucan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siz sanırım daha özelliklerine bakmadınız? Mi6'da suya karşı dayanıklılık yok. Su sıçramalarına karşı (bkz. yağmur) ve el terlemelerine karşı dayanıklılık var. Zaten s8 de falan su dayanıklılığı var ama her şirket bunu diyor bu dayanıklılık siz suya sokun eğlenin diye değil :D

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Siz sanırım daha özelliklerine bakmadınız? Mi6'da suya karşı dayanıklılık yok. Su sıçramalarına karşı (bkz. yağmur) ve el terlemelerine karşı dayanıklılık var. Zaten s8 de falan su dayanıklılığı var ama her şirket bunu diyor bu dayanıklılık siz suya sokun eğlenin diye değil :D

ben baktımda sen benim yazımı eksik okumussun sanırım su sıcramasına karsı nekadar dayanıklı işte bende onu soruyorum işte yagmur altında su geçiren varmı jackdan dolayı ahizeden ses gelmeme varmı vs vs vs vs

daha önce samsung s5 de 3.5 m jacka su kaçtımı kulaklıktan ses geliyormus gibi ahizeden ses vermiyordu hoparlörden konusmak zorunda kalıyordun suyu kurutana kadar hatta kuruttukdan sonrada bir kaç kere temizlemen gerekiyordu sadece bir örnek umarım bu sefer açıklayıcı olmustur

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Ben teli cuma akşamı sefa hocamdan aldım. İlk izlenimim teli düşünmeden al.detaylı izlenimlerimi iki üç gün içinde yapacağım. Alırsan pişman olmazsın

Oyla:

akcora

yok
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi6
Meslek
çizim
Konular
3
mi6 2haftadır kullnıyorum.

antutu 1.

bana gore eksileri

"siyah modelde kılıf kenarlarında toz toplanması.
"düşük ışık kamera vasat.
"kılıfsız cok kaygan.

elektronik şansım beni üzmezse ama fiyat performans bakımından mutluyum. drunk~~

Oyla:

Ecowarrior

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
Yaklaşık iki haftadır kullanıyorum telefonu o yüzden uzun kullanımla ilgili düşüncelerimi yazabilirim artık. 2-3 gün cin sürümünde kullandıktan sonra global rom yayınlandı ve şuan global rom yüklü ama kesinlikle cin romu veya eu rom daha kullanışlı diyebilirim( majör farklar yok sadece gün içinde kullandığınız ufak ayrıntılar ki benim için kulanisliydi) Herkesin hem fikir olduğu kaygan olusu ve parmak izi bırakmasından bahsetmeyecegim. Malzeme kalitesi son derece üst düzey, ağır biraz ancak 1 günde alışıyor insan. Sarj suresi (birçok uygulamayi otomatik calistir konumunda tutmama ragmen) bir buçuk günü görüyor. Kamera gündüz kullanimda cok basarili ancak düşük ışıkta gercekten yazilimsal gelistirme istiyor. On kamera da ayni sekilde titreme sorunu var bunlar yazilimla halledilecek ufak ayrintilar. Gelelim yasadigim sorunlara:
Ilk kez MIUI kullaniyorum ve rahatlikla androidin ios u benzetmesi yapabilirim( fiziksel olarak da benzemiyo degil :) ancak bir defa on arka kamera arasi gecis yaparken donma yasadim ve acip kapatmama ragmen kamera duzelmedi. Bir daha ayni sıkıntıyı yasamadim ancak ozaman yaklaşık 4-5 dk kamerayi kullanmıştım. Henuz reboot yasamadim ama 1-2 defa bazi uygulamalardan attigi oldu. Gelelim en buyuk sıkıntıya. Rehber! Kişileri hem mi hesaba hem telefonun kendi hafizasina aktarmama ragmen 3kullanisimdan birinde rehber yok gibi görünüyor. şöyle ki : kişilere geldigimde kayitli kisi sayisi gorunuyor ancak rehber bos. Açıp kapattigimda (bazen 2-3 defa acip kapamam lazim) anca kendine geliyor. Diyelim hersey normal kisiler de birini aratiyorum. Mesela Mehmet kisisi rehberimde kayitli aradigimda buluyor ancak sadece isim! Bilgileri goremiyorum( tel no var ise adres vs.) ve bu olay ciddi can sıkıcı olabiliyor. Bunlar dışında sorun yaşamadım henuz. Telefonu tavsiye ederim ancak her cihaz gibi kendine has sorunlar da olabiliyor.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Runlax

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mutlucan
Cihazım
Mi 6
Meslek