- Adım
- ümit
- Cihazım
- mi6
- Konular
- 59
Mi6 için pil ömrü açısından en ideal rom sizce hangisi ,en iyi ekran süresini hangi sürümlerde veya romlarda aldiniz
7saat wifi mobil karisik aliyorm genelde, en son surum iyi crdroidde yeni cikti dun gece. 29-2 versiyonuUsta kullandığın sürümü indirip kurucam, acaba daha stabil ve pil konusunda daha cimri bir sürüm varmı? Şu an aldığınız enam süresi ve kullanım senaryoları nedir?
hataydi oydu buydu cok ugrasmak istemiyorsan. ekstra bir ozellik ve ozellestirmeye gerek yok diyorsan. temiz ve stabil rom ariyorsan eu rom kur.Arkadaşlar herkese selamlar konuyu tekrar açmak istemedim aklımda bir soru var ben rom aticam cihazıma fakat bi kaç rom arasında kaldım Omni rom xioami eu global stabil ve miuipro arasında kaldım en stabil çalışan ve aynı zamanda pil açısından en iyisi sizce hangisidir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler hocam açıkçası içimde kaldı omnirom bı denemek istiyorum ne yapsam bilemedimhataydi oydu buydu cok ugrasmak istemiyorsan. ekstra bir ozellik ve ozellestirmeye gerek yok diyorsan. temiz ve stabil rom ariyorsan eu rom kur.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi