- Adım
- ümit
- Cihazım
- mi6
- Konular
- 59
Mi6 için pil ömrü açısından en ideal rom sizce hangisi ,en iyi ekran süresini hangi sürümlerde veya romlarda aldiniz
Hocam hicbir sorun olmuyor guvenin bana, hani oldu diyelim tek dokunusla eski haline donuyorHocam o denli hiç dokunmak istemiyorum telefona, ayarları falan bozulursa tekrar Rom işiyle uğraşmayayım diye. Şuanki halinden gayet memnunum sağolun
Bana kalirsa da ilk epic sonra multi hocam. Hosunuza gidiyorsa keyifle kullaniyorsaniz ne mutluVallahi hocam diğer romların hatalarına göre ben bunu çok sevdim açıkcası
Hocam miui gizli ayarlari indirip uygulama devre disi birakma kisminda ileri duzey secenegi var(sanirim rootlu cihazda cikiyor) ordan google play hizmetletini veri kullanimini sinirlandirabiliyorsunuz
Hocam hicbir sorun olmuyor guvenin bana, hani oldu diyelim tek dokunusla eski haline donuyor
[doublepost=1518081576,1518081498][/doublepost]
Bana kalirsa da ilk epic sonra multi hocam. Hosunuza gidiyorsa keyifle kullaniyorsaniz ne mutlu
Hocam gms dozeun yaptigi google hizmetlerini optimize etme ozelligini ortaya cikartmasi normalde elle optimize edilemiyor (rootlu yada rootsuz) bizde optimize ettikten sonra ekstradan veri kullanimini kisitliyoruzHocam Peki GMS Doze modülünün üzerine birde bu ayarı yapınca; sadece GMS Doze modülüne göre ne kadarlık bir avantaj sağlıyor?
Bekleme durumunda sarj konusunda faydasi olur hocam cunku normalde arkada surekli calisip veri alip,aktarip duruyorHocam Google Play veri kullanımını neden kısıtlamak isteyeyim? Bana ne faydası olur?
8.1.25 geldi en son, hala bekliyoruz yeni guncellemeyi, adam bilgide vermiyor durum hakkinda...Bu arada EpicRom neredeyse 2 haftadır güncelleme yayınlamıyor. Bilginiz var mı arkadaşlar?
8.1.25 geldi en son, hala bekliyoruz yeni guncellemeyi, adam bilgide vermiyor durum hakkinda...
Bu arada EpicRom neredeyse 2 haftadır güncelleme yayınlamıyor. Bilginiz var mı arkadaşlar?
HocamEn son şunu indirip kurdum. 7.12.21 bir yanlışım mı var acep ??
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.