- Adım
- ümit
- Cihazım
- mi6
- Konular
- 59
Mi6 için pil ömrü açısından en ideal rom sizce hangisi ,en iyi ekran süresini hangi sürümlerde veya romlarda aldiniz
Hocam gms dozeun yaptigi google hizmetlerini optimize etme ozelligini ortaya cikartmasi normalde elle optimize edilemiyor (rootlu yada rootsuz) bizde optimize ettikten sonra ekstradan veri kullanimini kisitliyoruz
[doublepost=1518082397,1518082328][/doublepost]
Bekleme durumunda sarj konusunda faydasi olur hocam cunku normalde arkada surekli calisip veri alip,aktarip duruyor
Siz yoksa Oreo ROM mu kurdunuz hocam ? Oreo için çok sorun çıkarıyor diyorlardı o yüzden onu kurmadım bende
Hocam uygulama indirirken normalden daha yavas olabiliyorAnladım hocam sağolun, peki Google Hesabına yedekleme konusunda sorun çıkartmıyor değil mi? Birde PC'den Google Play üzerinden bir uygulamayı telefona kur dediğimizde, verilerini kısıtladığımız için sorun çıkarıyor mu hocam?
[doublepost=1518082985][/doublepost]
8.1.25 olan Oreo rom hocam zaten, onu kurmayın diyoruz.
Hocam sonucta o da oreo tabanli gelecek ne kadar sorunsuz olacak bilemiyoruz maalesefO halde benim kurduğum 7.12.21 in güncellemesi gelecek ve ben beklemekte haklıyım
Hocam uygulama indirirken normalden daha yavas olabiliyor
[doublepost=1518083251,1518083149][/doublepost]
Hocam sonucta o da oreo tabanli gelecek ne kadar sorunsuz olacak bilemiyoruz maalesef
O halde benim kurduğum 7.12.21 in güncellemesi gelecek ve ben beklemekte haklıyım
ahahaha siz bilirsiniz hocamAnladım hocam o zaman şimdilik dursun o ayar sağolun
[doublepost=1518083708][/doublepost]
Sizinkinin güncellemesi zaten 8.1.25. Sizin Sürümden sonra Oreo'ya geçildi, fakat şuanda Epic rom yeni rom çıkartmadan Oreo sürümüne geçmeyin diyoruz. Diğer Geliştiricilerin romlarını denebilirsiniz ama Epic Romun 8.1.25 Oreo sürümünü denemeyin.
ahahaha siz bilirsiniz hocam
Anladım hocam o zaman şimdilik dursun o ayar sağolun
[doublepost=1518083708][/doublepost]
Sizinkinin güncellemesi zaten 8.1.25. Sizin Sürümden sonra Oreo'ya geçildi, fakat şuanda Epic rom yeni rom çıkartmadan Oreo sürümüne geçmeyin diyoruz. Diğer Geliştiricilerin romlarını denebilirsiniz ama Epic Romun 8.1.25 Oreo sürümünü denemeyin.
aynen öyle hocamO halde güncelleme geldikten sonra iyice şikayetleri dinleyeyim.
O halde güncelleme geldikten sonra iyice şikayetleri dinleyeyim. Daha sonra karar veririm
açılması lazım olmazsa global betada deneyinArkadaşlar global romda bl kilidi açılmıyor mu