Yardım Mi6 da 4g sıkıntısı

ramizaah

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ramazan
Cihazım
redmi note 2
Konular
1
Merhabalar

Bir süredir mi6 kullanıyorum telefon ile gelen rom la kullandığım sürede 4g bağlantısı oluyordu ama global rom çıktı yükledim o gün bugün dür 4g ye bağlanmadı hiç hep H+ gözüküyor. Turktelekom kullanıyorum yanimda turktelekom kullanan başka hat 4g oluyor ama bunda tık yok. Sizlerde durum nedir 4.5g ibaresini görüyormusunuz. Onerilerize ihtiyaçım var. Şimdiden teşekkürler

ramizaah

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ramazan
Cihazım
redmi note 2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kimsenin başına gelmedi sanırım. Peki benim için 4g ye bağlanan arkadaşlar *#"#4636#*#* yapıp ekran görüntüsü paylaşabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler

Oyla:

Chandler Muriel Bing

I'm hopeless and awkward and desperate for love.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Çok Değişken
Meslek
Cep Teknik
Konular
27
Mi 6 bana göre Xiaomi nin yaptığı büyük bir hata onun da nedeni şu rakiplerinin amiral gemilerini yakalamak için aceleye gelmiş bir cihaz o yüzden bu tarz sıkıntıları var yazılım güncellemeleri ile yavaş yavaş giderilecektir diye düşünüyorum MIUI 9 yakındır o zamana kadar sabretmenizi tavsiye ederim...

Oyla:

kavih

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gazi Giray
Cihazım
HTC ONE M8
Konular
0
ben doğrudan global 8.2.2 yüklü romla aldım. herhangi bir problemle karşılaşmadım 4g konusunda. normal zamanlardaki gibi bazan 3g'ye bazan 4g'ye bağlanıyor. turkcell kullanıyorum.

Oyla:

Foxin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
LG G3
Konular
5
aynı durum bendede var gibi. LTE full çekerken şuan H+ full çekiyor. sanırım operatör ile alakalı.rom değişikliği yapmadım hepimizin telefonları aynı anda böyle birşey olacak değil

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Ben Global rom dahil birçok rom ile denedim, hiçbirinde bu soruna rastlamadım. Hep LTE çekiyor cihaz 5 Aydır.

Oyla:

generalhd

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi Mix 3
Konular
0
Ben Global rom dahil birçok rom ile denedim, hiçbirinde bu soruna rastlamadım. Hep LTE çekiyor cihaz 5 Aydır.
Cihazınızda H yada H+ hiç olmuyor mu? *#*#4636#*#* yapınca, (sim1 i kullanıyorsanız) telefon bilgileri 1de tercih edilen ağ türünde hangisi seçili, ne yazılı?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Cihazınızda H yada H+ hiç olmuyor mu? *#*#4636#*#* yapınca, (sim1 i kullanıyorsanız) telefon bilgileri 1de tercih edilen ağ türünde hangisi seçili, ne yazılı?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam Miui Pro kullanıyorum, bende sim, 2. slotta takılı. Telefon Bilgileri 2 kısmında LTE/UMTS Auto (PRL) seçili. Cihazı aldığımdam bu yana hiç bakmamıştım bu seçeneklere, o yüzden hiçbir şeyi değiştirmedim.

Yok hocam sürekli LTE çekmiyor tabiki; sadece LTE çekiminde sorun yaşamıyorum. Yoksa LTE çekmeyen yerde Direk H çekiyor; H+'ı gördüğümü de hatırlamıyorum ama. Belki dikkat etmemişimdir. Fakat genelde H ve LTE çekiyor.

Oyla:
Üst Alt