Yardım Mi6 da 4g sıkıntısı

ramizaah

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ramazan
Cihazım
redmi note 2
Konular
1
Merhabalar

Bir süredir mi6 kullanıyorum telefon ile gelen rom la kullandığım sürede 4g bağlantısı oluyordu ama global rom çıktı yükledim o gün bugün dür 4g ye bağlanmadı hiç hep H+ gözüküyor. Turktelekom kullanıyorum yanimda turktelekom kullanan başka hat 4g oluyor ama bunda tık yok. Sizlerde durum nedir 4.5g ibaresini görüyormusunuz. Onerilerize ihtiyaçım var. Şimdiden teşekkürler

Akif6260

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9t
Meslek
Askeri personel
Konular
16
Miui 10 8.8.16 surumunu yukleyin duzeliyor

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
O yaşadığınız yere göre değişir. Xiaomi telefonlar genelde ilçelerde 4g çekmez illerde çeker. Bende ilde çekiyordu ilçede çekmiyor ama diğer iPhone da çekiyor 4g. Bunun sebebi Türkiye'de yaygın olarak kullanılan bir bandın desteklenmemesi. Kimse bunu düşünüp yaşamamış.

oyle bisey yok o cohazda band 20 varmi yok u onunla alakali bi durum benim mix2 de band 20 var ama mi6da yok mesela

Oyla:

Ghors

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ghors
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
4
oyle bisey yok o cohazda band 20 varmi yok u onunla alakali bi durum benim mix2 de band 20 var ama mi6da yok mesela
O da onunla alakalı oluyor farkettiysen onu yazmışım yani mi 6 heryerde 4g çekmez bazı yerlerde çeker gayet de onunla alakalı senin dediğinde pararel

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
ne alakasi var xiaomi ilcelerde cekmez sehir merkezinde ceker yazmissin benimkide xiaomi ve ilcede gayet net bir sekilde cekiyor
band 20 olmayan modelin cekmemesi baska bisey xiaomi cekmez diye komple genellemek ayri bi konu senin soyledigin sekilde genellemen yanlistir diyorum bunu anlamak zor.olmasa.gerek

Oyla:

turgutguven56

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Turgut Güven
Cihazım
Mi 5s
Konular
1
Telefona cell info diye bir progrma indirdim. Band mı ne yazıyor. Bazen büyük geniş alanlarda band 20 gösteriyor. Band 20 olmasaydı çekmez miydi? Kötüymüş iyi ki global almışım öyleyse.

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
bazi bolgeler var sadece band 20 4g cekiyor 3g dahi cekmiyor o bolgede band 20 sart iste sehir merkesi olsun kirsal olsun fark etmiyor :) ama cihazin global olmasindada fark etmiyor mesela.mi5s mi6 bunlarda band 20 yok ozellikle vodafoneda sikinti hanim t.telekom kullaniyor onda sorun olmuyor mesela cihaz m5s

Oyla:

turgutguven56

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Turgut Güven
Cihazım
Mi 5s
Konular
1
bazi bolgeler var sadece band 20 4g cekiyor 3g dahi cekmiyor o bolgede band 20 sart iste sehir merkesi olsun kirsal olsun fark etmiyor :) ama cihazin global olmasindada fark etmiyor mesela.mi5s mi6 bunlarda band 20 yok ozellikle vodafoneda sikinti hanim t.telekom kullaniyor onda sorun olmuyor mesela cihaz m5s

Ancal Global rom değil, donanımsal olarak global olması gerekli. Bu yüzden ithal ürünlerin çoğunda da global rom olsa dahi global sürüm değil ise band 20 olmuyormuş öyle diyorlar.

Vodafone da band 20 çekiyor. SAnırım Turkcellde problem oluyormuş sadece.

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Ancal Global rom değil, donanımsal olarak global olması gerekli. Bu yüzden ithal ürünlerin çoğunda da global rom olsa dahi global sürüm değil ise band 20 olmuyormuş öyle diyorlar.

Vodafone da band 20 çekiyor. SAnırım Turkcellde problem oluyormuş sadece.

aynen oyle kuresel sebekelerle.uyu.lu oluo tum bandlari desteklemesi lazim.global rom baska bisey.
band 20 genellikle vodafine da sorun oluyor band 20 yi en cok kullanan vodafone dogerlerinde cok az kullanimi var.
mesela ben vodafone kullaniyorum mi5s benim icin iskenceydi. hanima verdim mix 2 kullaniyorum suan seytan kulagina tas gib8 gecen sene sorun yasadigim bolgede sorunsuz 4g kullaniyorum tabi band 20 dsstegi oldugu icin hiz biraz dusuk ama hic olmamasindan iyidir:)

Oyla:

generalhd

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi Mix 3
Konular
0
aynen oyle kuresel sebekelerle.uyu.lu oluo tum bandlari desteklemesi lazim.global rom baska bisey.
band 20 genellikle vodafine da sorun oluyor band 20 yi en cok kullanan vodafone dogerlerinde cok az kullanimi var.
mesela ben vodafone kullaniyorum mi5s benim icin iskenceydi. hanima verdim mix 2 kullaniyorum suan seytan kulagina tas gib8 gecen sene sorun yasadigim bolgede sorunsuz 4g kullaniyorum tabi band 20 dsstegi oldugu icin hiz biraz dusuk ama hic olmamasindan iyidir:)
Ben de Türk Telekom kullanıyorum. Ama 4g yi çok zor görüyorum. (Kırsalda görmedim.) Büyük şehirlerde de problem oluyor.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt