Çözüldü Mi6 bildirim ışığı farklı renk yanar mı?

adoreadore

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
mi6
Konular
2
Selam ustalar Mi6 bildirim ışığı yalnız beyaz renk yanıyor.Bildirime göre farklı renk yanar mı?

Çözüm
Güç tasarrufundan yararlanmak için renkli led takılmamış. O yüzden modda işe yaramıyor
Büyük umutla açmış olduğum bu konunun hüsranla;( sonuna gelmiş bulunmaktayız. Konu hakkında yazan, kafa yoran, incelemelerde bulunan başta yetkili, bilgili, deneyimli arkadaşların değerli vakitlerini ayırıp ilgilendikleri için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sağolsun, var olun. clap~~hi~~<3

adoreadore

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
mi6
Konular
2
Güç tasarrufundan yararlanmak için renkli led takılmamış. O yüzden modda işe yaramıyor
Büyük umutla açmış olduğum bu konunun hüsranla;( sonuna gelmiş bulunmaktayız. Konu hakkında yazan, kafa yoran, incelemelerde bulunan başta yetkili, bilgili, deneyimli arkadaşların değerli vakitlerini ayırıp ilgilendikleri için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sağolsun, var olun. clap~~hi~~<3

Oyla: Çözüm

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Üzülmek yok beyaz led çok asil duruyor ne o renkli renkli :)

Oyla:
Üst Alt