- Adım
- 1
- Cihazım
- mi6
- Konular
- 2
Selam ustalar Mi6 bildirim ışığı yalnız beyaz renk yanıyor.Bildirime göre farklı renk yanar mı?
Büyük umutla açmış olduğum bu konunun hüsranla sonuna gelmiş bulunmaktayız. Konu hakkında yazan, kafa yoran, incelemelerde bulunan başta yetkili, bilgili, deneyimli arkadaşların değerli vakitlerini ayırıp ilgilendikleri için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sağolsun, var olun.Güç tasarrufundan yararlanmak için renkli led takılmamış. O yüzden modda işe yaramıyor
Bu konudan haberdar değilim kusura bakmayın hocamDonanım olarak rgb led yoksa, yapılacak bir şey yok maalesef
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Estağfurullah Üstadım, kusurluk bir durum yokki ortadaBu konudan haberdar değilim kusura bakmayın hocam
Estağfurullah Üstadım, kusurluk bir durum yokki ortada
Hocam bende başka bir forumda okuduğum yazıya istinaden konu açtım aynen böyle yazıyor. (Cihazın üzerindeki LED bildirim ışığı yazılımda diğer renk seçenekleri görünmesine rağmen sadece beyaz yanıyor. (Donanım kısıtlaması mı, yazılım sorunu mu) diye yazmışlar. Yansa ne güzel olurdu mesela cevapsız çağrıda kırmızı, mesajda sarı, internet üzerinden çalışan programlarda yeşil gibi olsa ne iyi olurdu. Bende çok hayal perest miyim ne
Estağfurullah Üstadım, kusurluk bir durum yokki ortada
Hocam siz bunları deneyip bildirim ışığı rengini değiştirdiniz mi ? Eğer öyleyse yanlış biliyoruz rgb led var demektir.Hocam bu uygulamaları bi dene
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam ben denemedim.bana beyaz yetiyor.bunları miui nun kendi sitesinden aldım.çalışıp çalışmadığını bilmiyorum,belki arkadaşın işini görür diye yardımcı olmak istedimHocam siz bunları deneyip bildirim ışığı rengini değiştirdiniz mi ? Eğer öyleyse yanlış biliyoruz rgb led var demektir.
Denedim malesef renk beyaz ️Hocam bu uygulamaları bi dene
İlginiz için teşekkür çok teşekkür ederim fakat renkler çalışmıyor ️Hocam ben denemedim.bana beyaz yetiyor.bunları miui nun kendi sitesinden aldım.çalışıp çalışmadığını bilmiyorum,belki arkadaşın işini görür diye yardımcı olmak istedim
Özgür hocam yazınca miu forumuna göz attım az önce bir yazıda aslında var olduğunu xiaomi sadece beyaz renkle sınırlandırdığını yazmışlar. Kaynak kodunu talep etmişler düzenleyebilmek adına.Ne kadar doğru bilmiyorum ama inşallah doğrudur.Denedim malesef renk beyaz ️
Özürlük bir durum yok. Ayrıca ilginiz için çok teşekkür ederim.Özgür hocam yazınca miu forumuna göz attım az önce bir yazıda aslında var olduğunu xiaomi sadece beyaz renkle sınırlandırdığını yazmışlar. Kaynak kodunu talep etmişler düzenleyebilmek adına.Ne kadar doğru bilmiyorum ama inşallah doğrudur.
Özgür yazdım hocam özür değilÖzürlük bir durum yok. Ayrıca ilginiz için çok teşekkür ederim.