- Adım
- 1
- Cihazım
- mi6
- Konular
- 2
Selam ustalar Mi6 bildirim ışığı yalnız beyaz renk yanıyor.Bildirime göre farklı renk yanar mı?
Büyük umutla açmış olduğum bu konunun hüsranla sonuna gelmiş bulunmaktayız. Konu hakkında yazan, kafa yoran, incelemelerde bulunan başta yetkili, bilgili, deneyimli arkadaşların değerli vakitlerini ayırıp ilgilendikleri için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sağolsun, var olun.Güç tasarrufundan yararlanmak için renkli led takılmamış. O yüzden modda işe yaramıyor
Hocam çalışıyormu pekiResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sadece aktif ettim. Renk seçeneklerinden seçilince beyaz ışık yanıp sönüyor. Smalideki dosyalardan kaynaklanan bir durum var. Çözünce anlatım yapacağım Ayrıca resmi sitede bunun için açılmış bir konuya denk gelmiştim. Bulursam sizlerle yine paylaşırım durumuHocam çalışıyormu peki
Bende bu menü hiç yok ustam.Sadece aktif ettim. Renk seçeneklerinden seçilince beyaz ışık yanıp sönüyor. Smalideki dosyalardan kaynaklanan bir durum var. Çözünce anlatım yapacağım Ayrıca resmi sitede bunun için açılmış bir konuya denk gelmiştim. Bulursam sizlerle yine paylaşırım durumu
Bu menüyü görsem on takla atarım sizin binde biriniz kadar bu işleri bilsem telefon fabrikası kurarım.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sadece aktif ettim. Renk seçeneklerinden seçilince beyaz ışık yanıp sönüyor. Smalideki dosyalardan kaynaklanan bir durum var. Çözünce anlatım yapacağım Ayrıca resmi sitede bunun için açılmış bir konuya denk gelmiştim. Bulursam sizlerle yine paylaşırım durumu
Güç tasarrufundan yararlanmak için renkli led takılmamış. O yüzden modda işe yaramıyorcevaplar verilmiş özet olarak donanımsal olarak tek renk oldugu için diger renklerin yanma olasılıgı yok