Nediyim ki eywallah uzatmaya hiç gerek yok sanırım...
Bencede, Yoksa Konu Kapatılmak Üzere
system/etc/mixer_path.xml dıosyasını Notepad+ ile açın.
aşağıdaki satırları bulup, 90-95 arasında değiştirip, dosyayı telefondaki aynı yere atın
"RX1 Digital Volume" value="75"
"RX2 Digital Volume" value="75"
Kod:9 | <ctl name="RX1 Digital Volume" value="70" /> 30 | <ctl name="RX2 Digital Volume" value="70" /> 779 | <path name="speaker"> 780 | <ctl name="SLIM RX1 MUX" value="AIF1_PB" /> 781 | <ctl name="SLIM_0_RX Channels" value="One" /> 782 | <ctl name="RX3 MIX1 INP1" value="RX1" /> 783 | <ctl name="RX3 Digital Volume" value="75" /> 784 | <ctl name="RX4 Digital Volume" value="75" /> 785 | <ctl name="RDAC5 MUX" value="DEM3_INV" /> 786 | <ctl name="LINEOUT1 Volume" value="22" /> 787 | <ctl name="LINEOUT3 Volume" value="22" /> 788 | <ctl name="RX3 HPF cut off" value="MIN_3DB_150Hz" /> 789 | <ctl name="SPK Amp Volume" value="5" /> 790 | </path> 854 | <path name="headphones"> 855 | <ctl name="SLIM RX1 MUX" value="AIF1_PB" /> 856 | <ctl name="SLIM RX2 MUX" value="AIF1_PB" /> 857 | <ctl name="SLIM_0_RX Channels" value="Two" /> 858 | <ctl name="RX1 MIX1 INP1" value="RX1" /> 859 | <ctl name="RX2 MIX1 INP1" value="RX2" /> 860 | <ctl name="CLASS_H_DSM MUX" value="DSM_HPHL_RX1" /> 861 | <ctl name="HPHL DAC Switch" value="1" /> 862 | <ctl name="HPHL Volume" value="20" /> 863 | <ctl name="HPHR Volume" value="20" /> 864 | <ctl name="RX1 Digital Volume" value="75" /> 865 | <ctl name="RX2 Digital Volume" value="75" /> 866 | <ctl name="COMP1 Switch" value="1" /> 867 | </path> 998 | <path name="speaker-and-headphones"> 999 | <path name="headphones" /> 1000 | <ctl name="COMP1 Switch" value="0" /> 1001 | <ctl name="HPHL Volume" value="18" /> 1002 | <ctl name="HPHR Volume" value="18" /> 1003 | <ctl name="RX1 Digital Volume" value="64" /> 1004 | <ctl name="RX2 Digital Volume" value="64" /> 1005 | <ctl name="RX3 MIX1 INP1" value="RX1" /> 1006 | <ctl name="RX3 MIX1 INP2" value="RX2" /> 1007 | <ctl name="RX3 Digital Volume" value="65" /> 1008 | <ctl name="RX4 Digital Volume" value="65" /> 1009 | <ctl name="RDAC5 MUX" value="DEM3_INV" /> 1010 | <ctl name="LINEOUT1 Volume" value="20" /> 1011 | <ctl name="LINEOUT3 Volume" value="20" /> 1012 | <ctl name="RX3 HPF cut off" value="MIN_3DB_150Hz" /> 1013 | </path>
Bu root atma dosyayı değiştirme işlemleri uzaktan bağlantı ile yapılabilecek işler değil, satıcıya hak veriyorum. Size gönderin bakıyım demiş, teklifi sunmuş ama kabul etmemişsiniz. Sonda geçen diyalog için birşey söyleyemeyeceğim, siz de iğneleme yapmışsınız sonuçtaben bu sorunu çözemeyeceğim sanırım kulaklık bazen çok gerekli olabiliyor. global room yayınlanmış bir versiyonda böyle basit bir hata nasıl yapılabiliyor anlamış değilim. güncelleme kim bilir ne zaman çıkacak. root yapmak istemiyorum güncelleme konusunda sıkıntı olacak diye. ayrıca çok fazla telefonun sistem dosyaları ile ilgilenen biri değilim standart kullanıcıyım aslında. ancak sorunun çözülememesi çok üzücü yardımcı olabilecek ve başka bir çözümü olan varsa rica ediyorum. paylaştığım bir link var aslında mıuı İngilizce forumda paylaşılmış bir program flashlama yöntemi ile ancak onuda bilmiyorum nasıl yapılacağını. telefonu aldığım kişi sınırsız destek veririm diyerek sattı anca şimdi uzaktan destek zamanım yok zor oluyor telefonu gönderin bakıp yollarım diyor? ben telefonsuz ne yapacağım düşünmüyor bile çaresizim...
Edit: Bu arada aldığım kişi whatsapp dan bu yorumu yapınca, (uzaktan destek zor oluyor zamanım yok gibi) bende anlıyorum desteğin için teşekkürler dedim manidar bir şekilde, oda bana rica ederim ne demek dedi ya la ona bittim işte. anlamadı neden teşekkür ettiğimi...
Eyw zenex hocam. Ama yanlış anlaşılma olmasın ben root işlemi yaptirmayacaktim ki yine konuda linkini paylaştığım bir yazılımı flashlamam gerekiyordu. Aslında sadece buydu. Sonuç olarak aldığım cevap yazdığım gibi. Neyse önemli değil çok fazla hayırlısı olsun...Bu root atma dosyayı değiştirme işlemleri uzaktan bağlantı ile yapılabilecek işler değil, satıcıya hak veriyorum. Size gönderin bakıyım demiş, teklifi sunmuş ama kabul etmemişsiniz. Sonda geçen diyalog için birşey söyleyemeyeceğim, siz de iğneleme yapmışsınız sonuçta
Arkadaşlar global developer rom da ses gayet iyi denemek isterseniz. Benim burdan başka bir sorum olacak sesi dışarı verince ve kulaklık takınca karşıya giden ses az gidiyor. Bunun için önerisi olan var mı acaba?
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam yani orda söylemek istediğim her iki durumda da aynı sorun oluyor. İkisini ay ı anda yapmıyorum. Ayrı ayrı deniyorum.Yarısı Kulaklıkta, Yarısı Hoparlörde Olunca İster İstemez Yarıya Kadar Düşer Hocam. Ya Kulaklık yada Hoparlör Kullanmanızı Öneririm.
Hocam yani orda söylemek istediğim her iki durumda da aynı sorun oluyor. İkisini ay ı anda yapmıyorum. Ayrı ayrı deniyorum.
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi