Yardım Mi5s plus kulaklık sesi cikisi yardım

Omegarad

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl
Cihazım
Mi5s plus
Konular
2
Salam arkadaşlar. Ueno cihaz and I'm mi5s plus kulaklık sesi çok düșük ne yapilabilir varmint yardımcı olabilecek

İMRAHOR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 5s 64gb
Konular
6
bu iş beni aşacak desenize :( yine de yardımınız için teşekkür ederim. root yapmam xiaomi telefonda sıkıntılı olur mu peki onu öğrensem. başka ne gibi artılar katar ki bana?

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
bu iş beni aşacak desenize :( yine de yardımınız için teşekkür ederim. root yapmam xiaomi telefonda sıkıntılı olur mu peki onu öğrensem. başka ne gibi artılar katar ki bana?

İşim Gereği Sürekli Rootlu Kullanıyorum. Eksilerinden Çok Faydasınız Gördüm. Fakat Güncellemelerde Sorun Yaşamak İstemiyorsanız Yapmamanız Gerekir.
Root İzni Verdiğinizde Uygulamalara, Telefondaki KÖK Dosyalara (Ulaşılması Güç Olan) İzin Vermiş Olursunuz. Bu Yüzden hiçbir Resmi Romda Yazılım Rootlu Gelmez. Öncelik Güvenliktir :)

Oyla:

İMRAHOR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 5s 64gb
Konular
6
İşim Gereği Sürekli Rootlu Kullanıyorum. Eksilerinden Çok Faydasınız Gördüm. Fakat Güncellemelerde Sorun Yaşamak İstemiyorsanız Yapmamanız Gerekir.
Root İzni Verdiğinizde Uygulamalara, Telefondaki KÖK Dosyalara (Ulaşılması Güç Olan) İzin Vermiş Olursunuz. Bu Yüzden hiçbir Resmi Romda Yazılım Rootlu Gelmez. Öncelik Güvenliktir :)

Güncelleme sorunu sıkıntılı. olmasaydı yapmak isterdim aslında. ancak sorunum root olmadan çözülmeyecek sanırım üzüldüm yaa.

Oyla:

İMRAHOR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 5s 64gb
Konular
6
ben bu sorunu çözemeyeceğim sanırım kulaklık bazen çok gerekli olabiliyor. global room yayınlanmış bir versiyonda böyle basit bir hata nasıl yapılabiliyor anlamış değilim. güncelleme kim bilir ne zaman çıkacak. root yapmak istemiyorum güncelleme konusunda sıkıntı olacak diye. ayrıca çok fazla telefonun sistem dosyaları ile ilgilenen biri değilim standart kullanıcıyım aslında. ancak sorunun çözülememesi çok üzücü yardımcı olabilecek ve başka bir çözümü olan varsa rica ediyorum. paylaştığım bir link var aslında mıuı İngilizce forumda paylaşılmış bir program flashlama yöntemi ile ancak onuda bilmiyorum nasıl yapılacağını. telefonu aldığım kişi sınırsız destek veririm diyerek sattı anca şimdi uzaktan destek zamanım yok zor oluyor telefonu gönderin bakıp yollarım diyor? ben telefonsuz ne yapacağım düşünmüyor bile çaresizim...

Edit: Bu arada aldığım kişi whatsapp dan bu yorumu yapınca, (uzaktan destek zor oluyor zamanım yok gibi) bende anlıyorum desteğin için teşekkürler dedim manidar bir şekilde, oda bana rica ederim ne demek dedi ya la ona bittim işte. anlamadı neden teşekkür ettiğimi...

Oyla:

Regionella

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Recep
Cihazım
OnePlus 3T
Meslek
Dr.
Konular
0
Bu sorundan onlarca kişi muzdarip, bir kişi bile denemedi mi .xml dosyasını atıp?

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Oyla:

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
Anlaşılan bu forumda yazılan şeyler değil de birine tabiri caiz ise ufak bir takılma büyütülerek nerelere getiriliyor görmüş oldum sayenizde. Ya arkadaşlar mesajımdaki gülücük :) kısmını herkes atlamış sanrım. böle şeyler bu kadar büyütülecek ve maddeler halinde yazılacak kadar uzun mu olmalı bilemedim. ben de yeniyim sonuçta takıldığım bir cümleye bile cevap vermişsiniz tebrik ederim :) (bu forumda tanıdıklara cevap veriliyor gibi makara bir cümleye bile) neyse çok uzatmadan, burada yazmak pek bana uygun değilmiş onu anladım yine de yorumlarınıza saygım var tabi ki herkese iyi forumlar.
Bence siz olayı yanlış anladınız. Ben burda sizi kaideye alıyorum. Ve kırıldığınızı düşünerek maddeler halinde cümleler ile açıklama yapıyorum aklınızda soru işareti kalmasın diye. Bir yanlış anlaşılma vs olmasın diye. Ama şuan görüyorum ki siz bambaşka anlamışsınız olayı. Size böylesiye değer verilen bir forumda yazmak size göre değilse birşey demiyorum artık :|

Oyla:

İMRAHOR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 5s 64gb
Konular
6
Bence siz olayı yanlış anladınız. Ben burda sizi kaideye alıyorum. Ve kırıldığınızı düşünerek maddeler halinde cümleler ile açıklama yapıyorum aklınızda soru işareti kalmasın diye. Bir yanlış anlaşılma vs olmasın diye. Ama şuan görüyorum ki siz bambaşka anlamışsınız olayı. Size böylesiye değer verilen bir forumda yazmak size göre değilse birşey demiyorum artık :|

Nediyim ki eywallah uzatmaya hiç gerek yok sanırım...

Oyla:
Üst Alt