bu iş beni aşacak desenize yine de yardımınız için teşekkür ederim. root yapmam xiaomi telefonda sıkıntılı olur mu peki onu öğrensem. başka ne gibi artılar katar ki bana?
İşim Gereği Sürekli Rootlu Kullanıyorum. Eksilerinden Çok Faydasınız Gördüm. Fakat Güncellemelerde Sorun Yaşamak İstemiyorsanız Yapmamanız Gerekir.
Root İzni Verdiğinizde Uygulamalara, Telefondaki KÖK Dosyalara (Ulaşılması Güç Olan) İzin Vermiş Olursunuz. Bu Yüzden hiçbir Resmi Romda Yazılım Rootlu Gelmez. Öncelik Güvenliktir
Bu sorundan onlarca kişi muzdarip, bir kişi bile denemedi mi .xml dosyasını atıp?
işin ilginç tarafı da bu dimi
Bu sorundan onlarca kişi muzdarip, bir kişi bile denemedi mi .xml dosyasını atıp?
Çözümü Benden, Denemesi Sizden
Bence siz olayı yanlış anladınız. Ben burda sizi kaideye alıyorum. Ve kırıldığınızı düşünerek maddeler halinde cümleler ile açıklama yapıyorum aklınızda soru işareti kalmasın diye. Bir yanlış anlaşılma vs olmasın diye. Ama şuan görüyorum ki siz bambaşka anlamışsınız olayı. Size böylesiye değer verilen bir forumda yazmak size göre değilse birşey demiyorum artıkAnlaşılan bu forumda yazılan şeyler değil de birine tabiri caiz ise ufak bir takılma büyütülerek nerelere getiriliyor görmüş oldum sayenizde. Ya arkadaşlar mesajımdaki gülücük kısmını herkes atlamış sanrım. böle şeyler bu kadar büyütülecek ve maddeler halinde yazılacak kadar uzun mu olmalı bilemedim. ben de yeniyim sonuçta takıldığım bir cümleye bile cevap vermişsiniz tebrik ederim (bu forumda tanıdıklara cevap veriliyor gibi makara bir cümleye bile) neyse çok uzatmadan, burada yazmak pek bana uygun değilmiş onu anladım yine de yorumlarınıza saygım var tabi ki herkese iyi forumlar.
Bence siz olayı yanlış anladınız. Ben burda sizi kaideye alıyorum. Ve kırıldığınızı düşünerek maddeler halinde cümleler ile açıklama yapıyorum aklınızda soru işareti kalmasın diye. Bir yanlış anlaşılma vs olmasın diye. Ama şuan görüyorum ki siz bambaşka anlamışsınız olayı. Size böylesiye değer verilen bir forumda yazmak size göre değilse birşey demiyorum artık