Yardım Mi5s plus kamera ve parmak izi sorunu

MelihAtasorkun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail Melih
Cihazım
Tereddüt
Konular
1
Arkadaşlar merhaba.. Bir sorun yaşıyorum. Mi 5s Plus'ımı arada kendiliğinden açılıp kapanması nedeniyle firmaya göndermiştim. Bugün formatlanmış ve eski sürümü yüklü halde geldi. Alalı henüz kısa bir zaman oldu. Cihaz geri geldiğinde iki problem yaşadım. İlki kamera ikonuna tıkladığımda "kameraya bağlanılamıyor" hatası veriyor. İkincisi ise parmak izi eklemek istediğimde çıkan şifre ekranına şifreyi girmeme rağmen ne yazık ki parmak izi okutma ekranı yerine yeniden seçeneklere geri dönüyor ve parmak izimi tanıtamıyorum. Bu konularda yardım edebilirseniz çok sevinirim. Sorun ve çözümü nedir bulamadım.

hkurtgil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakkı
Cihazım
Mi 5s Plus
Konular
0
Merhabalar,
Mi 5s Plus kullanıyorum. Yaklaşık 1 ay oldu. Arka kamera kendi kendine siyah beyaza döndü. Modlar efektlerde de normal modda görünmesine rağmen siyah beyaz. Diğer uygulamalarda da arka kamerayı açmama rağmen ters ve siyah beyaz kullanılıyor. Nedeni sizce nedir?

Oyla:

hkurtgil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakkı
Cihazım
Mi 5s Plus
Konular
0
Merhabalar,
Mi 5s Plus kullanıyorum. Yaklaşık 1 ay oldu. Arka kamera kendi kendine siyah beyaza döndü. Modlar efektlerde de normal modda görünmesine rağmen siyah beyaz. Diğer uygulamalarda da arka kamerayı açmama rağmen ters ve siyah beyaz kullanılıyor. Nedeni sizce nedir?

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Mi5s plus'ta bildiğiniz gibi kameraların biri siyah beyaz diğeri renkli sensöre sahip. Miflash ile temiz kurulum deneyin düzelmez ise sorun büyük ihtimalle renkli sesörün olduğu kamerada olabilir. Garantisi varsa servise yollayın.

Oyla:

hkurtgil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakkı
Cihazım
Mi 5s Plus
Konular
0
MiFlash ile temiz kurulum'u biraz daha açar mısınız? Nasıl yapılır

Oyla:

hkurtgil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakkı
Cihazım
Mi 5s Plus
Konular
0
Mi5s plus'ta bildiğiniz gibi kameraların biri siyah beyaz diğeri renkli sensöre sahip. Miflash ile temiz kurulum deneyin düzelmez ise sorun büyük ihtimalle renkli sesörün olduğu kamerada olabilir. Garantisi varsa servise yollayın.
Nasıl yapılır yardımcı olur musunuz? Vaktinizi almaz isem?

Oyla:
Üst Alt