- Adım
- Ömer
- Cihazım
- Mi 9T - Davinci
- Konular
- 51
- Konu Sahibi Konu Sahibi
konuyu hortlacak gibi oluyorum ama yeni romlar mevcut mu? Ya da eski olup stabilite kazanan romlar hangileridir?Pil konusunda lingeaos 14 hala en iyisi mi? pixelexprience kurmayı düşünüyorum. Görüşleriniz önemli. şimdiden teşekkürler.@Pegasus_
merhabalar
Stabil rom için eski sürümleri düşünmek mantıklı değil. hem güncelliklerini yitirmişler hemde geliştirilmeleri son bulmuş çoğunlukla. costum rom anlayışında sürekli güncelleme ve extra özellik arayışı yüklemeyi kamçılar.
Diğer taraftan batarya ömrü ile ilgili olarak daha önce belirtmiş olduğum görüşü hala savunuyorum. eğer bol bol uygulama yükleyip oyun oynanancaksa batarya ömrü beklentisi olmayacak. eğer sadece mesaj ve telefon birazda nette dolaşım deniyorsa zaten costum roma gerek yok stock rom her işinizi fazlasıyla görecektir. insanların batarya takıntısına anlam veremiyorum. Powerbank adıyla bi dolu taşınabilir akü satılıyor lazımsa alınır kullanılır. usb soketinin girmediği yer kalmadı. yanınızda kablo taşısanız şaer edecek bir yer bulunur.
son olarak ben AEX oreo ve CrDroid Oreo Romları kullandım AEX harika idi (Oreo RR olmadığı için)
Kolay gelsin