Rom Mi5s Plus AospExtended-v5.2-UNOFFICIAL 8.1 Oreo

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
konuyu hortlacak gibi oluyorum ama yeni romlar mevcut mu? Ya da eski olup stabilite kazanan romlar hangileridir?Pil konusunda lingeaos 14 hala en iyisi mi? pixelexprience kurmayı düşünüyorum. Görüşleriniz önemli. şimdiden teşekkürler.@Pegasus_

merhabalar

Stabil rom için eski sürümleri düşünmek mantıklı değil. hem güncelliklerini yitirmişler hemde geliştirilmeleri son bulmuş çoğunlukla. costum rom anlayışında sürekli güncelleme ve extra özellik arayışı yüklemeyi kamçılar.

Diğer taraftan batarya ömrü ile ilgili olarak daha önce belirtmiş olduğum görüşü hala savunuyorum. eğer bol bol uygulama yükleyip oyun oynanancaksa batarya ömrü beklentisi olmayacak. eğer sadece mesaj ve telefon birazda nette dolaşım deniyorsa zaten costum roma gerek yok stock rom her işinizi fazlasıyla görecektir. insanların batarya takıntısına anlam veremiyorum. Powerbank adıyla bi dolu taşınabilir akü satılıyor lazımsa alınır kullanılır. usb soketinin girmediği yer kalmadı. yanınızda kablo taşısanız şaer edecek bir yer bulunur. :)

son olarak ben AEX oreo ve CrDroid Oreo Romları kullandım AEX harika idi (Oreo RR olmadığı için) :)

Kolay gelsin

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
merhabalar

Stabil rom için eski sürümleri düşünmek mantıklı değil. hem güncelliklerini yitirmişler hemde geliştirilmeleri son bulmuş çoğunlukla. costum rom anlayışında sürekli güncelleme ve extra özellik arayışı yüklemeyi kamçılar.

Diğer taraftan batarya ömrü ile ilgili olarak daha önce belirtmiş olduğum görüşü hala savunuyorum. eğer bol bol uygulama yükleyip oyun oynanancaksa batarya ömrü beklentisi olmayacak. eğer sadece mesaj ve telefon birazda nette dolaşım deniyorsa zaten costum roma gerek yok stock rom her işinizi fazlasıyla görecektir. insanların batarya takıntısına anlam veremiyorum. Powerbank adıyla bi dolu taşınabilir akü satılıyor lazımsa alınır kullanılır. usb soketinin girmediği yer kalmadı. yanınızda kablo taşısanız şaer edecek bir yer bulunur. :)

son olarak ben AEX oreo ve CrDroid Oreo Romları kullandım AEX harika idi (Oreo RR olmadığı için) :)

Kolay gelsin

açıklamalarınız için öncelikle teşekkür ediyorum. Ancak samsung telefonumdan kalma custom rom hastalığım var :) sürekli doyumsuzluk hali :) tah edebileceğinizi üit ediyorum. ne yazık ki bu hastalığımı tedavi edemiyorum :) pixelexperience 8.1 romunu araştırıyorum bi kaç gündür. farklı kernel ile güzel kombinasyon olacağını düşünüyorum. Ama tavsiyenizi değerlendirip AEX romunu araştırıyor olacağım. Esen kalın...

Pegasus__

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
AEX güzeldi uzun bir süre kullandım fakat onda da son 1 hafta telefon görüşmeleri esnasında ses problemi çıkmıştı. bende miuipro'ya döndüm. biraz ara verdim açıkçası. bu konuda bilginiz olsun.

sanırım oreo ile ilgili bir sıkıntı var. CrDroid rom aynı hatayı veriyordu.

Edit: "da" eki ile ilgili imla :)

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
AEX güzeldi uzun bir süre kullandım fakat ondada son 1 hafta telefon görüşmeleri esnasında ses problemi çıkmıştı. bende miuipro ya döndüm. biraz ara verdim açıkçası. bu konuda bilginiz olsun.

5.5 versiyonu ile ses sorunu düzeldiği yazıyor XDA'da ama hangi ses problemi olduğundan demin değilim. Denemekten zarar gelmez. Ancak Vakit bulup TWRP'yi yüklemem lazım :)

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
AEX güzeldi uzun bir süre kullandım fakat onda da son 1 hafta telefon görüşmeleri esnasında ses problemi çıkmıştı. bende miuipro'ya döndüm. biraz ara verdim açıkçası. bu konuda bilginiz olsun.

Edit: "da" eki ile ilgili imla :)
Hocam AEX i bende Mi Max 2 ye yükledim ancak gelen/giden çağrılarda ahizeden ses gelmiyor sorunu var....tüm Oreo larda bu sorun varmış XDA da okuduklarıma göre...Telegram grubunda Oreo RR Rom paylaşılmış ancak hiç bir yerde henüz yayınlanmamış...ben indirdim ve maalesef henüz yüklemeye fırsatım olmadı

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Pegasus__

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
o iş çok kolay iki hamlelik iş :)

telefon fastboot moduna alınır
Buradaki araç ile modifiye twrp yerine resmi twrp sitesinden indirilen twrp indirilip adı değiştirilip kolaylıkla yüklenir
[doublepost=1528270298,1528270193][/doublepost]Skorpi hocam sesinizi duymak güzel.
uzun zamandır bekliyorum RR romu.

en son 2017 10. ay güncellemesi var android 7.1 üzerine

beklemek değer umarım :)

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
Hocam AEX i bende Mi Max 2 ye yükledim ancak gelen/giden çağrılarda ahizeden ses gelmiyor sorunu var....tüm Oreo larda bu sorun varmış XDA da okuduklarıma göre...Telegram grubunda Oreo RR Rom paylaşılmış ancak hiç bir yerde henüz yayınlanmamış...ben indirdim ve maalesef henüz yüklemeye fırsatım olmadı

hocam konuyla ilgili herhangi bir gelişme veya soruna çözüm bulunduğunda haberdar edebilir misiniz ? Şimdiden Teşekkürler
[doublepost=1528270636,1528270552][/doublepost]
o iş çok kolay iki hamlelik iş :)

telefon fastboot moduna alınır
Buradaki araç ile modifiye twrp yerine resmi twrp sitesinden indirilen twrp indirilip adı değiştirilip kolaylıkla yüklenir

Evde net olmadığı ve şu an için ayıracak vakit olmadığı için fırsat kolluyorum. Bulduğumda acımam :)

Pegasus__

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
takip işi kolektiftir. ilk gören yazar haberdar oluruz. :)

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
hocam konuyla ilgili herhangi bir gelişme veya soruna çözüm bulunduğunda haberdar edebilir misiniz ? Şimdiden Teşekkürler
[doublepost=1528270636,1528270552][/doublepost]
Zaten takipteyim saat başı, ayrıca Max 2 telegram grubunda da geliştiricer mevcut, üzerinde çalışıyorlar

Üst Alt