Mi5s MIUI Global 9.1 Güncellemesi

carry687

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ceyar
Cihazım
Mi5s
Konular
2
sds

Son düzenleme:

dewiltr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
----
Cihazım
xioami mi5s
Konular
1
Sabah uyandıgımda bildirim ekranına gelmişti güncelleme kapattım akşam yaparım diye, şu an güncelleme yok gözüküyor. Kuzenimde de aynı cihaz var, sabah bildirim geldiğinde sorunsuz güncellemiş. Şimdi güncellemeyi geri mi çektiler?

Oyla:

Yusufemre06

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf Emre
Cihazım
Mi5s
Konular
0
Ci
Sabah uyandıgımda bildirim ekranına gelmişti güncelleme kapattım akşam yaparım diye, şu an güncelleme yok gözüküyor. Kuzenimde de aynı cihaz var, sabah bildirim geldiğinde sorunsuz güncellemiş. Şimdi güncellemeyi geri mi çektiler?
Cihazın ne

Oyla:

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Yaklaşık 6 saattir mi5s cihazımda miui 9 kullanıyorum, ilk yüklediğim 1 saatlik süredeki oturmamışlık ortadan kalktı, cihaz çok stabil ve akıcı hale geldi neye girerse bayağı çatır çatır açıyor, iphone 7 plus ile uygulama açma testleri yaptım hiç acımadı desem yalan olmaz, kesinlikle çok akıcı ve rahat bir arayüz olmuş.

Oyla:

Aqres1we

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akın
Cihazım
Mi5s
Konular
8
Yaklaşık 6 saattir mi5s cihazımda miui 9 kullanıyorum, ilk yüklediğim 1 saatlik süredeki oturmamışlık ortadan kalktı, cihaz çok stabil ve akıcı hale geldi neye girerse bayağı çatır çatır açıyor, iphone 7 plus ile uygulama açma testleri yaptım hiç acımadı desem yalan olmaz, kesinlikle çok akıcı ve rahat bir arayüz olmuş.
Ortalama 8 saat oldu bende guncelleme yapali ilk sersemligi gitti ve hosuma da gitmeye basladi

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
bu mi5 de bi ara parmak izi okumama sorunu vardı yada geç işlev yapma gibi bu sürümde onu yaşıyor musunuz ?

Oyla:

Aqres1we

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akın
Cihazım
Mi5s
Konular
8
bu mi5 de bi ara parmak izi okumama sorunu vardı yada geç işlev yapma gibi bu sürümde onu yaşıyor musunuz ?
Mi5s de oyle bir sorun kalmamis simdiye kadar ki deneyimlerimden yola cikarak soylemeliyim ki.

Oyla:

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Manuel olarak buradan indirdiğim zip dosya ile güncelleme mi yaptım suanlik sorun gözükmüyor ilk başlarda kasılmalar mevcut ama sanki güncelleme sonrasi telefon Arap atı gibi sonradan açılıyor kendine geliyor :)

Oyla:

ahmetözer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Özer
Cihazım
mi5s
Konular
3
Manuel olarak buradan indirdiğim zip dosya ile güncelleme mi yaptım suanlik sorun gözükmüyor ilk başlarda kasılmalar mevcut ama sanki güncelleme sonrasi telefon Arap atı gibi sonradan açılıyor kendine geliyor :)

Aynen Telefon yavaş diyenler 30 dk sonra baksınlar :D Load ekranı diye bir şey yok

Oyla:
Üst Alt