Gelicek ama beklemek istemeyen direk indiriyorTelefonun kendi içindeki güncelleme kısmına gelmeyecek mi
Cihazın neSabah uyandıgımda bildirim ekranına gelmişti güncelleme kapattım akşam yaparım diye, şu an güncelleme yok gözüküyor. Kuzenimde de aynı cihaz var, sabah bildirim geldiğinde sorunsuz güncellemiş. Şimdi güncellemeyi geri mi çektiler?
Ortalama 8 saat oldu bende guncelleme yapali ilk sersemligi gitti ve hosuma da gitmeye basladiYaklaşık 6 saattir mi5s cihazımda miui 9 kullanıyorum, ilk yüklediğim 1 saatlik süredeki oturmamışlık ortadan kalktı, cihaz çok stabil ve akıcı hale geldi neye girerse bayağı çatır çatır açıyor, iphone 7 plus ile uygulama açma testleri yaptım hiç acımadı desem yalan olmaz, kesinlikle çok akıcı ve rahat bir arayüz olmuş.
Mi5s de oyle bir sorun kalmamis simdiye kadar ki deneyimlerimden yola cikarak soylemeliyim ki.bu mi5 de bi ara parmak izi okumama sorunu vardı yada geç işlev yapma gibi bu sürümde onu yaşıyor musunuz ?
Aynen Telefon yavaş diyenler 30 dk sonra baksınlarManuel olarak buradan indirdiğim zip dosya ile güncelleme mi yaptım suanlik sorun gözükmüyor ilk başlarda kasılmalar mevcut ama sanki güncelleme sonrasi telefon Arap atı gibi sonradan açılıyor kendine geliyor
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi