Bende ayni konudan sikayetci idim sistem ve cihaz > ek ayarlar >tus ve hareket kisayollari > google asistani baslat bolumunu 'yok' olarak isaretleyinEvet güncelleme sonrası telefonda genel bi hızlanma var. Öncesinde parmak izi hızlı değil diye kullanmayı bırakmıştım şimdi tekrar açtım. Tepki süresi çok düşmüş hız farkı var. Ama şöyle bir sorunum var. Kilidi açmak için basılı tutuyorum. Ekran açılıyor daha parmağımı çekmeden home tuşuna uzun basılınca açılan Google açılıyor. Bunu kapatmayı bulamadım. Çözüm için fikri olan var mı?
[doublepost=1510703511,1510703465][/doublepost]Evet güncelleme sonrası telefonda genel bi hızlanma var. Öncesinde parmak izi hızlı değil diye kullanmayı bırakmıştım şimdi tekrar açtım. Tepki süresi çok düşmüş hız farkı var. Ama şöyle bir sorunum var. Kilidi açmak için basılı tutuyorum. Ekran açılıyor daha parmağımı çekmeden home tuşuna uzun basılınca açılan Google açılıyor. Bunu kapatmayı bulamadım. Çözüm için fikri olan var mı?
Wifi kullanmiyorum ama mobil sebekede yasiyorum ben bu sorunu birden baglanti kesiliyor mobil veri kapatip acmK zorunda kaliyorumGoogle asistanın bende devre dışı bıraktım .
Benim büyük bir problemim var. Wifi de yüksek hızda 80 öegabitte örneğin anında bağlantı kopuyor normalde de 30 saniyede bir
Yükledim. Sorun görünmüyor. Teşekkürler. İndirdikten sonra Güncelleme-Güncelleme paketini seç şeklinde yaptım.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
burdan indirip twrp ile kurabilirsiniz
Arama ekranın da *#*#86583#*#* yapınca aktif oluyor yenidenYükledim fakat volte desteği kalkmış sizdede varmı
Botloader kilidinin açık olduğunun gösteriyor.Dün güncellemeyi Manuel olarak yaptım ve miui 9 ile ilgili görüşlerimi bildirdim bugün telefonu yeniden başlattığımda birşey dikkatimi çekti, telefonu açmak için güç tuşuna basılı tuttuğumda ekrana miui logosu ile ekranın alt kısmına "unlocked" yazısı ve açık kilit işareti geldi bu ne anlama geliyor. İlk kez karşılaştığım birşey
Telefonu ghost screen sorunu için evo ya göndereceğim sorun çıkarırlar mı ve nasıl kapatabilirim, sorun olur mu açık kalmasıBotloader kilidinin açık olduğunun gösteriyor.