Ben %30 parlaklık ile hiç elimden bırakmadan karma bir kullanım yaptım (müzik - wp mesajlaşma- instagram ve tarayıcı da gezinme - youtube videosu bir kaç da fotoğraf çekimi) bunun sonucunda 6 saat 13 dk ekran süresi aldım %10 da şarja taktım.Ben 5,5 saat anca görebiliyorum. Acaba bendeki telefonda mı bir sorun var?
Ben global rom u kurdum 1 haftadır kullanıyorum.arkadaşlar miu9 da kulaklık sesi nasıl normalmi yoksa duyulmayacak kadar kötümü bilgisi olan deneyen arkadaş varmı
Modem ayarlarından IPV6 ayarını kapatın sorununuz çözülecektir
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla ben bayadır kullanıyorum kamera canavar bir problem yok jersey normal temiz bir şekilde çalışıyorGeri çekme şöyle olmuş. Sabah güncelleme görüp evde wifi den yüklemek için açınca güncelleme kaybolmuş. Bu durum miui global forumda pek çeşitli ülkelerde de görünüyor. Ama sizde problem yoksa çok iyi.
[doublepost=1511112199,1510957360][/doublepost]Miui 9 mi 5s için çıkan ve geri çekilen güncelleme, kameradaki bir sorun nedeniyle geri çekilmiş. Geliştirici lere bu sorun açıklayan kodlar veya yazılımsal hataları gösteren sayfayı paylaşmışlar. Kamerada detaylı kurcalayan var mı. Elle yükselten birisi bunu yaşadı mı acaba