Mobilden apk indirir gibi indirip kuracak miyiz yoksa bilgisayardan indirip fala mi atacağızzipli olan dosyayı
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zip uzantılı olanı mobilden ya da pc den indirip İndirdiğimiz zip uzantılı romu telefon hafızasında "downloaded_rom" klasörüne kopyalayalım.. Klasör yoksa oluşturalım.Mobilden apk indirir gibi indirip kuracak miyiz yoksa bilgisayardan indirip fala mi atacağız
İndirdim ve yükledim ilk izlenim acayip bir yavaşlama kasma varmiui forumdada linkler serbest bırakılmış kafasında soru işareti olan arkadaşlara duyurulur
Evet Güncellemeyi geri çekebiliyorlarBi arakdaş için soruyorumda
Söylediğine göre ona gelmiş ama bugün baktığında geri gitmiş böyle bir şey olabilir mi
Manuel olarak kurulursa dosyalar silinir mi yedeklemeye gerek var miEvet Güncellemeyi geri çekebiliyorlar
Ben yarım saat once manuel kurum yaptım herhangi birşey silinmedi gönül rahatlığı ile kurulum yapabilirsinizManuel olarak kurulursa dosyalar silinir mi yedeklemeye gerek var mi
Telefonun kendi içindeki güncelleme kısmına gelmeyecek miBen yarım saat once manuel kurum yaptım herhangi birşey silinmedi gönül rahatlığı ile kurulum yapabilirsiniz