Yardım Mİ5s CMD ekranında "no devices found" hatası

• Konbuyu başlatan ozmen
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 25
  • Görüntüleme 3K

ozmen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
önder
Cihazım
redmi note 3
Konular
11
Sevgili dostlar mi5s cihazımda, Bootloader Kilidini Açmadan Stock ROM Yükleme işlemlerini yaparken, fastboot modunda cmd ekranında fotoğrafdaki "no device found" hatasını alıyorum. edl modunda ÇİN developer romunu yükleyerek bootloader kilidini açmak istiyorum. cihazımda MIUI 8.0 stabil 8.0.3.0 (MAGMIDI) global rom yüklü.

Ekli dosyalar

• 2.jpg
    2.jpg
    91,5 KB · Görüntüleme: 25
  • 3.jpg
    3.jpg
    116,2 KB · Görüntüleme: 23
  • cmd ekran hatası.jpg
    cmd ekran hatası.jpg
    109,8 KB · Görüntüleme: 24

xtrem06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi9 lite
Konular
2
üzerinde global rom var, global developer indirsem olur mu? illaki çin developer olması gerekmiyor mu?
gerekmiyor. yada benim açtığım cihazlarda gerekmedi. 15 taneden fazla cihazı global dev ile açtım.

şayet global dev yüklenemez hata verirse, cihazı fabrika ayarlarına sıfirlayın global devi tekrar yüklemeyi deneyin

send by : Mi5 & Tapatalk

Oyla:

ozmen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
önder
Cihazım
redmi note 3
Konular
11
gerekmiyor. yada benim açtığım cihazlarda gerekmedi. 15 taneden fazla cihazı global dev ile açtım.

şayet global dev yüklenemez hata verirse, cihazı fabrika ayarlarına sıfirlayın global devi tekrar yüklemeyi deneyin

hocam resmi sitede mi5s in global developer rom u yok :( sadece Çin developer rom u var ?

Oyla:

xtrem06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi9 lite
Konular
2
mi5s demişin özür dilerim :( mi5 okumuşum. benim yaptıklarım mi5'ti.

mi5s te global hata veriyor her zaman malesef miflash ile çin dev atman gerek. global varkende fabrika ayarlarına sıfirlayıp tekrar deneyebilirsiniz

Oyla:

ozmen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
önder
Cihazım
redmi note 3
Konular
11
edl kablosu almadan başka bir yolu yok mu rom u değiştirerek bootloder kilidini açmamın. üstadlar yardım lütfen...

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Kardeş senin yapmak istediğin ne anlayamadım,neden miflash unlock ile açmayı denemiyorsun.Daha önce kilit işlemi için başvurduğun bir mi hesabın varsa o hesap ile tekrar başvuru yapmadan bu telefonun da kilidini açabilirsin tabi son kilit açma işleminin üzerinden 30 gün geçmesi lazım.Bu konularda tecrübeli değilsen fazla kurcalama derim.Kilit açma başvurusu yap sabırla bekle birkaç güne cevap gelir ve rahatça açabilirsin kilidi.

Oyla:

ozmen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
önder
Cihazım
redmi note 3
Konular
11
Kardeş senin yapmak istediğin ne anlayamadım,neden miflash unlock ile açmayı denemiyorsun.Daha önce kilit işlemi için başvurduğun bir mi hesabın varsa o hesap ile tekrar başvuru yapmadan bu telefonun da kilidini açabilirsin tabi son kilit açma işleminin üzerinden 30 gün geçmesi lazım.Bu konularda tecrübeli değilsen fazla kurcalama derim.Kilit açma başvurusu yap sabırla bekle birkaç güne cevap gelir ve rahatça açabilirsin kilidi.
hocam kilit açma başvurusu yaptım sms geldi, cihazda global stabil rom old için miflash unlock ile bootloder açma işlemi %50 de kalıyor. cihazı edl moduna alarak yapmayı deniyorum "no device found" hatasını alıyorum. developer roma geçmem gerekiyor, bu noktada takılıp kaldım.

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Kardeş ben de global romda açtım kilidi hiç bir sorun olmadı.kilidi açmak için illa developer roma geçmen gerekmiyor ki. Bi kaç gün önce Leeco max2,xiaomi redmi4a ve xiaomi mi5s telefonlarıma imei tamiri ve rom yüklemeler yaptım. ve bu 2 xiaomi telefonda da developer rom yüklemedim.hatta eski telefonum olan mi5s plusta da developer rom yüklemeden kilidi açtım. bi yerde bir yanlışlık yapıyorsunuzdu.kilit açma konusunu iyi okuyun ve tekrar yapın hassas konular var orada cihaz bul özelliği açık olacak,telefon mi hesabı bölümünde aktif olarak görünecek gibi. Sen kilit açma konusunda biraz daha inceleme yap derim maceraya atılmaya gerek yok.Mi hesabından çıkış yap ve tekrar giriş yap öyle bir dene bakalım.

Son düzenleme:
Oyla:

ozmen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
önder
Cihazım
redmi note 3
Konular
11
Kardeş ben de global romda açtım kilidi hiç bir sorun olmadı.kilidi açmak için illa developer roma geçmen gerekmiyor ki. Bi kaç gün önce Leeco max2,xiaomi redmi4a ve xiaomi mi5s telefonlarıma imei tamiri ve rom yüklemeler yaptım. ve bu 2 xiaomi telefonda da developer rom yüklemedim.hatta eski telefonum olan mi5s plusta da developer rom yüklemeden kilidi açtım. bi yerde bir yanlışlık yapıyorsunuzdu.kilit açma konusunu iyi okuyun ve tekrar yapın hassas konular var orada cihaz bul özelliği açık olacak,telefon mi hesabı bölümünde aktif olarak görünecek gibi. Sen kilit açma konusunda biraz daha inceleme yap derim maceraya atılmaya gerek yok.Mi hesabından çıkış yap ve tekrar giriş yap öyle bir dene bakalım.
hocam hepsini yaptım,yazılanların her kelimesine dikkat ederek yaptım , defalarca denedim olmadı. tüm işlemleri tekrardan yapacağım. neticeyi buradan bildiririm. ayrıca, kilidi global rom da tek açan sizsiniz sanırım. global de başka açabilene denk gelmedim. tebrik ederim...

Oyla:

ozmen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
önder
Cihazım
redmi note 3
Konular
11
hocam, senin açtığın Mi5s cihazında MIUI 8.0 stabil 8.0.3.0 (MAGMIDI) bu rom mu yüklüydü ???

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Ben cihazı aldığımda çakma rom yüklüydü 8.0.10.0.0 diye bir rom ben o romun yerine 8.0.3.0 yani seninkiyle aynı romu kurdum.Bende de birkaç defa %50 de durdurdu işlemi.Ama daha sonra mi hesabımdan çıkıp tekrar girdim ve düzeldi.Bu video size yardımcı olabilir belki :
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:
Üst Alt