Rehber Mi5s Cihazlara Orijinal Global Rom Yükleme

Karagce0

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Feyyaz
Cihazım
Kızılkula
Konular
0
Bu fotoğraf açık heralde işlemleri yapmam icin bu yeterli mi sıkıntı olur mu
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Yeterli hocam telin kilidi açık istediğin 5s için uygun romu indirip kurabilirsiniz sitede her türlü anlatım mevcut biraz araştırma ile üstesinden gelirsiniz evelallah selametle

Ahmetazbay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Azbay
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
1
Forumdan bir arkadasin yardimiyla global romu yukledik gecen gun. Telefon kurulumu yaparken ilk ekranda cince 2 yazi cikti ben ikincisine tikladim eski cin kurulumu geldi. simdi ben tekrar denesem pc.de atilan rom dosyasi duruyor. nereden baslamam gerekiyir. birde o ilk ekranda cikan yazilar ne anlama geliyor.

zt-1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre
Cihazım
mi5s
Konular
0
merhabalar ben 6-7 aydır mi5s kullanıyorum hiç dokunmadım sadece gelen stabil güncellemeleri kurdum android 6 sürümü görünüyor ben miui9 beta yüklersem telefonum android 7 ye mi yükselir yoksa 6 da mı kalır 7 yada 8 i nasıl üklerim kafam çok karıştı yardım ederseniz sevinirim.

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Mıuı 9 betayı yükle uygun olanını tabiki telefon Android 7 ye yükselecektir selametle hocam

zt-1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre
Cihazım
mi5s
Konular
0
cevabınız için çok teşekkür ederim sizlerde selametle kalın

the_cantan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Tan
Cihazım
mi5S
Konular
1
bir telefon düşününki beni bu kadar pişman etsin...
mi5S .. pehhhh
nalet tel...

beyler bayanlar 4/128 mi5s'i 9-10 aydır kullanıyordum. global rom da takılıyordum ancak ne zaman ki SADECE Google haberler ve bildirimler sayfası ekrana sürekli gelmeye başladı düzeltemedim. sözgelimi SMS mi yazıyorsunuz Google bildirimi ekrana geliyor. ne yapsanız sürekli ve zırıl zırıl geliyor yemin ediyorum sürekli sayfanın açılıp kapanmasını seyretmekten tansiyon hastası oldum.
telefonu iki kez sıfırladım. akabinde 7.5.25 miui 8 kurup, otomatik güncelleme ile Global beta miui 9.7.10.19 oldu. çare oldu mu hayır?

google bildirimleri kendi kafasına göre zırt pırt çıkıyor. androifd bir yerde kararsız mı hata mı veriyor ne menem şeydir. hasta etti beni. nasıl düzeltebiliriz?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
bir telefon düşününki beni bu kadar pişman etsin...
mi5S .. pehhhh
nalet tel...

beyler bayanlar 4/128 mi5s'i 9-10 aydır kullanıyordum. global rom da takılıyordum ancak ne zaman ki SADECE Google haberler ve bildirimler sayfası ekrana sürekli gelmeye başladı düzeltemedim. sözgelimi SMS mi yazıyorsunuz Google bildirimi ekrana geliyor. ne yapsanız sürekli ve zırıl zırıl geliyor yemin ediyorum sürekli sayfanın açılıp kapanmasını seyretmekten tansiyon hastası oldum.
telefonu iki kez sıfırladım. akabinde 7.5.25 miui 8 kurup, otomatik güncelleme ile Global beta miui 9.7.10.19 oldu. çare oldu mu hayır?

google bildirimleri kendi kafasına göre zırt pırt çıkıyor. androifd bir yerde kararsız mı hata mı veriyor ne menem şeydir. hasta etti beni. nasıl düzeltebiliriz?

Hocam gelen bildirime ait bir ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?

the_cantan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Tan
Cihazım
mi5S
Konular
1
tabi ki. cevabınız için teşekkür ederim. ben telefonda gezinirken ve ne yaparsam yapayım araya sürekli ve sürekli saniye başı maydanoz olan bildirimler...
ekran görüntüsü şu; zırt pırt ekrana çıkıp duruyor. vidyo çekme imkanı bulamadım şu an.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
tabi ki. cevabınız için teşekkür ederim. ben telefonda gezinirken ve ne yaparsam yapayım araya sürekli ve sürekli saniye başı maydanoz olan bildirimler...
ekran görüntüsü şu; zırt pırt ekrana çıkıp duruyor. vidyo çekme imkanı bulamadım şu an.

Bunlar bildirim değil, google uygulaması açılıyor hocam. Tuşlardan birine kısayol olarak atamış olabilirsiniz tahmin ediyorum. Örneğim ana ekran tuşuna uzun basıldığında Google uygulaması açılsın gibi. Mesaj yazarken o tuşa uzun bastığınızda açılıyor olabilir. Veya sesli komutla açılacak şekilde ayarlamış olabilirsiniz.

Sol üstte yer alan menüden ayarlarını detaylıca bir incelemenizi ve ayarlar/ek ayarlar altındaki tuşlar bölümünü bir karıtırmanızı tavsiye edebilirim.

Üst Alt