Rom Mi5s 8.0.17.0 EcrMod

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
hocam merhaba bir sorum olacak,
twrp yukluyorum onda sikinti yok ama twrp den sonra rom yuklmeye calisiyorum ama twrp uzerinden yukleme tamamlandiktan reboot yapinca bi turlu telefon acilmiyor, mi yazili siyah ekranda takili kaldim, neyi eksik yapiyorum acaba
İlk açılışlar bazen 20 dakikadan uzun sürebiliyor.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

sunshine

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burhan
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
0
İlk açılışlar bazen 20 dakikadan uzun sürebiliyor.

8.0.22 Ecrmod u Yüklemeyi başardım fakat pil olayı,parmak izi problemi bunda da devam etti,ayrıca 4g çekim problemi oluştu, o yüzden xiaomi.eu 8.0.10 romuna geçiş yaptım, yüklemeden sonra twrp üzerinden wipe yaptım pil eskisi kadar iyi olmasa da bir nebze düzeldi fakat yine de memnun değilim ve parmak izi problemi devam ediyor, parmak izi kayıtı yaparken daha parmağımı koymadan parmak izimi okumaya başlıyor,ekranı kapattığım zaman da kendi kendine açmaya çalışıyor. Sizce ne gibi bir prosedür uygulamam gerekir, yardımlarınız için teşekkürler...

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
8.0.22 Ecrmod u Yüklemeyi başardım fakat pil olayı,parmak izi problemi bunda da devam etti,ayrıca 4g çekim problemi oluştu, o yüzden xiaomi.eu 8.0.10 romuna geçiş yaptım, yüklemeden sonra twrp üzerinden wipe yaptım pil eskisi kadar iyi olmasa da bir nebze düzeldi fakat yine de memnun değilim ve parmak izi problemi devam ediyor, parmak izi kayıtı yaparken daha parmağımı koymadan parmak izimi okumaya başlıyor,ekranı kapattığım zaman da kendi kendine açmaya çalışıyor. Sizce ne gibi bir prosedür uygulamam gerekir, yardımlarınız için teşekkürler...
Cihazı kullanan arkadaşların cevap vermesi daha doğru olacaktır.

bulenttas

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
6,1
Cihazım
mı5s
Konular
0
Kimse benchmark sonucu paylaşmamış.ben fake romda antutu da 150 bin kusur puan alırken global roma geçince 135 binlere düştü.tabi performan düşünce haliyle batarya performansı arttı,hatta paylaştığınız görsellerdeki sonuçların çoğundan daha yüksek batarya süreleri alıyorum ama performans yerlerde....
snapdragon 820 li çoğu telefondan düşük puan alıyorum şu an.
bu benchmark yazılımları bir şey ifade etmiyor diyecekler için : daha fazla batarya performansı istiyorsanız cihazınızı root layın,overclock uygulamalarından işlemci grafik performansını düşürün,6 rekran süresi ni bırakın 10 saat bile alabilirsiniz!bence birileri benchmark sonuçlarını paylaşsa çok daha yararlı olur...

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Merhaba arkadaşlar rom konusunda birkaç şeyde ben söylemek istiyorum belki kararsız olan arkadaşlara yardımcı olabiliriz.global stabil rom denedim ve pil süresinden memnun kalmadım.Burada bahsedilen 8.0.17.0 ecrmod romu kurdum pil süresinde baya bir gelişme var ve kullanımda bir sıkıntı yaşamadım Daha sonra 6.11.10 romu denedim bu bana pil konusunda daha iyi geldi. ve şu an eu 7.3.9 beta rom yüklü geek pil konusunda en iyi bu rom bana göre ve romda ekran video kaydetme programı var ve gayet güzel kaliteli videolar kaydediyor.Parmak izi sensörüne gelince diğer romlardan biraz daha iyi çalışıyor ve diğer romlarda yaşadığım kadar sorun yaşamadım bu romda.Rom kuracak arkadaşlara eu 7.3.9 beta romu tavsiye ederim global 8.2 çıkana kadar en azından.

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Kimse benchmark sonucu paylaşmamış.ben fake romda antutu da 150 bin kusur puan alırken global roma geçince 135 binlere düştü.tabi performan düşünce haliyle batarya performansı arttı,hatta paylaştığınız görsellerdeki sonuçların çoğundan daha yüksek batarya süreleri alıyorum ama performans yerlerde....
snapdragon 820 li çoğu telefondan düşük puan alıyorum şu an.
bu benchmark yazılımları bir şey ifade etmiyor diyecekler için : daha fazla batarya performansı istiyorsanız cihazınızı root layın,overclock uygulamalarından işlemci grafik performansını düşürün,6 rekran süresi ni bırakın 10 saat bile alabilirsiniz!bence birileri benchmark sonuçlarını paylaşsa çok daha yararlı olur...
bu çok normal çünkü gpu cpu daha fazla enerji tüketir ve bataryanızı daha çok boşaltır.Eğer bunu kısarsanız performans düşer batarya süresi artar fake rom hiçbir zaman ne güvenli ne de stable romdan daha iyiy olamaz 15 bin puan abartılacak bir durum değil ayrıca performanstan memnun değilsen atarsın bir custom rom üzerine overclock antutudan 150k+ çok daha iyi puan alırsın çok takılınacak bir durum değil antutu testiyle cihaz hızlıdır yavaştır denmez .

Murat2231

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xioami mi5s
Konular
5
bunun hangisini yukleyecegız

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30

bl kilidi açık ve twrp yüklü ise bunu kurabilirsiniz eğer yüklü değil ise twrp, fastboot romu kurabilirsiniz ikiside aynı biri pc den biri cihazdan kuruluyor

bulenttas

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
6,1
Cihazım
mı5s
Konular
0
bu çok normal çünkü gpu cpu daha fazla enerji tüketir ve bataryanızı daha çok boşaltır.Eğer bunu kısarsanız performans düşer batarya süresi artar fake rom hiçbir zaman ne güvenli ne de stable romdan daha iyiy olamaz 15 bin puan abartılacak bir durum değil ayrıca performanstan memnun değilsen atarsın bir custom rom üzerine overclock antutudan 150k+ çok daha iyi puan alırsın çok takılınacak bir durum değil antutu testiyle cihaz hızlıdır yavaştır denmez .

Aynı şeyden bahsetmişiz farkındamısın? herkes batarya suresi üzerinde durmuş,batarya süresini overclock programlarıyla yükseltmek mümkün aynı şeyi cihazin genel performansı içinde yapmak mümkün ama bunu yaparken ya batarya süresinden fedakarlık yapmamız lazım yada genel performanstan.benim anlatmaya çalıştığım şeyde bu fedakarlığı yapmadan olabilecek en iyi performansı alabileceğimiz rom hangisi,onu öğrenmek..bana göre benchmark mark sonuçları önemlidir,normal bir kullanıcının snapdragon 800 ile 821 arasındaki farkı anlayabilmesi çok zordur.
cpu ve gpu nun rahat çalışması : camera performansını'da etkiler,batarya performansını'da etkiler,web performansını'da etkiler.bu da dogal olarak benchmark sonuçalarına yansır...
ve son olarak bu ecr mod un versıyounu yükledim baya memnun kaldım.performans olarak da çok iyi,ekran süresi de 5 saatin üzerinde.su ana kadar bir problem yaşamadım.telefon çok serin çalıyor,parmak okuyucuda eu ve global roma göre daha iyi algılıyor.instagram daki hikaye bölümün deki kaydırma problemi de halledilmiş.

bulenttas

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
6,1
Cihazım
mı5s
Konular
0
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir