İnstagram kullanmıyorum ama sahibinden de sorum yok bende şuanHocam merhaba. Bende 2 haftadır mi5s kullanıyorum. Şimdilik cihazdan tek sıkıntım instagram veya sahibinden.com gibi yerlerde toplu atılan resimlerde yana geçişlerde sıkıntı yaşıyorum olmuyor her zaman aşağı gidiyor. Siz bu sorunla karşılaştiniz mi ? Karsilastiysaniz nasıl cozdunuz yardımcı olursanız sevinirim
Benim de bildiğim ve okuduğum kadarıyla, sadece Vodafone da, o da kırsal kesimlerde sorun oluyor...Şehirlerde sorun olmuyorButun mesajları üşenmedim tek tek okudum. Ben sd işlemcili cihazlarda Vodafone 4g sorunu yok diye biliyorum mtk lar sorunlu sanıyordum yanlış bir bilgimi bizimki
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi 5; 4.5g çekmeme sorunu
Mi 5s; bulanık arka kamera
Bir kaç modelde duyduğum parmak ızı sorunu
ZTE A2017G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu sorun global beta romda çözüme kavuştu hocam yani sıkıntı yok beta romdaHocam merhaba. Bende 2 haftadır mi5s kullanıyorum. Şimdilik cihazdan tek sıkıntım instagram veya sahibinden.com gibi yerlerde toplu atılan resimlerde yana geçişlerde sıkıntı yaşıyorum olmuyor her zaman aşağı gidiyor. Siz bu sorunla karşılaştiniz mi ? Karsilastiysaniz nasıl cozdunuz yardımcı olursanız sevinirim
Yapabilirsiniz, hiç bir şey olmaz. En fazla yüklenmez hata verir. Boatloader kildini kaldırma garantiyi bozmaz. Root da bozmuyor (delta servis)peki güncelleyiciden global beta romu kurmak telefona zarar veririmi yani bl kilitli olduğu için brick falan olabilir mi?