Soru Mi5 ve Mi5s Öneri

mehomin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
ZTE Axon 7
Konular
8
Siz ne düşünüyorsunuz?

ZTE A2017G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Xioamiden ben genel olarak hiç memnun değilim telefon ürünlerinden powerbankı gayet iş görüyor ama nedense her modelin bencede kronik sorunu var mi5 te ön kamera odaklanma sorunu var bende mi 4 var dokunmatik sapıtması pilin anlamsız bir şekilde çok çabuk bitmesi ne olursa olsun sadece 2 çekirdek çalışması browserda aşağı yukarı kaydırmak tamamen pert insanlara böyle deyince 3-4 yıllık cihaz muammelesi yapıyorlar yav arkadaş Lg g3 2k ekran var performans olarak bu cihazı su içirir susuz getirir çok stabil mi4'e göre diğer s801 cihazlar arasında ciddi performans farkı var tabi antutuda ortaya çıkmıyor çünkü hile yapılıyor orada. Bende bir daha xioami alır mıyım cihaz bilmiyorum ama 4g sıkıntısı ben yaşamadım onu söylüyeyim.

Oyla:

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Xioamiden ben genel olarak hiç memnun değilim telefon ürünlerinden powerbankı gayet iş görüyor ama nedense her modelin bencede kronik sorunu var mi5 te ön kamera odaklanma sorunu var bende mi 4 var dokunmatik sapıtması pilin anlamsız bir şekilde çok çabuk bitmesi ne olursa olsun sadece 2 çekirdek çalışması browserda aşağı yukarı kaydırmak tamamen pert insanlara böyle deyince 3-4 yıllık cihaz muammelesi yapıyorlar yav arkadaş Lg g3 2k ekran var performans olarak bu cihazı su içirir susuz getirir çok stabil mi4'e göre diğer s801 cihazlar arasında ciddi performans farkı var tabi antutuda ortaya çıkmıyor çünkü hile yapılıyor orada. Bende bir daha xioami alır mıyım cihaz bilmiyorum ama 4g sıkıntısı ben yaşamadım onu söylüyeyim.

Hocam iyi hoşta g3 gibi kasan cihazı ben napayım bir ara kullandım g3 ü nda 2k16 rezalet kasmaktan oyunu oynayamadım hemen sattım kurtuldum

Onu geçtim ön Kamera cayır cayır çalışıyor sorun neydi

Bende mi5 prime var sorun yok

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Hocam iyi hoşta g3 gibi kasan cihazı ben napayım bir ara kullandım g3 ü nda 2k16 rezalet kasmaktan oyunu oynayamadım hemen sattım kurtuldum

Onu geçtim ön Kamera cayır cayır çalışıyor sorun neydi

Bende mi5 prime var sorun yok
Lg g3 ile mi5 değil hocam mi4 kıyaslıyorum ben evet cayır cayır yanıyor ama bu cihazdan daha performanslı çalışıyor kesinlikle eminim kullandım arkadaşta var lag falan yok cihaz yağ gibi kayıyordu valla browserda falan kamera olarakta 1080p 60fps çekebiliyorken mi4 30 fps çekiyor yani mi4'ten benim gözümde çok daha iyi bir cihaz ısınma sorunu s801 genel sıkıntısı ona lafım yok .

Oyla:

faramir86us

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doruk
Cihazım
Mi 5
Konular
7
Xiaomi'yi gömen arkadaşlara katılmıyorum. Ben 1 buçuk senedir mi5 kullanıyorum hiç bir kronik sorunu yok. Eşim de mi4 kullanıyor o da gayet memnun.

İnsanların beklentisi farklı sanırım ya da şansları yok.

Oyla:

creed90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mİ5 Pro
Konular
20
Kronik diyebileceğimiz tek sorun lgd panel ekranlarda Ghost screen oluşması diyebilirim. Ki bende de, kayın biraderimde de aynı sorun baş göstermeye başladı, forumda da birçok kişi aynı durumdan muzdarip..

Bu arada telefonlar Mi 5 Pro ve Prime.

Oyla:

kursat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi3-Mi4-Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Mi5 i ilk çıktığında aldım şimdiye kadar lineage os dahil olmak üzere tüm miui romlarını denedim. Öncesinde mi3 mi4 kullandım. Türk Telekom kullandım ve tertemiz bir şebeke var özellikle xiaomi.eu romları inanılmaz birşey. Vodafone kullanmayın kesinlikle. Mesaj gelmeme şu bu ayarlardan ayarlanabilen bir şey bir şekilde pilden tasarruf için yapılmış benim için saçma olsa da var. Birde çok gezenin ayağına bok bulaşır misali çok güncellenen telefona bok bulaşır :D Buldunuz mu akıcı bir sürüm yapışın. Güncellemeyin. Ben yapıyorum siz yapmayın!

Mi5 de ki tek sevmediğim yan malzeme kalitesi. Hafif evet piyasanın üstünde hafif ama dayanıklı değil. Onun dışındaki herşey çözülür.
Isınma sorunu yok
Parmak izi okuyucumda da sorun yok. Ben 3 kat pahalı iphone cihazla sidik yarışı yapıyorsam ki yapılıyor 1400 lira gani gani helal olsun.

Oyla:

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
Mi5s kullaniyorum yazdığınız hiç bir sorunla karşılaşmadim 9 aydır kullanıyorum vodafone kullanıyorum 4g ile diger hatlar ilede 4g aktif
Kamera bulanıkligida yok
Bataryada iyi bence ve son olarak parmak izi yeni beta romlarda harika çalişiyor . Kesinlikle hiç bir sorun yaşamadım ve görmedim
Xiaomimin genel olarak tek bir sorunu var oda cok fazla ram kullaniyor yazılım işini beceremiyorlar kanımca Cihaz olarak iyi iş çıkarıyorlar.
Zira diğer markalarin eşdeğer fiyat modelleri ile kıyaslanamayacak kadar Güçlü ve başarılı
Örnek olarak: mi5s 1200 tl civari alınabiliyor diğer markalarda (Samsung-sony-lg-iphone-vs.) 1200tl ile mi5s özelliklerinde bir cihaz almak imkansiz Ki tamda bu nedenle Xiaomi yi başarılı buluyorum

Son düzenleme:
Oyla:

ofsevim

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer sevim
Cihazım
redmi 2
Konular
13
Sorun yaşayan arkadaşlar ,yazılımlarını kontrol ettiler mi . 2013 ten beri xiaomi nin her telefonunu kullandım a dan z ye herşeyini biliyorum .ben başka telefon kullanmam hayatım boyunca . sorun yaşayan arkadaşlar yazılım konusunu halletsinler derim

Oyla:

Edcvhu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Vecihi
Cihazım
Mi5
Konular
1
Mi5 global kararli sürüm
Yazılımdan dolayı düzgün çalışan yeri yok telefonun malum,
Hangi yazılımı oneriyorsunuz bu tlfona

Oyla:

Cagdaskir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağdaş
Cihazım
Mi5s
Konular
0
Mi5s kullaniyorum yazdığınız hiç bir sorunla karşılaşmadim 9 aydır kullanıyorum vodafone kullanıyorum 4g ile diger hatlar ilede 4g aktif
Kamera bulanıkligida yok
Bataryada iyi bence ve son olarak parmak izi yeni beta romlarda harika çalişiyor . Kesinlikle hiç bir sorun yaşamadım ve görmedim
Xiaomimin genel olarak tek bir sorunu var oda cok fazla ram kullaniyor yazılım işini beceremiyorlar kanımca Cihaz olarak iyi iş çıkarıyorlar.
Zira diğer markalarin eşdeğer fiyat modelleri ile kıyaslanamayacak kadar Güçlü ve başarılı
Örnek olarak: mi5s 1200 tl civari alınabiliyor diğer markalarda (Samsung-sony-lg-iphone-vs.) 1200tl ile mi5s özelliklerinde bir cihaz almak imkansiz Ki tamda bu nedenle Xiaomi yi başarılı buluyorum[/QUOTE
Kamera bulanıkligida yok
Örnek olarak: mi5s 1200 tl civari alınabiliyor diğer markalarda (Samsung-sony-lg-iphone-vs.) 1200tl ile mi5s özelliklerinde bir cihaz almak imkansiz Ki tamda bu nedenle Xiaomi yi başarılı buluyorum
Hocam merhaba. Bende 2 haftadır mi5s kullanıyorum. Şimdilik cihazdan tek sıkıntım instagram veya sahibinden.com gibi yerlerde toplu atılan resimlerde yana geçişlerde sıkıntı yaşıyorum olmuyor her zaman aşağı gidiyor. Siz bu sorunla karşılaştiniz mi ? Karsilastiysaniz nasıl cozdunuz yardımcı olursanız sevinirim

Oyla:
Üst Alt