Xioamiden ben genel olarak hiç memnun değilim telefon ürünlerinden powerbankı gayet iş görüyor ama nedense her modelin bencede kronik sorunu var mi5 te ön kamera odaklanma sorunu var bende mi 4 var dokunmatik sapıtması pilin anlamsız bir şekilde çok çabuk bitmesi ne olursa olsun sadece 2 çekirdek çalışması browserda aşağı yukarı kaydırmak tamamen pert insanlara böyle deyince 3-4 yıllık cihaz muammelesi yapıyorlar yav arkadaş Lg g3 2k ekran var performans olarak bu cihazı su içirir susuz getirir çok stabil mi4'e göre diğer s801 cihazlar arasında ciddi performans farkı var tabi antutuda ortaya çıkmıyor çünkü hile yapılıyor orada. Bende bir daha xioami alır mıyım cihaz bilmiyorum ama 4g sıkıntısı ben yaşamadım onu söylüyeyim.
Lg g3 ile mi5 değil hocam mi4 kıyaslıyorum ben evet cayır cayır yanıyor ama bu cihazdan daha performanslı çalışıyor kesinlikle eminim kullandım arkadaşta var lag falan yok cihaz yağ gibi kayıyordu valla browserda falan kamera olarakta 1080p 60fps çekebiliyorken mi4 30 fps çekiyor yani mi4'ten benim gözümde çok daha iyi bir cihaz ısınma sorunu s801 genel sıkıntısı ona lafım yok .Hocam iyi hoşta g3 gibi kasan cihazı ben napayım bir ara kullandım g3 ü nda 2k16 rezalet kasmaktan oyunu oynayamadım hemen sattım kurtuldum
Onu geçtim ön Kamera cayır cayır çalışıyor sorun neydi
Bende mi5 prime var sorun yok
Mi5s kullaniyorum yazdığınız hiç bir sorunla karşılaşmadim 9 aydır kullanıyorum vodafone kullanıyorum 4g ile diger hatlar ilede 4g aktif
Kamera bulanıkligida yok
Bataryada iyi bence ve son olarak parmak izi yeni beta romlarda harika çalişiyor . Kesinlikle hiç bir sorun yaşamadım ve görmedim
Xiaomimin genel olarak tek bir sorunu var oda cok fazla ram kullaniyor yazılım işini beceremiyorlar kanımca Cihaz olarak iyi iş çıkarıyorlar.
Zira diğer markalarin eşdeğer fiyat modelleri ile kıyaslanamayacak kadar Güçlü ve başarılı
Örnek olarak: mi5s 1200 tl civari alınabiliyor diğer markalarda (Samsung-sony-lg-iphone-vs.) 1200tl ile mi5s özelliklerinde bir cihaz almak imkansiz Ki tamda bu nedenle Xiaomi yi başarılı buluyorum[/QUOTE
Hocam merhaba. Bende 2 haftadır mi5s kullanıyorum. Şimdilik cihazdan tek sıkıntım instagram veya sahibinden.com gibi yerlerde toplu atılan resimlerde yana geçişlerde sıkıntı yaşıyorum olmuyor her zaman aşağı gidiyor. Siz bu sorunla karşılaştiniz mi ? Karsilastiysaniz nasıl cozdunuz yardımcı olursanız sevinirimMi5s kullaniyorum yazdığınız hiç bir sorunla karşılaşmadim 9 aydır kullanıyorum vodafone kullanıyorum 4g ile diger hatlar ilede 4g aktif
Kamera bulanıkligida yok
Bataryada iyi bence ve son olarak parmak izi yeni beta romlarda harika çalişiyor . Kesinlikle hiç bir sorun yaşamadım ve görmedim
Xiaomimin genel olarak tek bir sorunu var oda cok fazla ram kullaniyor yazılım işini beceremiyorlar kanımca Cihaz olarak iyi iş çıkarıyorlar.
Zira diğer markalarin eşdeğer fiyat modelleri ile kıyaslanamayacak kadar Güçlü ve başarılı
Örnek olarak: mi5s 1200 tl civari alınabiliyor diğer markalarda (Samsung-sony-lg-iphone-vs.) 1200tl ile mi5s özelliklerinde bir cihaz almak imkansiz Ki tamda bu nedenle Xiaomi yi başarılı buluyorum