Peki mi 6 dan memnun musunuz ?
Helal olsun ya, 1 kişi 1 kişidir şu apple illetinden kurtulan.tum iphoneleri jeilbreak yaparak kullandim.iphone 7 de jeilbreak yapamadigim icin cildirtti beni.
3000 tl para veriyoruz ama mp3 indiremiyor film video indiremiyoruz
mp3 film atmaya kalksan 50 takla atman lazim ki atabilesin.bezdirdi beni ve sattim artik biraz kurcalamak istiyorum mp3 video indirmek istiyorum tema vs degostirmek istiyorum pc deki birseyi flash diske atar gibi atmak istiyorum.kendine has şarj kablosu illetinden kurtulmak istiyorum.16 gb ! hafizadan kurtulmak istiyorum( yuksek gb para demek)
bu yuzden iphone bunlari yapana kadar iphone bitmistir bende
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Helal olsun ya, 1 kişi 1 kişidir şu apple illetinden kurtulan.
bıktırdı hocam
alo diyecek mesaj atacak kisi alsin iphonu
mp3 video film biraz ilgililer asla!
ha bu arada alo mesaj icin 3000 verilir mi onu bilemem ))
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
itunes'a bağımlısınız mp3 dinlemek için.
klasör gezgini yok. bir kütüphane oluştırmak lazım. itunes tam bir RAM canavarı zaten windows işletim sistemi için. kullanılmadığında bile bir dünya arka plan exe'si çalışıyor. Sırf inat olsun diye yapılmış windows versiyonu.
Bahsettiğiniz sorunlardan sadece 4g çekmemesi donanımla ilgili, diğerleri yazılımla ilgili. Vodafone olduğum için 4g değil 3g bağlanıyorum, diğer hataların hiç birisi yok. Telefonu sıfırlamanızı veya wipe (güncelleyici, sağ üstteki 3 nokta, kurtarma modunda yeniden başlat, wipe) yapmanızı tavsiye ediyorum.Kesinlikle katılıyorum! çevremde mi5 kullanan arkadaşların tavsiyesi ile mi5 prime aldım. daha önce htc one A9 kullanan birisi olarak karanlık çağ teknolojisine düştüm diyebilirim. hiçbir uygulama stabil çalışmıyor, parmak izi skandal. E postaları alamıyorum alsam okuyamıyorum, bildirimler kafasına göre bir geliyor bir gelmiyor. 4g deseniz facia. 1 haftadır 4g ile çektiğini görmedim ki hayatımda ilk defa yaşıyorum. Mi5 pişmanlık oldu tek avuntum kamerasının iyi olması!