Rehber Mi5 Unlock == Videolu Anlatım==

Mete12345

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mete
Cihazım
Xiomi mi 6
Konular
0
Bilemiyorum ben de azalma oluyordu.
72 saat dolmuş cihazı unlock yaptım.telefonum mi 6.global romu download kısmından mi 6 yı seçerek indirdim.romu telefona nasıl yükleyeceğim konusunda bilgi verebilirmisiniz?

creed90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mİ5 Pro
Konular
20
72 saat dolmuş cihazı unlock yaptım.telefonum mi 6.global romu download kısmından mi 6 yı seçerek indirdim.romu telefona nasıl yükleyeceğim konusunda bilgi verebilirmisiniz?
Güncelleyiciden güncelleme paketi seçine tıklayın, yüklenir.

Mete12345

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mete
Cihazım
Xiomi mi 6
Konular
0
Güncelleyiciden güncelleme paketi seçine tıklayın, yüklenir.
ben telefonu çinden aldığım için global rom yüklemek istiyorum. unlock işlemini anlatım videosuna bakarak yaptım.global romu bilgisayarıma indirdim zipten çıkardım, mi flas uygulamasınıda indirdim bundan sonra yapacağım işlemler hakkında bir anlatım yapabilirmisiniz?

Yahyaisik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
Mi 5 S
Konular
9
Şuan ki rom unuz global stabil ise stabil rom harici yukleyemezsin güncelleyiciden. Haberin olsun

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ugurgulcann

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yokk
Cihazım
xiaomi
Konular
5
Mi unlock status seçeneği yok

Vlkn85

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
2
hocam ellerinize sağlık öncelikle, benim bi sorum olacak ama, dün unlock için başvuru yaptım sabaha karşı you have been granted the permission to unlock diye bi mesaj geldi, bunun üzerine mi 72 saat beklemek gerekiyor, sizin talimatlarınız uyguladım geliştirici seçeneklerine girdim orada usb hata ayıklamasını açtım ayrıca usb hata ayıklama (güvenlik ayarları) diye ayrı bir yer var orayıda açtım, hatta bu işekmsırasında 3 defa uyarı verdi, yine de açtım sonra mi kilit açma durumundan hesap eklemey çalıştım ama ağa bağlanın diye hata veriyor internet ile ilgili hiç bir sıkıntı olmamasına rağmen, acaba nerede yanlış yapıyoum gelen mesajın üzerinden 72 saat geçmesi mi gerekiyor ? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim teşekkür ederim...

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
hocam ellerinize sağlık öncelikle, benim bi sorum olacak ama, dün unlock için başvuru yaptım sabaha karşı you have been granted the permission to unlock diye bi mesaj geldi, bunun üzerine mi 72 saat beklemek gerekiyor, sizin talimatlarınız uyguladım geliştirici seçeneklerine girdim orada usb hata ayıklamasını açtım ayrıca usb hata ayıklama (güvenlik ayarları) diye ayrı bir yer var orayıda açtım, hatta bu işekmsırasında 3 defa uyarı verdi, yine de açtım sonra mi kilit açma durumundan hesap eklemey çalıştım ama ağa bağlanın diye hata veriyor internet ile ilgili hiç bir sıkıntı olmamasına rağmen, acaba nerede yanlış yapıyoum gelen mesajın üzerinden 72 saat geçmesi mi gerekiyor ? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim teşekkür ederim...
Gelen mesaj değil, hesapla ilişkilendirme yaptığınız andan itibaren 72 saat geçmesi gerekiyor. Hesap ilişkilendirmede şimdi de bağlantı sorunları yaşanıyormuş. Bunu da VPN üzerinden bağlanarak çözen arkadaşlar var. Forumdaki konulara bir göz atın isterseniz.

Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk

Vlkn85

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
2
arkadaşlar tekrar merhaba,
geçen hafta unlock için başvurmuştum mesaj geldi ve 72 saat geçtikten sonra bugün unlock yapabildim galiba:), sitede yazan ayrıntılı gibi bir yöntem ama bana çok karışık geldi buradan değil de şu vereceğim linkte anlatıldığı gibi yapmak çok daha pratik gibi
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
, isteyen ve benim gibi bu işlerden pek anlamayan arkadaşlar için daha basit bir yöntem gibi bu linkteki uygulama isteyen arkadaşlar burayada bakabilir bu arada geliştirici seçeneklerinden mi kilit açma durumu bu cihazın kilidi açık diyor sanırım kilidi açmayı becerdim ne dersiniz ?? :)

Üst Alt