Rehber Mi5 Unlock == Videolu Anlatım==

mefistotr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hzr
Cihazım
Mi Pro-Mi 5S
Konular
7
Merhaba, dün unloack işlemi için yaptığımız işlem sonrası bu sabah onay sms geldi. :) Çok hızlı oldu bu kadar çabuk beklemiyordum. :)

meserr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
murat Eser
Cihazım
mi5
Konular
1
giriş yaptığımda ekteki sayfa gelmekte ve sürekli kendini yenilemektedir.

Ekli dosyalar

• hata.JPG
    hata.JPG
    44,5 KB · Görüntüleme: 41

a.kaanalper

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
0
Arkadaşlar merhaba ilk noktada takıldım öncelikle kusura bakmayın. Pls input your name yazan kısma yazmadığım isim numara kalmadı ama kabul etmiyor. Halbuki mi hesabımdaki ismi yazıyorum sorun ne tam olarak acaba ?

mefistotr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hzr
Cihazım
Mi Pro-Mi 5S
Konular
7
Arkadaşlar merhaba ilk noktada takıldım öncelikle kusura bakmayın. Pls input your name yazan kısma yazmadığım isim numara kalmadı ama kabul etmiyor. Halbuki mi hesabımdaki ismi yazıyorum sorun ne tam olarak acaba ?

Türkçe karakter kullanmayın kabul etmesi lazım. :)

a.kaanalper

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
0
Türkçe karakter kullanmayın kabul etmesi lazım. :)
Ben 2 ismimi de yazmıştım türkçe karakter kullanmama rağmen kabul etmemişti. Ben de kaan yazdm bu sefer sorun ortadan kalktı hocam teşekkürler :) Bu sefer de fark ettim ki telefonun içerisinde china developer rom olması lazımmış ama bende global var maalesef. İlk önce ona geçmek lazım herhalde. Gece gece şevke gelmiş halledecekken yine vazgeçtim :D Ben fake romumla mutluyum 3 aydır en küçük bir sıkıntı çıkartmadı bana :D

mefistotr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hzr
Cihazım
Mi Pro-Mi 5S
Konular
7
Ben 2 ismimi de yazmıştım türkçe karakter kullanmama rağmen kabul etmemişti. Ben de kaan yazdm bu sefer sorun ortadan kalktı hocam teşekkürler :) Bu sefer de fark ettim ki telefonun içerisinde china developer rom olması lazımmış ama bende global var maalesef. İlk önce ona geçmek lazım herhalde. Gece gece şevke gelmiş halledecekken yine vazgeçtim :D Ben fake romumla mutluyum 3 aydır en küçük bir sıkıntı çıkartmadı bana :D

Hocam benim hb alınma redmi pro cihazımda developer rom yoktu; ama unlock işlemini burda anlatıldığı şekilde yapmıştım. :)

hukumran

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugur
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
0
Arkadaşlar bana sms gelmedi ama unlock sayfasını açtığımda beni indirme linki karşılıyor. hatta miflash_unlock-en adında bi dosyayı indirmiş bulunmaktayım. SMS i beklememe gerek varmı?

korkmazay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ayhan
Cihazım
mi5
Konular
2
Emeğine sağlık kardeş, çok faydalı bir paylaşım olmuş.
teşekkürler...

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Arkadaşlar bana sms gelmedi ama unlock sayfasını açtığımda beni indirme linki karşılıyor. hatta miflash_unlock-en adında bi dosyayı indirmiş bulunmaktayım. SMS i beklememe gerek varmı?
o program sayesiinde kilidi açacaksınız zaten o yüzden karşılıyor mi flash unlock indirmeniz için konuda videoyu izleyin anlatım mevcut zatenn görekceksiniz.

Üst Alt