Yok hocam daha iyileri olur siz aktif kullanmışsınız
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman geçmiş olsun ne diyeyimben fazla kullanıyorum telefonu eyvallah ama ilk zamanlar 26 saat şarj gidiyordu güncellemeler geldikçe telefon ısınmaya başladı şarjı günü çıkarmaz oldu en sonunda play store wifi bekleniyor hatası noktayı wifi hotspot internet paylaşımıda dns hatasına düşünce bende şartaller attı developer dan çıktım stabil rom missss
Tam anlamadım. Siz zaten geliştirici seçeneklerini açmışsınız. Mi hesabı da tanımlı olmalı zaten. Aynı şeyleri yapmışsınız.Yaptığım ayarlardan sonra miunlock uygulaması ile global kararlı surumde olmama rağmen unlock oldu.
Bu ayarı yapmadan önce miui hesaba giriş yapılmalı.gelistirici seçenekleri açık olmalı.en son mi5 kilit açma kismina tıklayarak açıyoruz.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
8.1.4 de vardı hocamTam anlamadım. Siz zaten geliştirici seçeneklerini açmışsınız. Mi hesabı da tanımlı olmalı zaten. Aynı şeyleri yapmışsınız.
Şu var, önceden geliştirici seçeneklerinde Mi Unlock yoktu, yeni kondu.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
Hangi versiyonda geldiğinin kaydını tutmadım. Videoda mutlaka geliştirici seçeneklerini açmışımdır. Bir bakın bakalım orada var mı?8.1.4 de vardı hocam
Doğrudur hocamHangi versiyonda geldiğinin kaydını tutmadım. Videoda mutlaka geliştirici seçeneklerini açmışımdır. Bir bakın bakalım orada var mı?
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
Arkadaşlar merhaba, mi unlock sitesine mi account'um ile giriş yaptığım zaman, resimde attığım şekilde çince bir sayfaya yönlendiriyor ve saçma sapan aynı sayfayı yenileyip duruyor. Acaba bu unlock sayfasında mı sıkıntı var yoksa benim mi account'ta mı bi sıkıntı var. Bu forumdan tut XDA'a kadar bakmadığım yer kalmadı benzeri bir hata ile karşılaşan görmedim. Sıkıntı nedir acaba?