Rehber Mi5 Unlock == Videolu Anlatım==

BurakC.

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi5
Konular
3

Ekli dosyalar

• ScreenShot_20170401183102.png
    ScreenShot_20170401183102.png
    8,2 KB · Görüntüleme: 40
  • ScreenShot_20170401183121.png
    ScreenShot_20170401183121.png
    20,6 KB · Görüntüleme: 41

BurakC.

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi5
Konular
3
cantara HiddeNKinG
Delta servisi unlock konusunda garantiyi bozmaz diye kabul etmemişmiydi?
Çünkü bununla ilgili Emre hocam bildirge yayınlamıştı.
Hocam bilmiyorum mail attım o şkilde cevap verdiler bl açmadan evvel

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
çetin bey elinize sağlık, çok teşekkürler

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
sw33tking BurakC. ALİ AKİF KÖŞ

Bootloader kilidinin açılması garanti durumunu etkilemeyecektir. Ancak kilit açıldıktan sonra sistem dosyalarına müdahale edilmesi sonucunda yaşanacak sorunlar (Recovery yüklerken brick olma, kernel değiştirip OC ile işlemciye zarar verme, custom romların yaratabileceği donanımsal/yazılımsal sorunlar vs.) elbette ki kullanıcı sorumluluğundadır.

Örnek vermek gerekirse bootloader kilidini kaldırdınız. Resmi beta romdan karalı roma geçtiniz ve cihazınızı servise gönderdiniz. Her hangi bir sorun olmaz. Veya bir başka örnek bootloader kilidini kaldırdınız, TWRP yüklediniz, Kernel yükleyip işlemci hızını yükselttiniz ve cihaza donanımsal zarar verdiniz. Bu durumda cihazınızın tamiri için ücret vermeniz gerekecektir. Özetle resmi yazılımlarla onaylı işlemleri yaparsanız sorun yok :)

Konu hakkındaki bilgiyi Delta Servisin sahibi Barkın Bey'den aldık ve kendisi bootloader kilidi açık olması nedeniyle hiç bir cihazın garanti dışı bırakılmayacağına dair güvence verdi. Yine de eğer bu sebeple garanti konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşımız olur ise; benimle veya @HiddeNKinG ile iletişime geçtiğinde hızlı bir şekilde sıkıntısını gidermeye çalışırız :)

BurakC.

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi5
Konular
3
sw33tking BurakC. ALİ AKİF KÖŞ

Bootloader kilidinin açılması garanti durumunu etkilemeyecektir. Ancak kilit açıldıktan sonra sistem dosyalarına müdahale edilmesi sonucunda yaşanacak sorunlar (Recovery yüklerken brick olma, kernel değiştirip OC ile işlemciye zarar verme, custom romların yaratabileceği donanımsal/yazılımsal sorunlar vs.) elbette ki kullanıcı sorumluluğundadır.

Örnek vermek gerekirse bootloader kilidini kaldırdınız. Resmi beta romdan karalı roma geçtiniz ve cihazınızı servise gönderdiniz. Her hangi bir sorun olmaz. Veya bir başka örnek bootloader kilidini kaldırdınız, TWRP yüklediniz, Kernel yükleyip işlemci hızını yükselttiniz ve cihaza donanımsal zarar verdiniz. Bu durumda cihazınızın tamiri için ücret vermeniz gerekecektir. Özetle resmi yazılımlarla onaylı işlemleri yaparsanız sorun yok :)

Konu hakkındaki bilgiyi Delta Servisin sahibi Barkın Bey'den aldık ve kendisi bootloader kilidi açık olması nedeniyle hiç bir cihazın garanti dışı bırakılmayacağına dair güvence verdi. Yine de eğer bu sebeple garanti konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşımız olur ise; benimle veya HiddeNKinG ile iletişime geçtiğinde hızlı bir şekilde sıkıntısını gidermeye çalışırız :)
teşekkürler efenim dikkatli oluyoruz :)

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
bu hatayı alma sebebim nedir ?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

evet arkadaşlar benim global stabil rom yüklüydü fakat uzun uğraşlarım sonucu unlock yapabildim

aşağıdaki link yardımcı oldu bana
Aslında Unlock için farklı yöntemler yok. Tek yöntem var. Belirttiğiniz linkteki fark nedir? Zamanım olmadığı için inceleme imkanım yok. Eğer bir fark varsa onu ilk mesaja ekleyelim.

Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
Aslında Unlock için farklı yöntemler yok. Tek yöntem var. Belirttiğiniz linkteki fark nedir? Zamanım olmadığı için inceleme imkanım yok. Eğer bir fark varsa onu ilk mesaja ekleyelim.

Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
Yaptığım ayarlardan sonra miunlock uygulaması ile global kararlı surumde olmama rağmen unlock oldu.
Bu ayarı yapmadan önce miui hesaba giriş yapılmalı.gelistirici seçenekleri açık olmalı.en son mi5 kilit açma kismina tıklayarak açıyoruz.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kemli

Bana bir yol ver hele !
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
abdullah
Cihazım
mi max 64
Konular
18

arkadaşlar benim cihazda bir deneme yaptım ben 1 ay önce 8.2.1.0 kararlı mui yi yüklemiştim geliştirici seçeneklerim vardı ve kilit açıktı iki gün öncede bölgeyi hindistan yapıp güncelleme paketlerini yükledim. bölgeyi tekrar türkiye yaptım tamam, lakin bugün arkadaşımız geliştirici seçenekleri ile ilgili bilgilendirme yaparken aklıma benimkine bakmak geldi. okan olmuş şimdi ne yapalım geri getirmek için(başa dönmeden kolay yolu varsa tabi)

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt