Rehber Mi5 Unlock == Videolu Anlatım==

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
telefondaki hesapla başvuru yaptım ama nasıl olduysa mipaddeki hesap için sms gelmiş onun için başvurulmadı zaten gerekte yok kod ile oluyor anlamadım olayı
şimdi mipaddeki hesapla telefona giriş yapıp denesem olur mu yoksa telefondaki hesapla tekrar başvurmak mı gerek

Kullanıcılar için Aynı hesapla 1 ayda yapabiliyorlar diye biliyorum. Benim hesabım Geliştirici olduğu için ayda 3-4 defa yapma hakkım var. cantara hocam bu konuda benden daha bilgilidir.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
telefondaki hesapla başvuru yaptım ama nasıl olduysa mipaddeki hesap için sms gelmiş onun için başvurulmadı zaten gerekte yok kod ile oluyor anlamadım olayı
şimdi mipaddeki hesapla telefona giriş yapıp denesem olur mu yoksa telefondaki hesapla tekrar başvurmak mı gerek

Evet olur hocam. Mi Pad'i açmanıza nasıl olsa gerek yok o hesabın kilit açma hakkını telefonunuzda kullanabilirsiniz.

selcukkoyu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selcuk
Cihazım
RedMi3MiPad2
Konular
5
ikinize de teşekkürler gece4 e kadar uğraştım ne kadar ugrassam boşmus smsi yeni kontrol ettim forumu da okudum ama özel bir durum olunca yardım için yazmak durumunda kaldım

selcukkoyu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selcuk
Cihazım
RedMi3MiPad2
Konular
5
Evet olur hocam. Mi Pad'i açmanıza nasıl olsa gerek yok o hesabın kilit açma hakkını telefonunuzda kullanabilirsiniz.
tecrübemi paylaşayım
belirttiğiniz gibi mipad hesabıyla yani smste belirtilen onaylı hesapla telefona girdim global stabil olmasına ragmen kilit açıldı

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
tecrübemi paylaşayım
belirttiğiniz gibi mipad hesabıyla yani smste belirtilen onaylı hesapla telefona girdim global stabil olmasına ragmen kilit açıldı

Geçmiş olsun hocam. Bazı cihazlarda global veya stabil olsa da kilit açılabiliyor. Fakat genelde china stable rom olması isteniyor. Siz şanslı azınlıktanmışsınız :) Bu kadar uğraştıktan sonra başka şeyler için tekrar uğraşmanıza gerek kalmamasına sevindim.

selcukkoyu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selcuk
Cihazım
RedMi3MiPad2
Konular
5
Geçmiş olsun hocam. Bazı cihazlarda global veya stabil olsa da kilit açılabiliyor. Fakat genelde china stable rom olması isteniyor. Siz şanslı azınlıktanmışsınız :) Bu kadar uğraştıktan sonra başka şeyler için tekrar uğraşmanıza gerek kalmamasına sevindim.
teşekkürler ama sevinemedim henüz:D
twrp aşamasındayım Zenex hocanın note3 için paylaştığı install_TWRP.bat ile yüklemek istedim içindeki recovery redmi3 ile değiştirdim
fastboota gelip yüklüyor ekran 1 dakika sonra kararıyor twrp gelmedi

kaynak http://forum.miuiturkiye.net/konu/4...ma-ve-twrp-uzerinden-custom-rom-yukleme.7142/

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
teşekkürler ama sevinemedim henüz:D
twrp aşamasındayım Zenex hocanın note3 için paylaştığı install_TWRP.bat ile yüklemek istedim içindeki recovery redmi3 ile değiştirdim
fastboota gelip yüklüyor ekran 1 dakika sonra kararıyor twrp gelmedi

kaynak http://forum.miuiturkiye.net/konu/4...ma-ve-twrp-uzerinden-custom-rom-yukleme.7142/

Muhtemelen TWRP dosyası hatalıdır hocam. Tabii Zenex hocam bu cihaz konsunuda benden çok daha tecrübeli ancak tavsiyem madem her şeyi öğreniyorsunuz .bat dosyasıyla değil de fastboot üzerinden adb ile yüklemeyi yapın. Hem daha sağlıklı bir yöntem hem de başka sıkıntılarda da işinize yarayacaktır, bilmeniz iyi olur.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

selcukkoyu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selcuk
Cihazım
RedMi3MiPad2
Konular
5
Aşağıdaki konu yardımcı olacaktır ;)
redmi3 için bat dosyası oluşturdum işlemler bitsin başlık açıp paylaşacağım
twrp açıldı root için supersu yükledim mi yazısı var altta android açılmıyor artık şimdi tekrardan miflash ile rom yükledim dön başa wipe falan yapmadım hiç direk kurdum var mı esprisi işallah ileride şu halime gülüyor olacagım:D

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
redmi3 için bat dosyası oluşturdum işlemler bitsin başlık açıp paylaşacağım
twrp açıldı root için supersu yükledim mi yazısı var altta android açılmıyor artık şimdi tekrardan miflash ile rom yükledim dön başa wipe falan yapmadım hiç direk kurdum var mı esprisi işallah ileride şu halime gülüyor olacagım:D

Niçin bat dosyası oluşturmaya çalışıyorsunuz. Yapacağınız işlem en fazla 2dk sürer. Sadece uygun twrp indirip, adb ile "fastboot flash recovery recovery.img" komutunu yazmak :)

Üst Alt