Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çünkü twrpden pixelexperience yükleyecektim keşke çekmeseydim şimdi napabilirm?çarşıdaki esnaflar sarj yeri değişcek diyor .anakart yanmıssa ne olur diyorum ozaman onuda değişriz diyolar anakart zaten telefon parası.bunu nasıl anlayabilirm multimetre var elimde
Öncelikle işinde uzman birini bulup batarya voltajını ölçtürün. 3.6v dan düşükse şoklatın. Sonrasında şarj alacakmı bakın. Şarj cihazı takılıyken batarya tırnajlarına voltaj geliyormu baktırın. Eğer geliyorsa ve yine batatya şarj olmuyorsa rom çökmüştür. Yazılım atılması sorunu çözecektir.
Öncelikle işinde uzman birini bulup batarya voltajını ölçtürün. 3.6v dan düşükse şoklatın. Sonrasında şarj alacakmı bakın. Şarj cihazı takılıyken batarya tırnajlarına voltaj geliyormu baktırın. Eğer geliyorsa ve yine batatya şarj olmuyorsa rom çökmüştür. Yazılım atılması sorunu çözecektir.
Hocam yazılım ve donanım desteğiniz bu forumda çok iyi oluyor
Ayrıca bir şey sormak isterim size geçenlerde Mi 8 lite cihaz almıştık kvk garantili daha sonra cihazı fark etmediğimiz şekilde şarj soketinden su almış biz de fark edemeden kvk ya yolladık 19 iş gününün ardından cihazda sıvı teması olduğunu ve garanti dışı kaldığını söylediler 19 gün bekletip hiç bir şey yapmadan cihazı yolladılar şimdi sorum şu cihaz çalışıyor ancak 5-6 saatte şarj alıyor bilgisayara bağlanmıyor biz bu cihaza orjinal soketi nerden temin edebiliriz
Hocam yazılım ve donanım desteğiniz bu forumda çok iyi oluyor
Ayrıca bir şey sormak isterim size geçenlerde Mi 8 lite cihaz almıştık kvk garantili daha sonra cihazı fark etmediğimiz şekilde şarj soketinden su almış biz de fark edemeden kvk ya yolladık 19 iş gününün ardından cihazda sıvı teması olduğunu ve garanti dışı kaldığını söylediler 19 gün bekletip hiç bir şey yapmadan cihazı yolladılar şimdi sorum şu cihaz çalışıyor ancak 5-6 saatte şarj alıyor bilgisayara bağlanmıyor biz bu cihaza orjinal soketi nerden temin edebiliriz
hocam merhaba öncellikle.uzun olacak ama
cihaz normal çalışıyodu.güç tuşum bozuk öncelikle.miui 7 de fabrika ayarlarına döndüm telefon reset attı ve bende o sırada ses kısmaya basarakdan fastboot moda girdim .twrp flasladım hep yaptığım gibi.ama bilgisayarda daha sonra arıza işareti çıktı.kilit açık bu arada.miui 7 yi 2 gün önce yükledim ama lock a bastım mı basmadım mı şimdi şüpheye düştüm.neyse bende yeniden başlasın diye sarjın bitmesi bekledim bitti fastboot geldi yine.miflashla 10.2 yi atıyodum 10-15 saniye geçti baktım alıyor diye usb yi çektim sarjı bitirdim tekrar twrp yüklemeye gectim yine arıza verdi bilgisayrda usb arızalı diye.sarj bitti tekrar taktım bir iki kere kırmızı led yanıp söndü ve bir daha da yanmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
acaba anakartı komple mi değiştircekler yoksa sadece usb giriş yerini mi