Yardım Mi5 şarj soket mikrofon film Öneri

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
7
Telefon Modeli
5
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaslar mi 5 var ve sarj vs.almiyor tepki dahi vermiyor.sarj yeri icin
Bu urun mu alacagim tesekkur ederim

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
Hocam rom flashlanırken neden kablo çekiyorsunuz?
çünkü twrpden pixelexperience yükleyecektim keşke çekmeseydim :( şimdi napabilirm?çarşıdaki esnaflar sarj yeri değişcek diyor .anakart yanmıssa ne olur diyorum ozaman onuda değişriz diyolar anakart zaten telefon parası.bunu nasıl anlayabilirm multimetre var elimde

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Öncelikle işinde uzman birini bulup batarya voltajını ölçtürün. 3.6v dan düşükse şoklatın. Sonrasında şarj alacakmı bakın. Şarj cihazı takılıyken batarya tırnajlarına voltaj geliyormu baktırın. Eğer geliyorsa ve yine batatya şarj olmuyorsa rom çökmüştür. Yazılım atılması sorunu çözecektir.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Öncelikle işinde uzman birini bulup batarya voltajını ölçtürün. 3.6v dan düşükse şoklatın. Sonrasında şarj alacakmı bakın. Şarj cihazı takılıyken batarya tırnajlarına voltaj geliyormu baktırın. Eğer geliyorsa ve yine batatya şarj olmuyorsa rom çökmüştür. Yazılım atılması sorunu çözecektir.
Zenex hocam yine ortalığı kasıp kavurdu :)

Oyla:

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
çok sağolun hocam ilk işim bunlara baktırmak olacak.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Elimizden geleni yapıyoruz :)
Hocam yazılım ve donanım desteğiniz bu forumda çok iyi oluyor :)
Ayrıca bir şey sormak isterim size geçenlerde Mi 8 lite cihaz almıştık kvk garantili daha sonra cihazı fark etmediğimiz şekilde şarj soketinden su almış biz de fark edemeden kvk ya yolladık 19 iş gününün ardından cihazda sıvı teması olduğunu ve garanti dışı kaldığını söylediler 19 gün bekletip hiç bir şey yapmadan cihazı yolladılar şimdi sorum şu cihaz çalışıyor ancak 5-6 saatte şarj alıyor bilgisayara bağlanmıyor biz bu cihaza orjinal soketi nerden temin edebiliriz

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam yazılım ve donanım desteğiniz bu forumda çok iyi oluyor :)
Ayrıca bir şey sormak isterim size geçenlerde Mi 8 lite cihaz almıştık kvk garantili daha sonra cihazı fark etmediğimiz şekilde şarj soketinden su almış biz de fark edemeden kvk ya yolladık 19 iş gününün ardından cihazda sıvı teması olduğunu ve garanti dışı kaldığını söylediler 19 gün bekletip hiç bir şey yapmadan cihazı yolladılar şimdi sorum şu cihaz çalışıyor ancak 5-6 saatte şarj alıyor bilgisayara bağlanmıyor biz bu cihaza orjinal soketi nerden temin edebiliriz
Özelden bir mesaj bırakın hocam bir bakıyım bulabilirsem değişiriz.

Oyla:

beyliceli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ZEKİ
Cihazım
Mİ9T
Konular
75
hocam merhaba öncellikle.uzun olacak ama
cihaz normal çalışıyodu.güç tuşum bozuk öncelikle.miui 7 de fabrika ayarlarına döndüm telefon reset attı ve bende o sırada ses kısmaya basarakdan fastboot moda girdim .twrp flasladım hep yaptığım gibi.ama bilgisayarda daha sonra arıza işareti çıktı.kilit açık bu arada.miui 7 yi 2 gün önce yükledim ama lock a bastım mı basmadım mı şimdi şüpheye düştüm.neyse bende yeniden başlasın diye sarjın bitmesi bekledim bitti fastboot geldi yine.miflashla 10.2 yi atıyodum 10-15 saniye geçti baktım alıyor diye usb yi çektim sarjı bitirdim tekrar twrp yüklemeye gectim yine arıza verdi bilgisayrda usb arızalı diye.sarj bitti tekrar taktım bir iki kere kırmızı led yanıp söndü ve bir daha da yanmadı :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

acaba anakartı komple mi değiştircekler yoksa sadece usb giriş yerini mi
Bi bakmak lazım hocam

Oyla:
Üst Alt