- Adım
- ZEKİ
- Cihazım
- Mİ9T
- Konular
- 75
Geçen Ankara içinde bir yerden bir yere navigasyonla atılan konuma göre gidecektim. GPS bulamaması zorladı beni. GPS bile önemli hocam
Hattınız Vodafone ise bu şekilde devam edin. Yapılacak işlemleri yapmışsınız zaten. Sıfırlamak hataları giderir ama 4g gelmez sıfırlayınca. Band20( 800 MHz) olayından dolayı. Tecrübeli arkadaşların dediğine göre 4g çekse bile aşağı yukarı 3g ile aynı hızda olacaktı (Vodafone 800 MHz için). O yüzden sorun etmeye gerek yok.Sonuç H ve H+ telefonun durumu. Yani 4G falan yok.
Hattınız Vodafone ise bu şekilde devam edin. Yapılacak işlemleri yapmışsınız zaten. Sıfırlamak hataları giderir ama 4g gelmez sıfırlayınca. Band20( 800 MHz) olayından dolayı. Tecrübeli arkadaşların dediğine göre 4g çekse bile aşağı yukarı 3g ile aynı hızda olacaktı (Vodafone 800 MHz için). O yüzden sorun etmeye gerek yok.Sonuç H ve H+ telefonun durumu. Yani 4G falan yok.
Eyvallah sağolasın hocam.Hattınız Vodafone ise bu şekilde devam edin. Yapılacak işlemleri yapmışsınız zaten. Sıfırlamak hataları giderir ama 4g gelmez sıfırlayınca. Band20( 800 MHz) olayından dolayı. Tecrübeli arkadaşların dediğine göre 4g çekse bile aşağı yukarı 3g ile aynı hızda olacaktı (Vodafone 800 MHz için). O yüzden sorun etmeye gerek yok.